CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak w sumie dodam, bo może dla mnie to oczywiste, ale nigdy tego nie napisałam. Ciśniemy beke z mojej teściowej i jej rad, ale tak w życiu ona jest spoko. W sensie wkurza mnie Niesamowicie jak coś komentuje odnośnie bobasa, ale ona przynajmniej stara się mieć z nią relacje i naprawdę się z nią bawi. Moja mama trąbiła od lat, że ona chce wnuczkę, a odwiedzila ją RAZ, gdy miała tydzień. Nie przywiozła mi wtedy nawet obiadu, rozsiadła się i oczekiwała gościny xD
I ogólnie teściowie naprawdę nam dużo w życiu pomogli i z mieszkaniem, i teraz zabierają nas na te wyjazdy. Także śmiejmy się dalej ale miejcie tam na uwadze, że to serio nie jest kobieta z piekła rodem 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:39
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Cel to własnie ja wpadłam w podobną pułapkę. Ćwiczyłam co raz więcej,rowerem do pracy,siłownia,bieganie,basen. A waga zamiast bardziej spadac to co raz większa. Wtedy endokrynolog i wyszło mi własnie choroby tarczycy,guzki na niej i IO.
Teraz niestety przy Bubci nie mam takich mozliwosci żeby pozwolic sobie na takie aktywności,ale to nic. Jestem wdzięczna że ją mam i pomału osiągnę swój cel 😊
Cel95 lubi tę wiadomość
-
Truuskaawka wrote:Cel to własnie ja wpadłam w podobną pułapkę. Ćwiczyłam co raz więcej,rowerem do pracy,siłownia,bieganie,basen. A waga zamiast bardziej spadac to co raz większa. Wtedy endokrynolog i wyszło mi własnie choroby tarczycy,guzki na niej i IO.
Teraz niestety przy Bubci nie mam takich mozliwosci żeby pozwolic sobie na takie aktywności,ale to nic. Jestem wdzięczna że ją mam i pomału osiągnę swój cel 😊
Na pewno się uda. Myślę, że takie organizmy jak nasze wymagają także odpoczynku, snu itp. Gdzie Tobie nikt nie pomaga to kiedy masz odpocząć.
Polubiłam za wdzięczność bo ja mam tak samo, zawsze myślę, że nie ma co się porównywać, staram się, a mój organizm pokonał swoje słabości, przetrwał wiele i można mu mimo wszystko pogratulować. Stworzył taka wspaniałą Osobę, radość tyłu innych Osób. I jeszcze nawet udało się wygrać walkę o kp.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:47
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨