CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:My to też te dekoracje robimy bo u nas toż chrzcinami więc o fotograf nasz będzie

Trzymajcie kciuki za okulistę
Właśnie sobie przypomniałam później bujając mała, że wy łączy od chrzciny.
U nas w sumie na chrzest zaproszenia, tort i ścianka miały element króliczka więc chyba można zaliczyć 😃😅
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Miała OA 4.5 h w nocy :oAnabbit wrote:Mała po tym jak wstała o 2, zasnęła 6:30 na moich rękach i spała tak do teraz. Ja nie dość że niewyspana to połamana 🙃🙃 to będzie cudowny dzień… a takie miałam plany na dziś 😣😣😣😣
Chryste panie to już chyba trzeba egzorcystę 🙈 -
Młody zasnął o 5, więc miał OA 3h 🤦 i finalnie pospał do 8. Wstał i pierwsze co to z wiekiem uśmiechem zaczął mówić tata tata, więc być może to nie spanie, bo wygrywał aktualizacje 🤔
Anabbit oby ta temperatura to były zęby, a nie jakieś choróbsko.
Elza kciuki za okuliste🤞 -
Moi rodzice kupili dzieciom wielki domek ze zjeżdżalniami do ogrodu, tak wielki, że facet się wózkiem widlowym zakopał w tym naszym lesie XDD także zastawialiśmy pół drogi bo nie daliśmy rady tego przepchnąć, bo waży 300 kg, pozdrawiam. Mam nadzieję że nikt dziś nie będzie jechał na budowę obok, bo ja tego nie przepchnę 🫠🫠🫠
-
Mojej córce wyszły chwilę przed roczkiem dwie jedynki na dole, później nawet nie wiedziałam kiedy pojawiały się kolejne też totalnie bez objawów jakichkolwiek.Tanashi wrote:Truskawka nasi znajomi mają córkę, której żeby zaczęły wychodzić po roczku, na 15 miesięcy miała już 9 😅. Bez bólu , bez placzu. Ja bym wiele oddała żeby u nas to tak wyglądało 🫠🫠🫠
A teraz ...dramat 🤦🏼♀️ ja nie wiem czy chłopy inaczej znoszą ten ból czy co xd⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
asiun wrote:Mojej córce wyszły chwilę przed roczkiem dwie jedynki na dole, później nawet nie wiedziałam kiedy pojawiały się kolejne też totalnie bez objawów jakichkolwiek.
A teraz ...dramat 🤦🏼♀️ ja nie wiem czy chłopy inaczej znoszą ten ból czy co xd
Kurde coś może z tym być, że od małego inaczej znoszą wszystko 😅 przecież dorosły facet jak ma katar to umiera xd -
asiun wrote:Mojej córce wyszły chwilę przed roczkiem dwie jedynki na dole, później nawet nie wiedziałam kiedy pojawiały się kolejne też totalnie bez objawów jakichkolwiek.
A wiesz że też mam taką teorię 😅🤣 -
Wszystkie moje znajome, które mają dziewczynkę i chłopca, twierdzą, że z chłopcami jest dramat, jeśli chodzi o znoszenie bólu i chorób. Położna na pierwszej wizycie u nas stwierdziła, że chłopcy to takie ciućki i wszystko gorzej znoszą. Ja jestem daleka od takiego generalizowania, ale jednak po 10 miesiącach z moim małym mężczyzną, jestem w stanie zgodzić się z tą teorią 🙈
Elza1234, Grzegrzula lubią tę wiadomość
-
Marsol wrote:Wszystkie moje znajome, które mają dziewczynkę i chłopca, twierdzą, że z chłopcami jest dramat, jeśli chodzi o znoszenie bólu i chorób. Położna na pierwszej wizycie u nas stwierdziła, że chłopcy to takie ciućki i wszystko gorzej znoszą. Ja jestem daleka od takiego generalizowania, ale jednak po 10 miesiącach z moim małym mężczyzną, jestem w stanie zgodzić się z tą teorią 🙈
U nas to samo, kolega każdy jeden katarek odchorowuje spektakularnie... -
Tanashi, mieli gest dziadkowie 🤣 ma nadzieję że fajny ten domek.
Nam się udało pobrać siku do pieluszki 😀 już czekam na wyniki. O 12 fizjo w domu.
Jak was czytam to zaczęłam mieć ochotę na motyw urodzin 😀
Moje dziewczyny są twarde faktycznie więc może coś w tym jest. Koleżanka z chłopcem ma straszne dramaty u dentysty np.
Współczuję wam tych nocek
ja czasami mam dosyć pobudek naszych, ale już przestanę chyba narzekać…
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:27
-
Elza wszystkie takie rzeczy z oczami mnie przerażają. Podziwiam małą i Ciebie. Kciuki, żeby w kolejnych badaniach wyszło wszystko ok.
My mamy ciąg dalszy nie spania i pierwsza drzemka trwała jakieś 12min przy cycku, jak wstałam z łóżka to obudził się po minucie 🤦 ojciec będzie się z nim użerał później, bo ja jadę do ortodonty i już ostatecznie się pozbywam aparatu 🎉 -