X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie lubię all in, ale może zmieni mi się teraz. Na palcach jednej ręki policzę tego typu wakacje na których byłam. Lubię takie małe miejsca, najlepiej przy samym morzu z daleka od hoteli. Lub w historycznym centrum jakiegoś miasteczka.

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Blackapple ja drugi dzień usiłuje złapać mocz I potrafi 5 h się nie zsikać. Wczoraj dwa razy spadła mi z nocnika ,z półobrotem. Teraz ma traumę.

Oj wspólczuję.

Mam nadzieję, że u nas to jakoś pójdzie, dzisiaj i tak już nasz najbliższy lab nie przyjmuje a do dalszego chyba mi się nie chce jechać, bo zaraz się zaczną popołudniowe korki, więc spróbuję jutro rano. Na wszelki wypadek wyposażyłam się już w 2 mocusie i 2 woreczki, ale tego woreczka nigdy nie używałam, więc wolałabym, żeby się udało mocusiem.

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Karola ja potrzebuje korków z planowania wakacji xd my do tej pory zazwyczaj wydawaliśmy 10-12k na tygodniowe wakacje, ale właśnie zawsze all in plus samochód.
    W tym roku jeszcze niczego nie zaplanowałam. Ciągle się zastanawiam dokąd się wybrać i co z fotelikiem.
    Lekcja pierwsza. Nie jeździmy na all i nie jeździmy w sezonie.

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Lekcja pierwsza. Nie jeździmy na all i nie jeździmy w sezonie.
    To jest spoko sprawa jak nie ma się dzieci czy jak nie chodzą jeszcze do szkoły. Potem to problem, bo zostają ferie lub wakacje. Jak dziecko młodsze to szkołę da się nadrobić. Im starsze tym gorzej.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    To jest spoko sprawa jak nie ma się dzieci czy jak nie chodzą jeszcze do szkoły. Potem to problem, bo zostają ferie lub wakacje. Jak dziecko młodsze to szkołę da się nadrobić. Im starsze tym gorzej.
    Ja te opuszczone 5 dni szkoły,raz na 4 miesiące mam w dupie😅 w szczycie sezony tzn lipiec-sierpień raczej nie jeździmy na wakacje.

event.png
‹‹ 2692 2693 2694 2695 2696
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ