X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środę na bilans idę z młodym. Na początku grudnia miał 8 kg, teraz obstawiam ok. 10,5 kg albo powyżej 😅

Elza1234 lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja właśnie turbo zwolniła z waga, a mam wrażenie że buzia ciągle coś mieli 😅
    W 1.5 miesiąca teraz 200 g przybrała i w środę 8.6 kg ważyła

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Moja właśnie turbo zwolniła z waga, a mam wrażenie że buzia ciągle coś mieli 😅
    W 1.5 miesiąca teraz 200 g przybrała i w środę 8.6 kg ważyła
    Dużo się ruszają, więcej jedzą i szybsze spalanie kalorii 😅

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś mieliśmy bilans, ale ona to już od miesięcy tyje 500g miesięcznie. Dziś 9,2kg niecałe.
    Truskawka, nie odpisała i nie odczytała jeszcze.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kameleon też zwolnił ostatnio, aczkolwiek od dwóch tygodni w końcu zaczął jeść porządnie i wszystko zapija mlekiem, więc czuję że szybko nadrobi 🤣 dziś na obiad wyzerował dwie miski zupy ogórkowej z mięsem z rosołu 🫣

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze,to moja od stycznia przytyła 300 gr

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:06

event.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaliczyłam dzisiaj , z dziećmi jarmark Wielkanocy w Kato. W życiu tak dobrych truskawek w czekoladzie nie jadłam.

Elza1234, Anabbit, Blackapple, Truuskaawka lubią tę wiadomość

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że ja swojej młodej nie ważę regularnie i jakoś nie analizuje tego ile ona je i czego. Nie wiem czy nie powinnam zacząć jak tak czytam co piszecie. Widzę, że wygląda na dobrze odżywioną, je raz więcej, raz mniej. Są dni kiedy ledwo wcisnę w nią kaszkę i pół jogurtu, a są dni kiedy je same posiłki stałe, ale też takie kiedy je samo mleko. Z reguły miesza wszystko, ale różnie bywa. Nie wiem czy powinnam to analizować, bo bywają takie dni, że bardzo mało je, ale ja to zwalam na ząbkowanie. Znowu może zjada za dużo i za dużo przybiera? Chyba się temu przyjrzę.

• Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ja też młodego nie ważę, znam wagę tyle co ze szczepień czy z wizyty u gastrologa. Następne ważenie pewnie na roczek na szczepieniu 😅

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola zazdro, ja chciałam chociaż do biblioteki jechać dziś, ale się poddałam, bo młody drze się od rana o wszystko i nie mam siły walczyć z nim o ubieranie. Ale chyba jutro ja pojadę z córką na basen zamiast męża, bo muszę odpocząć od tego człowieka dramy 😅🫣

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondie ja młodej też nie ważę
    Po prostu byłam z nią w środę na bilansie 9go miesiąca :)

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nie ważymy, na zagłodzonego nie wygląda xD a na początku stycznia ważył 10, a ostatnio na bilansie 10,5, także zwolnił, chociaż rozmiar 80 już odstawiamy z niektórych firm, next już ma 86, hm dalej 80 🙈

A właśnie siedzimy pod domem, bo wykończyła go wizyta w sklepie 🤣

O Karola to może też się wybierzemy na ten jarmark, bo na bożonarodzeniowy jakoś nie wyszło

age.png
  • Maj.a Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Kameleon też zwolnił ostatnio, aczkolwiek od dwóch tygodni w końcu zaczął jeść porządnie i wszystko zapija mlekiem, więc czuję że szybko nadrobi 🤣 dziś na obiad wyzerował dwie miski zupy ogórkowej z mięsem z rosołu 🫣
    Tanashi masz jakis tajny przepis na zupe ogórkową❓️❓️ Bo mój niejadek na obiad wszystkim gardzi 🫣 i juz nie wiem co mam gotować

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Update czepkowy - zaproponowała że go przerobi, bi faktycznie niezbyt dobrze się układa. Nie wiem tylko, czy ja mam płacić 14 x 2 za wysyłkę znów, bo jak tak to podziękuję i zamawiam z H&M

age.png
‹‹ 2686 2687 2688 2689 2690
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ