X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula młodej też długo wychodziły zęby, ale na pewno nie aż tak długo. Ona miała takie okresy placzu, ale jej równolegle wychodziło 5 zębów 🫣 na 9 miesięcy już 9 zębów miała. Pocieszam się, że może młodemu też tak idą, tylko poooowoli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:15

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanasi wszytko zwalać na zęby, to też tak nie bardzo. Moja tez gryzła w zeszłą niedzielę wszytko,łącznie ze swoją ręką a okazało sie ze boli ja ucho

event.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawiłam syna do przedszkola i stał na śmietniku taki ładny kitchen helper,ze wzięłam.go ze sobą. Ciężko go bylo wsadzić do Corsy😅

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę też z nim latać do lekarza jak nie ma innych objawów, żeby tam czegoś nie złapał zaraz. Jakby coś było to bym kontrolowała, ale gorączki nie ma, kataru nie ma, uszy nie są zaczerwienione, żadnej wydzieliny nie ma, kupy robi normalnie, brzuszek miękki, żadnych wysypek itd., więc nic innego nie wskazuje na jakiś stan zapalny 🤷🏼‍♀️

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się pobrać mocz do badania, normalnie sukces tego roku, zaraz jadę zawieźć.

Ostatecznie użyłam tej pieluszki z wbudowanym woreczkiem, bo w sobotę tylko to mieli w aptece.

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2704 2705 2706 2707 2708
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ