CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Kkk, młoda turbo pajacuje przed spaniem
Dzisiaj ja prawie 1.5 h usypiałam
Co ja odłożyłam to pobudka
Wg to byłam z nią dziś na fizjo i młodej jak się ćwiczenie nie podobało to udawała że jest zmęczona xD dosłownie tarła oczy i się tuliła do pani - dałabym się nabrać gdyby nie to że wiem, że wstała 1.5 h wcześniej
A potem jak jej zmieniła ćwiczenia i ćwiczyły już wstawanie na stopy to się nagle spać odechciało 😅
Anabbit, Kkk77 lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Kkk77 moja też tak pajacuje..Do tego jeszcze warczy.
Przyszła dla małej opaska Ul&Ka i jest genialna. Idealna jest. No bajka po prostu.
Poka jaką brałaś, bo ja małej zgubiłam zajebista opaskę którą dostała od mojej cioci xd muszę jej odkupić -
Haha Elza twoja to jest agentka. Moja dziś u fizjo przekrzyczała całe 45 min ćwiczeń xd i skończyła z tejpami na plecach i barkach xd jeszcze ma takie w potworki i wygląda jak typowy łobuz 😅😅😅😅
Myślałam, że będzie dziś odsypiać noc. Owszem, pierwszą drzemkę miała 2,5h (przypominam w nocy 3h nie spała ciągiem), ale na pierwszej się skończyło i od 13:20 do 20 bez snu 🙃 dopiero w aucie padła.
Jadę do teściów, przygotujcie się na listę nowych rad 😅 -
Annabit moja młoda ma to drugie OA 5/6 h więc powiem Ci że jakby mi wstała po 13 z drzemki to pewnie też by drugiej drzemki nie miała
I tak, jest agentka z niej dobra. Nie mogę wyjść z podziwu że to ja ją stworzyłam w sobie 🙈
Czekamy na nowości od teściowej! Może się znowu doedukujemy! -
KatiKat u nas dziś tak samo. Wyjec od rana. Podczas kolacji to tak sie rozplakala że zarzygała mnie,siebie,krzesełko,podłoge 🙈
Jak Ci idzie odciąganie?
Kkk moja też dostaje jakiegoś pierdolca przed spaniem. Ucieka po całym łóżku,skacze,smieje sie i krzyczy. Jak chce ją przytulić i usypiać to wyrywa się i wiszczy,ale tylko przez chwile.
Anabbit czekam na złote rady 😆 Powodzenia 😀
Miano chujowej Pani domu to należy się mi 😅
Nic nie jest posprzątane,nie mam zadnych zakupow zrobionych- nie wiem czemu byłam pewna że święta są za tydzień 🤣 W niedziele sniadanie w domu z moją mamą,pózniej mama zostaje a my jedziemy do tesciow (😒) a poniedzialek w moim domu( oj tam to bedzie ciezka armosfera,ciekawe rozmowy mnie czekają i zapewne bedzie klotnia).
Tak wiec nie zamierzam gotowac jakoś specjalnie.
-
Anabbit wrote:Poka jaką brałaś, bo ja małej zgubiłam zajebista opaskę którą dostała od mojej cioci xd muszę jej odkupić
https://www.ecoconut.pl/pl/p/UlKa-opaska-Pantera-rozne-rozmiary/1029
Taką. Piękna jest. Wyprałam ją na ręczne pranie i po wygląda dalej fajnie.
Anabbit lubi tę wiadomość
-
U nas przed spaniem jest oglądanie koparki 😅 sąsiad jeździ 18-19 za oknem i jak wchodzimy do sypialni to młody od razu pokazuje palcem na okno i prowadź mnie tam matko. Tak samo ma ostatnio z czytaniem "Jano i Wito w mieście". Dziś pierwszy raz wstał sam 🙉
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Kkk ja już ostatnio pisałam, że mój młody to odprawia egzorcyzmy wieczorem, chociaż dzisiaj akurat jakieś krótkie zrobił, nie wiem czy ta pełnia go uśpiła dla odmiany czy jeszcze się spodziewać nocnych atrakcji, przy poprzedniej chyba robił 💩 o 4.00 a potem nie mógł usnąć przez godzinę.
W ogóle zaczął dzisiaj robić tak po 2-3 kroczki sam, ale muszę stać obok, żeby go mógł się w razie co złapać mojej nogi i oczywiście się denerwuje, że nie jest w stanie na raz zrobić więcej niż trzy 😅 Mąż mi mówił, że przy nim to już robił w poniedziałek, chyba się czuje z nim pewniej, bo siadanie też przy nim zaczął.
Muszę go też zapisać do fizjo, bo pamiętam, że mówiła, żeby kontrolnie przyjść jak zacznie próbować sam chodzić, żeby sprawdzić czy dobrze stawia stopy. -
Moja ostanio bardzo sie wierciła,mędziła,warczała,wyginała się. Posadziłam ją,pokazałam na łóżeczko i się pytam czy mam zarządzić eksmisję . Ona nagle wyciągnęła ręce w stronę łóżeczka i sie cieszy. To ja ją tam położyłam. Dziecko zasnęło w 5 sekund😅Niestety była to jednorazowa akcja.
Ona w w ogóle robi się słodka (no moze słodsza niz była). Potrafi wyciągnąć rączki,zeby ją podnieść i sie mocno przytula. I jak sięzawstydzi to sie chowa twarzą🤧
-
No my czekamy na wizytę u fizjo właśnie, bo on dalej staje na palcach, już niekoniecznie na tej górnej stronie, ale jednak. Czasem stanie na płasko, ale to rzadkość. A też mu się zdarza zrobić kilka kroczków przy meblach albo przy krawędzi kojca albo łóżeczka - często się wywali, ale już tyle gleb zaliczył, że widzę, że zrobił się nieco ostrożniejszy, całe szczęście, bo przy tej ilości siniaków to mielibyśmy jakiś mops na głowie w końcu
-
Kkk, bajery w samochodzie zależą od wersji od nie od samego modelu samochodu. W każdym możesz wybrać wersję bez bajerow lub wersje bogatsze.
Blondi, dzięki że pytasz 😘 ostatnio starałam się mniej spędzać czasu w telefonie. Mieliśmy fajne spotkanie w przedszkolu nt chronienia dzieci przed ekranami i wzięłam sobie do serca i postanowiłam zacząć od siebie… u nas ok. Dzieci póki co zdrowe, tylko młoda miała 2 tyg katar. Zaczęła wreszcie jeść, lubi chodzić na spacery. Po świętach lecimy do Chorwacji 😍
Apropos krztuszenia. Dzisiaj mi mała połknęła za duży kawałek gruszki i zsczela się krztusić, uderzyłam ją lekko w plecy i wyrzygała tą gruszkę. W czasie wyrzygiwania ręka chwytała drugi kawałek i chciała go włożyć do buzi😆 uwielbiam te dzieci no.
Tanashi, jesteś tytanem pracy 🫠 ja chyba tylko zrobię jakiś wegański sernik i może makowca.
Karola, ja miałam w grudniu anginę. Combo z zapalaniem ucha musi być hardcorowe, współczuję twojej małej
-
Chryste panie jak ja nienawidzę tej seri Jan i WitoTanashi wrote:U nas przed spaniem jest oglądanie koparki 😅 sąsiad jeździ 18-19 za oknem i jak wchodzimy do sypialni to młody od razu pokazuje palcem na okno i prowadź mnie tam matko. Tak samo ma ostatnio z czytaniem "Jano i Wito w mieście". Dziś pierwszy raz wstał sam 🙉
Kiedyś byłam na parę dni u koleżanki i jej syn miał fazę, ciągle mu czytałam - byłam wtedy w ciąży - obiecałam sobie że nigdy ta książka w moim domu nie zagosci 🙈 -