CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Blackapple wrote:To moje dziecko chyba nie jest standardowe xD
Dzisiaj pospał do 9.00, ale zasnął o 21.00 (2x jadł, o 23.00 i o 4.30, o 23.00 niestety sama go trochę wybudziłam, bo kichałam za głośno a mamy łóżeczko obok łóżka 😒) przed zmianą czasu mieliśmy zwykle jakoś 20.15-8.15 w ostatnio, nie licząc tych dni gdzie go bardzo bolało od zębów. Chciałam go przestawić na jakąś 19.45 chociaż, ale się nie udaje 😅 Z drugiej strony, odpukać, nie można na niego za bardzo narzekać ze spaniem.
Aktualnie robimy drzemkę kontaktową, leży mi na brzuchu a ja leżę pod koldrą i wygrzewan katar. Próba położenia go o 15.00 zamiast 15.40 na drugą drzemkę się oczywiście nie powiodła, akurat musiał zrobić kupę jak już go prawie ululałam 😄
12 godzin snu nocnego? Kobieto brzmi luksusowo. U nas ostatnio 10 nie dobija w nocy 😑 -
Ja póki co poprosiłam o rowerek biegowy (wiem że pewnie użyje go dużo później ale już będzie, my na hulajnogi mamy bana od fizjo), hitchen helper i tablice taka sensoryczna co wiecie jakieś zamki są, kalkulatory i te sprawyTruuskaawka wrote:Macie już jakieś pomysły na prezenty roczkowe?
U nas narazie moja mama zadeklarowała chęć kupienia tej hulajnogi Scoot and ride.
Sama myślałam jeszcze o wozku+lala,odkrywczy domel Dumel
Macie już jakieś swoje upatrzone?
O tym domu też myślałam
także jeśli mi się ktoś zapyta to może o nim powiem
Reszta pewnie da kasę -