X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już rodzina się zjechała, także Wesołych Świąt :)
    🐣🪺
    Dużo spokoju i radości

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pędzie ale nie przedświątecznym ale lekarsko -terapeutycznym. Mama- taksówka na full etatu.
    Z małą też zaliczylismy poradnie gastro. Ogólnie mam kazać jej pić mieszankę aminokwasów, bo nie rośnie. Nie jeść owoców morza ,bo na pewno przez to nie robi kup i ogólnie zająć sie dzieckiem lepiej.
    U rodzinnego na kontroli uszy nadal takie sobie. Ma brać antybiotyk 10 dni a nie 7.
    Z dobrych nowin,to córkę postawiło na nogi i pojechała do siebie wieczorem .
    Spadam spać,jutro sie wczytam w to co pisałyście bo padam.

event.png
‹‹ 2718 2719 2720 2721 2722
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ