CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Tanasi macie tylko 2 h drogi?
Truskawka bardzo ładny zestaw. Jeszcze jak masz cyce jak donice to super ta kiecka bedzie wyglądać.
Chyba aż za duże są do niej... Chłop stwierdził że wyglądam jakbym podawała piwo na Oktoberfest 😑
Tanashi polubiłam przez przypadek 😅 -
Cel95 wrote:
Margaretka, a mówisz już rodzicom? Niech tam ktoś Ci pomoże konkretnie.
Tak, rodzicom powiem, bo oni wiedzieli od początku o naszych szalonych planach 2under2 i mama wiedziała, że się staramy o bobo numer 2 😅 z resztą ona na pewno i tak sama by coś podejrzewała, bo ma nosa do takich tematów.
Karola co za historie. Dobrze, że nie pojechaliście, ja tam mocno wierzę w takie przeczucia.
Werzol lubi tę wiadomość
-
Karola, jakie historie! Skoro intuicja nie zawiodła Cię już dwa razy to na pewno spokojniej czujesz się, słuchając jej teraz po raz trzeci.
Margaretka, podziwiam za decyzję o 2 under 2! Dla mnie to mega odważne. Możecie liczyć z mężem na wsparcie rodziny przy dwójce małych dzieci?
W planach majówkowych mam dziś randkę z mężem z okazji moich urodzin. Moja mama zostaje z małym. I byłoby super, gdyby moje dziecko nie postanowiło zrobić mi prezentu, odpalając tryb super marudy. Wygląda na to, że zęby nie odpuszczają. Do roku będzie mieć pewnie ze 12 zębów a ja załamanie nerwowe 🫠
Udanej majówki, dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja, 10:06
-
Truskawka piekny komplet!
A jakie masz? Musze cos kiedyś kupićTanashi wrote:Karola masz Anioła Stróża na sterydach 😅
Anabbit 🫣 ja już słuchawki wygłuszające dla młodej spakowałam, nie ruszamy się bez nich z domu 🤣
-
Marsol wrote:Karola, jakie historie! Skoro intuicja nie zawiodła Cię już dwa razy to na pewno spokojniej czujesz się, słuchając jej teraz po raz trzeci.
Margaretka, podziwiam za decyzję o 2 under 2! Dla mnie to mega odważne. Możecie liczyć z mężem na wsparcie rodziny przy dwójce małych dzieci?
W planach majówkowych mam dziś randkę z mężem z okazji moich urodzin. Moja mama zostaje z małym. I byłoby super, gdyby moje dziecko nie postanowiło zrobić mi prezentu, odpalając tryb super marudy. Wygląda na to, że zęby nie odpuszczają. Do roku będzie mieć pewnie ze 12 zębów a ja załamanie nerwowe 🫠
Udanej majówki, dziewczyny!
Tak, ze względu na budowę naszego domu zdecydowaliśmy się zamieszkać z teściami w zeszłym roku. Także mamy pomoc jeśli tylko jest potrzeba. Póki co prawie w ogóle im nie podrzucam młodego 😅 za to teraz pewnie będę już coraz bardziej. Teść już na emeryturze w domu, teściowa pracuje w szkole, więc wakacje i wszystkie święta, ferie też ma luz.
Pewnie gdybym była całkiem sama to byśmy się nie decydowali na takie szaleństwa xD. Mąż też sporo na home office pracuje, ogólnie ma lajtowa elastyczną pracę, więc jakieś wolne w ciągu dnia to nie problem u niego.
Elza1234, Blackapple, Marsol, kasssia lubią tę wiadomość
-
Jej Karola, co za historie.
Cel, tak odprawę dostanę to co jest wg ustawy i regulaminu firmy, ale moja firma jest na tyle spoko, że sama od siebie dawała więcej, koleżanka np dostała 3 dodatkowe pensje więc spoko. I mam nadzieję że tych co teraz są na macierzyńskich nie potraktują inaczej…
My nadal chorzy, starsza się inhaluje, młodsza zaczyna z katarem. Udanej majówki 🫡 -
Marsol wszystkiego najlepszego 🥰
Katikat my dla maluchów też mamy Ecipeci, a dla córki już mamy takie 3+
firma Muffy jeśli dobrze pamiętam, ale nie wiem czy dla młodszych dzieci też robią
Kasia zdrówka!
U nas było tak zimno w domku jak przyjechaliśmy, że grzaliśmy się w ogrodzie 🤣 Ale już napalone w kominku i w piecu, więc biegnę do cieplutkiego bobasa pod kołdrę i w spanko 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja, 22:14
Marsol, Katikat lubią tę wiadomość
-
Marsol sto lat!
G właśnie się nauczył klaskać jeeej jakie to słodkie.
Kurcze ja chcialabym jak najszybciej 2gie dziecko z obawy na mój wiek i problemy ale mam zero wsparcia blisko. Mama moze przyjechać ale to dla niej spory wyjazd. Moi teściowie się nie nadają mieszkają obok ale max na spacer wózkiem mogę dać nawet widzę że tesciowa jest całkiem nieporadna. Jakby jej się zakrztusił to watpie żeby wiedziała co zrobić nawet jak jej się powie... Mega mnie to martwi. Chyba będę musiała profesjonalnej opiekunki poszukać w razie w. -
Organizacja Rainbow powrotów do Polski leży i kwiczy, szkoda słów 😐
Powiedzieć Wam coś śmiesznego? Na lotnisku w Kos wsadzili nas do autobusów, żeby podwieźć do samolotu, który stał 10-15 metrów od nas 🤡😂Ci którzy się nie zmieścili mogli przejść pieszo.