Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondie no to w sumie wymieniłaś mnie jednak w grupie ryzyka, bo my in vitro ;) i czułam w szpitalu że przez in vitro trochę bardziej się nade mną roztrząsają
    My mamy motyw króliczka na imprezie :)

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Witam się z nocnego okna aktywności które trwa już od 2 🤦 powiedzcie, że chociaż pośpi do 7-8

Witam, u nas od 1:50 dokładnie do tej pory … ale ma 37,9 stopni. Nie wiem czy jest chora czy to w końcu te magiczne zęby

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam czy robić w ogóle motyw lub ozdoby skoro zaprosimy tylko dziadków i rodzeństwo. Będzie 16 osób z nami już. Muszę pogadać z mężem, bo możliwe że się skończy na grillu i torcie.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Ja się zastanawiam czy robić w ogóle motyw lub ozdoby skoro zaprosimy tylko dziadków i rodzeństwo. Będzie 16 osób z nami już. Muszę pogadać z mężem, bo możliwe że się skończy na grillu i torcie.
    U nas będzie 25, więc niewiele więcej ;D
    Ale ten króliczek się jakoś z nami ciągnie całą ciążę itd więc tak sobie wymyśliłam
    Powiem wam że przeniesie małej do jej pokoju było dobrym pomysłem, nie żałuje

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka współczuję nocki. Mam nadzieję, że młodzież u Ciebie jeszcze śpi.
    Ja jestem największą patomatką roczkową. Zamierzam kupić może jednego balona i bezę na mieście, z której mała skosztuje za pewne kawałek truskawki 🫣 No ale nas będą dwie osoby, chyba, że dojadą znajomi to cztery, ale bez szału. Nie mogę trochę przeboleć tego roczku. Motyw chyba robiłabym jakiś misiowy czy zabawkowy. Taki delikatny, smutny i beżowy 😅 Ewebrualnie ogórkowy

• KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej to ja też jestem patomatką bo u nas na roczek grill, torcik i najbliższa rodzina, w sumie 16 osób plus my 😅 ale chce jakoś ładnie przyzdobic dom, jakies baloniki itp, chyba muszę znaleźć dekoracje w kury bo moj syn uwielbia ogladac kury sąsiada i ksiazeczki o kurach 😂
    Pytanko co do wózków spacerowych- macie może doświadczenie z Espiro Flow?

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:

To tak jak u nas 😄 16 osob z nami,tort. Tylko jeszcze nie wiem czy grill czy isc w jakis catering. Ewentualnie grill+ catering przekąski,tam 'u nas' jest jeden fajny taki.
    Motyw u nas to truskawki.
    Dekoracje też planuje zamowic na shein albo temu.

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Witam, u nas od 1:50 dokładnie do tej pory … ale ma 37,9 stopni. Nie wiem czy jest chora czy to w końcu te magiczne zęby

Czyżby coś u Wa się ruszyło w tym temacie? Trzymam kciuki żeby jednak zęby a nie żadne choróbsko.
    U nas nadal puste dziąsła,brak sylab 😒 Czuję że gdzieś popełniłam błąd pod tym względem.

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże wstałam z mokrą koszulą od wycieku mleka 😑
    Nie,nie,nie. Koniec. Stop. Nie ma. Nie bawie się już w to 😑

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    U nas będzie 25, więc niewiele więcej ;D
    Ale ten króliczek się jakoś z nami ciągnie całą ciążę itd więc tak sobie wymyśliłam
    Powiem wam że przeniesie małej do jej pokoju było dobrym pomysłem, nie żałuje

Ostatnio zamówiłam dla Bubci misia na szydełku w waszym stylu
    0f2a17e2b69c2.jpghttps://zapodaj.net/plik-lBhalaaRbS

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 07:04

asiun, Elza1234, Margareetka, KarolaKinga lubią tę wiadomość

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaKinga wrote:
    Ej to ja też jestem patomatką bo u nas na roczek grill, torcik i najbliższa rodzina, w sumie 16 osób plus my 😅 ale chce jakoś ładnie przyzdobic dom, jakies baloniki itp, chyba muszę znaleźć dekoracje w kury bo moj syn uwielbia ogladac kury sąsiada i ksiazeczki o kurach 😂
    Pytanko co do wózków spacerowych- macie może doświadczenie z Espiro Flow?
    U mnie podobnie, nie mam fazy na imprezę jakąś. A balony kupowałam na AliExpress ze stojakami, pompka w zestawie. Tylko ja mam białe, niebieskie i złote.

Margaretka, współczuję nocy, znam temat. Mój robił to samo. Odkąd nie mamy smoczka to coraz lepsze te noce. Dziś rozbudził się delikatnie ok. 4 i usnął szybko, dospał do 6 - sukces, bo nie 5.30💪

Truskawka, uroczy. Ja mam podobnego, jeszcze w ciąży byłam to babcia chłopca, którego uczę, dała jako prezent.
    https://ibb.co/CpRjKQwx
    Właśnie się skapnelam, że te buciki nadal mam nieużywane.

Co do domów za bańkę - u mnie w mieście do remontu, a taki do zamieszkania to lekkim ponad. Ale od Wwy mamy 100 km to też ceny inne nieco. Ceny za metr mieszkań to od 7.5 (używane, wielka płyta, do malowania) do 12k (nowe wyremontowane ktoś chce z zyskiem sprzedać).
    My zdecydowani jesteśmy na to nowe 70m, ale dopóki aktualne się nie sprzeda to możemy tylko gdybać. A boję się, że to potrwa. Tyle co rezerwacja telefoniczna, żeby dali znać jak sprzeda się ostatnie z tego metrażu, bo zostały trzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 07:44

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Czyżby coś u Wa się ruszyło w tym temacie? Trzymam kciuki żeby jednak zęby a nie żadne choróbsko.
    U nas nadal puste dziąsła,brak sylab 😒 Czuję że gdzieś popełniłam błąd pod tym względem.
    No z zębami to raczej nic nie wskórasz 🙈 ale z sylabami czuje podobnie, bo u nas tylko dada albo tata i kompletnie nic poza tym, co najwyżej uuuuu albo oooo
    Tez mnie to już zastanawia co tam długo

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Ostatnio zamówiłam dla Bubci misia na szydełku w waszym stylu
    0f2a17e2b69c2.jpghttps://zapodaj.net/plik-lBhalaaRbS
    Ale piękny!
    Mama właśnie króliczka na szydełku dostała kiedyś :)

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy motyw Muminków, bo Kameleon to doskonała fuzja Włóczykija i Małej mi xDD ale ja tylko tort robię tematyczny i serwetki na stół kupuję w motywie, a tak to trochę balonów i wycinam z papieru sama girlandy jakieś kolorowe i już

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka nasi znajomi mają córkę, której żeby zaczęły wychodzić po roczku, na 15 miesięcy miała już 9 😅. Bez bólu , bez placzu. Ja bym wiele oddała żeby u nas to tak wyglądało 🫠🫠🫠

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to też te dekoracje robimy bo u nas toż chrzcinami więc o fotograf nasz będzie :)
    Trzymajcie kciuki za okulistę

age.png
  • Grzegrzula Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    My na roczek robimy motywy pszczółki/farmy 🐝 i planujemy garden party w altance tylko dla najbliższej rodziny.
    Tak myślę żeby na temu zamówić jakieś balony, pewnie będzie taniej niż na allegro. Wzór tortu już mam od dawna wybrany. Ale jakoś do mnie nie dociera, że to za dwa miesiące już będzie.

O jak super! Starszej robiliśmy pszczółki na roczek i te dwa lata temu bylo dużo całych zestawow balonow na temu w tym motywie.I nawet gdzies sukienke dorwałam zolto czarna w paski. A goscie musieli nosic opaski z czółkami, w końcu goscie to niewolnicy😄

age.png

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My to też te dekoracje robimy bo u nas toż chrzcinami więc o fotograf nasz będzie :)
    Trzymajcie kciuki za okulistę

Właśnie sobie przypomniałam później bujając mała, że wy łączy od chrzciny.
    U nas w sumie na chrzest zaproszenia, tort i ścianka miały element króliczka więc chyba można zaliczyć 😃😅

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała po tym jak wstała o 2, zasnęła 6:30 na moich rękach i spała tak do teraz. Ja nie dość że niewyspana to połamana 🙃🙃 to będzie cudowny dzień… a takie miałam plany na dziś 😣😣😣😣

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Mała po tym jak wstała o 2, zasnęła 6:30 na moich rękach i spała tak do teraz. Ja nie dość że niewyspana to połamana 🙃🙃 to będzie cudowny dzień… a takie miałam plany na dziś 😣😣😣😣
    Miała OA 4.5 h w nocy :o
    Chryste panie to już chyba trzeba egzorcystę 🙈

age.png
‹‹ 2749 2750 2751 2752 2753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ