X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też ostatnio spanie między 18:30-19, ale mi to na rękę, bo mam godzinę na robotę wieczorem i dwie godziny na odpoczynek 😅 oczywiście przerywane pobudkami, ale lepsze to niż nic.

Poszalalam z prezentami na zajączka, a miało być skromnie 🫣 jestem w szale kupowania rzeczy do domu i nie mogę z niego wyjść 🤣 mąż mi chyba w końcu odetnie internet na drzemki xD

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq mam to samo z tymi bobasami. Najchętniej to bym miała całą gromadkę rok po roku/co dwa lata, ale moje pierwsze dziecko skutecznie zweryfikowało moje plany reprodukcyjne 😅
    Tanashi co tam zakupiłaś? Mój mąż też musi odciąć mi internet, bo uzależniłam się od przeglądania działek inwestycyjnie i chce ciągle gdzieś jeździć oglądać xd

• Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, córce wzięłam książkę o Lottcie Astrid Lindgren, zestaw spinek i gumek szytych na szydełku (mam babkę z polecenia co robi cudowne jeśli szukacie dla 👧🏼) i lalkę Vaiane. Młodemu wzięłam fajną koparkę do piaskownicy z Wadera, książeczkę o króliku Piotrusiu i okulary przeciwsłoneczne. Od dziadków dostaną jeszcze zrzutkowo kuchnię błotną i duży stelaż na dwie huśtawki do ogrodu. Dla młodego już mam taką metalową huśtawkę na łańcuchu jak na placach zabaw, a dla córki dziadek sam robi z drewna i lin 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:23

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie poszalałaś :D

‹‹ 2689 2690 2691 2692 2693
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ