CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Tanasi macie tylko 2 h drogi?
Truskawka bardzo ładny zestaw. Jeszcze jak masz cyce jak donice to super ta kiecka bedzie wyglądać.
Chyba aż za duże są do niej... Chłop stwierdził że wyglądam jakbym podawała piwo na Oktoberfest 😑
Tanashi polubiłam przez przypadek 😅 -
Cel95 wrote:
Margaretka, a mówisz już rodzicom? Niech tam ktoś Ci pomoże konkretnie.
Tak, rodzicom powiem, bo oni wiedzieli od początku o naszych szalonych planach 2under2 i mama wiedziała, że się staramy o bobo numer 2 😅 z resztą ona na pewno i tak sama by coś podejrzewała, bo ma nosa do takich tematów.
Karola co za historie. Dobrze, że nie pojechaliście, ja tam mocno wierzę w takie przeczucia. -
Karola, jakie historie! Skoro intuicja nie zawiodła Cię już dwa razy to na pewno spokojniej czujesz się, słuchając jej teraz po raz trzeci.
Margaretka, podziwiam za decyzję o 2 under 2! Dla mnie to mega odważne. Możecie liczyć z mężem na wsparcie rodziny przy dwójce małych dzieci?
W planach majówkowych mam dziś randkę z mężem z okazji moich urodzin. Moja mama zostaje z małym. I byłoby super, gdyby moje dziecko nie postanowiło zrobić mi prezentu, odpalając tryb super marudy. Wygląda na to, że zęby nie odpuszczają. Do roku będzie mieć pewnie ze 12 zębów a ja załamanie nerwowe 🫠
Udanej majówki, dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:06
-