Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    https://zapodaj.net/plik-pmGGlkqWjs

Nie mam zwidów co nie? 🙈🙈🙈

O ja pierdziele aż mam ciary 😃
    Gratulacje!❤️

Margareetka lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Geox jest mega sztywny ale te z Lasockiego wydają sie spoko,dzieki! Póki co mamy juz kolekcje chyba 6 par butów ale nie ma tego flow

Właśnie sandałki nie są sztywne, tylko mięciutkie i się fajnie gną w każdą stronę.

Anabbit a Marceli ma już syrkę rozmiar 21 😅 od początku mi się wydawało, że ma wyjątkowo długie te stópki xD

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ociepanie!
    Nie masz bo nawet bez okularów widzę! Udało się w 1 cyklu?

Noooo 🙈🙈 dlatego jestem w szoku i myślę jak powiem o tym rodzicom jednym i drugim 🤣

Tanashi z terminu ostatniej miesiączki wychodzi 1.01 więc otwieram wątek styczniowy 😅

Tanashi, xSmerfetkax, Revolutionary lubią tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Noooo 🙈🙈 dlatego jestem w szoku i myślę jak powiem o tym rodzicom jednym i drugim 🤣

Tanashi z terminu ostatniej miesiączki wychodzi 1.01 więc otwieram wątek styczniowy 😅
    Ogromnie Ci gratuluję 🙌 ♥️

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:

To w sylwestra będziesz siedziała jak na bombie 🤣 ja ostatecznie 3 stycznia urodziłam w nocy, więc było blisko xD

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    https://zapodaj.net/plik-pmGGlkqWjs

Nie mam zwidów co nie? 🙈🙈🙈

Wow, ale super, gratuluję ❤️

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka gratulacje!!!!!!! 🥳🥳🥳

age.png
  • Grzegrzula Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka gratulacje! Spokojnej ciąży 🙂

age.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny 🥰🥰
    Jakoś to do mnie nie dociera jeszcze, od rana jestem roztrzęsiona. Myślałam, że w tym cyklu się nie uda, bo jestem już prawie tydzień po spodziewanym terminie okresu i dopiero dziś wyszła druga kreska.
    A to mąż będzie miał niespodziankę jak wróci z pracy 😅

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka gratulacje!!! Może owulacja się przesunęła i dlatego tak wyszło 🫢

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kto jeszcze będzie testował w maju? Anabbit, ja, Werzol? Kto dołącza do ekipy?! 🤣

Anabbit, Revolutionary lubią tę wiadomość

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat wrote:
    Chyba lewa jedynka na dole ciężko zobaczyć jęzorem zawsze zasłoni

I Wy również opuściliście okręt dziąślaków. Zostałam sama z Bubcią 🥲
    Ja wiem że ciągle o tym gadam i panikuje. Wiem,że każdy w swoim tempie i nie ma co porównywać.
    Ale jednak ciężko tego nie robić jak tu już wszyscy są "gadające" małe piranie a moja jedna została w tyle 🫣

Jakie to życie jest zabawne. Tutaj kolejna ciąża a ja zaraz wrócę do stanu 'dziewicy' 🤣😅

Katikat lubi tę wiadomość

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka gratulacje 🥰 teraz chyba też masz macierzynski zagwarantowany
    ,bo coś pisałaś, że średnio z powrotem? Fajnie się ułożyło!

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka, a co mówi pediatra? Lekarze to widzą tyle dzieci, że mają lepsze porównanie niż my tutaj
    Przytulam i wierzę, że niedługo zaskoczy Cię ząbek❤️

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka nie obejrzysz się i będziecie mieć Ząbek, ja na przykład wgl się nie spodziewałam tego pierwszego 😅 ja też miałam późno pierwszego Ząbka właśnie w okolicach 9-10 msc

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka nie martw się! Jest jeszcze czas. Wszystko będzie dobrze.
    Margaretka nas mała właśnie tak zaskoczyła. Zrobiłam test w dniu oczekiwanej miesiączki i wyszedł negatywny. Po trzech dniach znowu. Potem o tym zapomniałam, ale czułam się taka chora jakbym miała grypę, a poza tym zero objawów. Dopiero kolega na studiach mi zasugerował żebym zrobiła test zanim naszprycuje się lekami i tak oto w szpitalnej łazience dowiedziałam się, że miałam przesuniętą owulację w tym cyklu XD

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka a jak w ogóle się czujesz tak psychicznie?
    Smerfetka sama bym do was chętnie dołączyła, ale nie widzę tego z moją małą i podziwiam cię Anabbit, że Ty widzisz ze swoją 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:52

• Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka ja Cię doskonale rozumiem, bo u nas też pod wieloma względami ona była/jest w tyle. Jak tutaj dzieciaki chodziły przy meblach to ona nawet nie raczkowała. Teraz ładnie wstaje, ale wciąż nie chodzi w bok.
    Zębami też się przejmowałam. Teraz przynajmniej widzę że no zaczynają wychodzić powoli.
    Musimy zaakceptować fakt, że każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Ja zawsze sobie to tłumaczę, że każdy ma tam swoje skille i preferencje. Ja byłam zawsze świetna z matmy, nie wiedziałam jak można jej nie rozumieć, ale z drugiej strony mój poziom plastyczny zatrzymał się gdzieś w okolicy 3-4 lat i dalej nie ruszył 😂 wiec skoro dorośli są tak różni, to nie oczekujmy że dzieci mają być takie same.
    I wiem, że czujesz że coś zawaliłaś, ale jaki masz wpływ na zęby? Albo na mówienie? Na pewno z nią dużo rozmawiasz, nie siedzi przed ekranem cały dzień. Jak będzie gotowa to zacznie gadać, a wtedy już jej nie zatrzymasz 😅

Elza1234, Revolutionary lubią tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, ja nie wiem czy ja to widzę 😂 codziennie z mężem się śmiejemy, że jesteśmy masochistami, że się na to decydujemy. No, ale nic, pierwsze 3 lata najgorsze a później będzie lepiej (będzie, prawda??🥹)
    No ale zobaczymy jeszcze jak to będzie. Pierwsza ciąża udała się w drugim cyklu. Nikt nie powiedział, że z drugą będzie tak prosto 😅

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Truskawka ja Cię doskonale rozumiem, bo u nas też pod wieloma względami ona była/jest w tyle. Jak tutaj dzieciaki chodziły przy meblach to ona nawet nie raczkowała. Teraz ładnie wstaje, ale wciąż nie chodzi w bok.
    Zębami też się przejmowałam. Teraz przynajmniej widzę że no zaczynają wychodzić powoli.
    Musimy zaakceptować fakt, że każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Ja zawsze sobie to tłumaczę, że każdy ma tam swoje skille i preferencje. Ja byłam zawsze świetna z matmy, nie wiedziałam jak można jej nie rozumieć, ale z drugiej strony mój poziom plastyczny zatrzymał się gdzieś w okolicy 3-4 lat i dalej nie ruszył 😂 wiec skoro dorośli są tak różni, to nie oczekujmy że dzieci mają być takie same.
    I wiem, że czujesz że coś zawaliłaś, ale jaki masz wpływ na zęby? Albo na mówienie? Na pewno z nią dużo rozmawiasz, nie siedzi przed ekranem cały dzień. Jak będzie gotowa to zacznie gadać, a wtedy już jej nie zatrzymasz 😅
    Nie wiem czy są jakieś idealnie rozwijające się w każdym zakresie dzieci. W czymś są lepsze, a w czymś innym totalnie słabo wypadają. Tsk obiektywnie patrząc to moja jest mocno do przodu jeśli chodzi o motorykę i taki spryt. Jest dość kontaktowa i można się już z nią wgłębnie dogadać 😆 Natomiast jeśli chodzi o spanie, wyciszanie się lub jedzenie… I w tym jedzeniu śmiało można powiedzieć, że to ja nawaliłam, bo mogłam od początku cisnąć blw 🫣 Nie przejmuj się truskawka. Będzie dobrze. Twoja mała i tak je lepiej bez zębów niż moja z zębami xd

‹‹ 2782 2783 2784 2785 2786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ