Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 1 maja, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola po takich akcjach to nie ma co jechać jak masz jakieś przeczucia 🫣

My mamy majówkę pracującą, bobas zostaje z babcią 🫢 udanej majówki dla wszystkich, pogoda piękna 🥰💫

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 1 maja, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Tanasi macie tylko 2 h drogi?

Truskawka bardzo ładny zestaw. Jeszcze jak masz cyce jak donice to super ta kiecka bedzie wyglądać.

Chyba aż za duże są do niej... Chłop stwierdził że wyglądam jakbym podawała piwo na Oktoberfest 😑

Tanashi polubiłam przez przypadek 😅

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 1 maja, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Tak, bo to jest na samym styku Warmii i Mazur, 30 km od Olsztyna :)

Ej ja jestem równo 31km od Olsztyna 😂 gdzie jesteście?

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 1 maja, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Ej ja jestem równo 31km od Olsztyna 😂 gdzie jesteście?

My jeździmy do Katna:) to jest pod Ostróda. To Ty może Stare Jabłonki?

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 1 maja, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:

Margaretka, a mówisz już rodzicom? Niech tam ktoś Ci pomoże konkretnie.

Tak, rodzicom powiem, bo oni wiedzieli od początku o naszych szalonych planach 2under2 i mama wiedziała, że się staramy o bobo numer 2 😅 z resztą ona na pewno i tak sama by coś podejrzewała, bo ma nosa do takich tematów.

Karola co za historie. Dobrze, że nie pojechaliście, ja tam mocno wierzę w takie przeczucia.

Werzol lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 1 maja, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    My jeździmy do Katna:) to jest pod Ostróda. To Ty może Stare Jabłonki?

Dokładnie tak 😃

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 1 maja, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Dokładnie tak 😃

To pomacham Ci w niedzielę jak będę tam do kościoła jechać xDD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja, 09:44

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: 1 maja, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, jakie historie! Skoro intuicja nie zawiodła Cię już dwa razy to na pewno spokojniej czujesz się, słuchając jej teraz po raz trzeci.

Margaretka, podziwiam za decyzję o 2 under 2! Dla mnie to mega odważne. Możecie liczyć z mężem na wsparcie rodziny przy dwójce małych dzieci?

W planach majówkowych mam dziś randkę z mężem z okazji moich urodzin. Moja mama zostaje z małym. I byłoby super, gdyby moje dziecko nie postanowiło zrobić mi prezentu, odpalając tryb super marudy. Wygląda na to, że zęby nie odpuszczają. Do roku będzie mieć pewnie ze 12 zębów a ja załamanie nerwowe 🫠

Udanej majówki, dziewczyny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja, 10:06

• Katikat Autorytet

Wysłany: 1 maja, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka piekny komplet!
    Tanashi wrote:
    Karola masz Anioła Stróża na sterydach 😅

Anabbit 🫣 ja już słuchawki wygłuszające dla młodej spakowałam, nie ruszamy się bez nich z domu 🤣
    A jakie masz? Musze cos kiedyś kupić

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 1 maja, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol wrote:
    Karola, jakie historie! Skoro intuicja nie zawiodła Cię już dwa razy to na pewno spokojniej czujesz się, słuchając jej teraz po raz trzeci.

Margaretka, podziwiam za decyzję o 2 under 2! Dla mnie to mega odważne. Możecie liczyć z mężem na wsparcie rodziny przy dwójce małych dzieci?

W planach majówkowych mam dziś randkę z mężem z okazji moich urodzin. Moja mama zostaje z małym. I byłoby super, gdyby moje dziecko nie postanowiło zrobić mi prezentu, odpalając tryb super marudy. Wygląda na to, że zęby nie odpuszczają. Do roku będzie mieć pewnie ze 12 zębów a ja załamanie nerwowe 🫠

Udanej majówki, dziewczyny!

Tak, ze względu na budowę naszego domu zdecydowaliśmy się zamieszkać z teściami w zeszłym roku. Także mamy pomoc jeśli tylko jest potrzeba. Póki co prawie w ogóle im nie podrzucam młodego 😅 za to teraz pewnie będę już coraz bardziej. Teść już na emeryturze w domu, teściowa pracuje w szkole, więc wakacje i wszystkie święta, ferie też ma luz.
    Pewnie gdybym była całkiem sama to byśmy się nie decydowali na takie szaleństwa xD. Mąż też sporo na home office pracuje, ogólnie ma lajtowa elastyczną pracę, więc jakieś wolne w ciągu dnia to nie problem u niego.

Elza1234, Blackapple, Marsol, kasssia lubią tę wiadomość

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 1 maja, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat wrote:
    Truskawka piekny komplet!

A jakie masz? Musze cos kiedyś kupić
    Mogę Ci wysłać te które dostałam od Margaretki. Mój młody je ściąga, a w samolocie było bez nich ok.
    Eci peci.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 1 maja, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Marsol 🥳

Marsol lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 1 maja, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Mogę Ci wysłać te które dostałam od Margaretki. Mój młody je ściąga, a w samolocie było bez nich ok.
    Eci peci.

Polecam, prawie jak nówki 😅😅 bo u nas też nie było szans żeby miał ubrane w samolocie

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 1 maja, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to chętnie, to na spokojnie jak wrócicie to moge wygenerować etykietę i post.

Naturals między ivf

age.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: 1 maja, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka, rozumiem, to całkiem luksusowa sytuacja. Już się nie dziwię, dlaczego porwałaś się na ten plan. Super, że możecie z mężem liczyć na takie wsparcie!

Nineq, bardzo dziękuję! ☺️

• kasssia Autorytet

Wysłany: 1 maja, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Karola, co za historie.

Cel, tak odprawę dostanę to co jest wg ustawy i regulaminu firmy, ale moja firma jest na tyle spoko, że sama od siebie dawała więcej, koleżanka np dostała 3 dodatkowe pensje więc spoko. I mam nadzieję że tych co teraz są na macierzyńskich nie potraktują inaczej…

My nadal chorzy, starsza się inhaluje, młodsza zaczyna z katarem. Udanej majówki 🫡

age.png

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 1 maja, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol Wszystkiego Najlepszego 😊

Kassia zdrówka dla Was

Margareetka to naprawdę macie super sytuacje na takie szaleństwa 😁 Czekam na reakcje rodziców na wieści 😄

Marsol lubi tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 1 maja, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol wszystkiego najlepszego 🥰

Katikat my dla maluchów też mamy Ecipeci, a dla córki już mamy takie 3+ :) firma Muffy jeśli dobrze pamiętam, ale nie wiem czy dla młodszych dzieci też robią

Kasia zdrówka!

U nas było tak zimno w domku jak przyjechaliśmy, że grzaliśmy się w ogrodzie 🤣 Ale już napalone w kominku i w piecu, więc biegnę do cieplutkiego bobasa pod kołdrę i w spanko 🤭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja, 22:14

Marsol, Katikat lubią tę wiadomość

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 2 maja, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol sto lat!

G właśnie się nauczył klaskać jeeej jakie to słodkie.

Kurcze ja chcialabym jak najszybciej 2gie dziecko z obawy na mój wiek i problemy ale mam zero wsparcia blisko. Mama moze przyjechać ale to dla niej spory wyjazd. Moi teściowie się nie nadają mieszkają obok ale max na spacer wózkiem mogę dać nawet widzę że tesciowa jest całkiem nieporadna. Jakby jej się zakrztusił to watpie żeby wiedziała co zrobić nawet jak jej się powie... Mega mnie to martwi. Chyba będę musiała profesjonalnej opiekunki poszukać w razie w.

Naturals między ivf

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 2 maja, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Organizacja Rainbow powrotów do Polski leży i kwiczy, szkoda słów 😐
    Powiedzieć Wam coś śmiesznego? Na lotnisku w Kos wsadzili nas do autobusów, żeby podwieźć do samolotu, który stał 10-15 metrów od nas 🤡😂Ci którzy się nie zmieścili mogli przejść pieszo.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 2791 2792 2793 2794 2795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ