X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Z odstawieniem od piersi/smoczka jest to samo. Musisz być konsekwentna bo inaczej wracasz ciągle do punktu wyjścia. Dziecko musi wiedzieć,ze płacz niczego nie zmieni. Musi zapomnieć.

Teoretycznie wiem. Nie jedno dziecko odsmoczkowałam w żłobku.
    Ale tu mam myślenie- nie chce zagłodzić dziecka 🙈 I jednak inaczej,jak to własne dziecko tak płacze...
    Na jakiś miesiąc mam jeszcze mrożonki. Ale boje sie,że zakończe odciągać,mrożonki się skończą i będzie draka z tym mm.

Elza ja też musze odsmoczkować. Ale musze to przełożyć,nie wszystko na raz. Jak uporam sie z przejściem na mm to może wtedy. Do roczku na pewno chce jej zakończyć smoczkowanie.

Anabbit super firma nie ma co. Szkoda że nie można wystawić opinii na Google,bo na insta zawsze moze sobie usunąć 🫤
    Miało być wysłanie paczki dziś,miała wysłać mi zdjecia czapek a wszedzie cisza 😒

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie juz zamówiłam duży k18 do włosów na wielkanoc. Dzieci dostaną słodycze 😅 Jest jeden budżet. Ja biorę z niego jakieś 3/4 ,za resztę kupię słodkie, które im zjem😅

Nas czeka komunia w Uk i roczek i chrzest... Plus jakieś wczasy,parę długich weekendów i ten głupi remont. Może jak dobrze w krzakach poszukam.to znajdę banknoty? Może bylam grzeczna i zajączek mnie doceni?
    Ja od tego braku snu juz bredzę😅

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola mój mąż nam ostatnio zrobił takiego zajączka, bo przy przeprowadzce znalazł 10 tys które skitrał 2 lata temu xD no ale najpierw trzeba schować i zapomnieć xdd M też mamy komunię, ale akurat w neokatechumenacie i rodzice zażyczyli sobie wyłacznie prezenty związane z wiarą, żadnych kopert, tv i playstation

age.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam na początku maja komunię córki. Na ten moment do kupienia pozostał jakiś ciuch dla mnie, swoją drogą nie mam koncepcji jak się ubrać i coś do ubrania dla Julka. Reszta ogarnięta. 💪

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
‹‹ 2690 2691 2692 2693 2694
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ