CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też ostatnio spanie między 18:30-19, ale mi to na rękę, bo mam godzinę na robotę wieczorem i dwie godziny na odpoczynek 😅 oczywiście przerywane pobudkami, ale lepsze to niż nic.
Poszalalam z prezentami na zajączka, a miało być skromnie 🫣 jestem w szale kupowania rzeczy do domu i nie mogę z niego wyjść 🤣 mąż mi chyba w końcu odetnie internet na drzemki xD -
Nineq mam to samo z tymi bobasami. Najchętniej to bym miała całą gromadkę rok po roku/co dwa lata, ale moje pierwsze dziecko skutecznie zweryfikowało moje plany reprodukcyjne 😅
Tanashi co tam zakupiłaś? Mój mąż też musi odciąć mi internet, bo uzależniłam się od przeglądania działek inwestycyjnie i chce ciągle gdzieś jeździć oglądać xd -
Blondi, córce wzięłam książkę o Lottcie Astrid Lindgren, zestaw spinek i gumek szytych na szydełku (mam babkę z polecenia co robi cudowne jeśli szukacie dla 👧🏼) i lalkę Vaiane. Młodemu wzięłam fajną koparkę do piaskownicy z Wadera, książeczkę o króliku Piotrusiu i okulary przeciwsłoneczne. Od dziadków dostaną jeszcze zrzutkowo kuchnię błotną i duży stelaż na dwie huśtawki do ogrodu. Dla młodego już mam taką metalową huśtawkę na łańcuchu jak na placach zabaw, a dla córki dziadek sam robi z drewna i lin 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:23
-