CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Dużo się ruszają, więcej jedzą i szybsze spalanie kalorii 😅Elza1234 wrote:Moja właśnie turbo zwolniła z waga, a mam wrażenie że buzia ciągle coś mieli 😅
W 1.5 miesiąca teraz 200 g przybrała i w środę 8.6 kg ważyła
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że ja swojej młodej nie ważę regularnie i jakoś nie analizuje tego ile ona je i czego. Nie wiem czy nie powinnam zacząć jak tak czytam co piszecie. Widzę, że wygląda na dobrze odżywioną, je raz więcej, raz mniej. Są dni kiedy ledwo wcisnę w nią kaszkę i pół jogurtu, a są dni kiedy je same posiłki stałe, ale też takie kiedy je samo mleko. Z reguły miesza wszystko, ale różnie bywa. Nie wiem czy powinnam to analizować, bo bywają takie dni, że bardzo mało je, ale ja to zwalam na ząbkowanie. Znowu może zjada za dużo i za dużo przybiera? Chyba się temu przyjrzę.
-
Karola zazdro, ja chciałam chociaż do biblioteki jechać dziś, ale się poddałam, bo młody drze się od rana o wszystko i nie mam siły walczyć z nim o ubieranie. Ale chyba jutro ja pojadę z córką na basen zamiast męża, bo muszę odpocząć od tego człowieka dramy 😅🫣
-
My też nie ważymy, na zagłodzonego nie wygląda xD a na początku stycznia ważył 10, a ostatnio na bilansie 10,5, także zwolnił, chociaż rozmiar 80 już odstawiamy z niektórych firm, next już ma 86, hm dalej 80 🙈
A właśnie siedzimy pod domem, bo wykończyła go wizyta w sklepie 🤣
O Karola to może też się wybierzemy na ten jarmark, bo na bożonarodzeniowy jakoś nie wyszło -
Tanashi masz jakis tajny przepis na zupe ogórkową❓️❓️ Bo mój niejadek na obiad wszystkim gardzi 🫣 i juz nie wiem co mam gotowaćTanashi wrote:Kameleon też zwolnił ostatnio, aczkolwiek od dwóch tygodni w końcu zaczął jeść porządnie i wszystko zapija mlekiem, więc czuję że szybko nadrobi 🤣 dziś na obiad wyzerował dwie miski zupy ogórkowej z mięsem z rosołu 🫣
-