CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Z innej beczki.. nie zanosi się u nas na noce bez kp
Co z zębami w tej sytuacji tak sobie myślę.. ktoś z Was karmił już też w nocy i było ok? W sensie jak macie więcej niż 1 boboWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:25
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Chodzi ci o zęby i jedzenie?Cel95 wrote:Z innej beczki.. nie zanosi się u nas na noce bez kp
Co z zębami w tej sytuacji tak sobie myślę.. ktoś z Was karmił już też w nocy i było ok? W sensie jak macie więcej niż 1 bobo
Mleko matki jest bezpieczne
A mm gorzej
Oczywiście niech ktoś mnie potwierdzi albo zaprzeczy, ale ja czytałam że mleko matki nie szkodzi na szkliwo -
Ja chyba też nie rozumiem pytania xD karmie normalnie, starsza też karmiłam w nocy x razy.
Ja to pieluchy zmieniam na siedzeniu w samolocie, no chyba, że kupa.
Co do pomocy innych i drugiego dziecka.. wiecie dziewczyny ja nawet nie brałam tego czynnika pod uwagę, a też mam zerową pomoc, jedynie moja rodzina w mega awaryjnych sytuacjach, bo w innym mieście mieszkają. I nadal myślę, że tak do 3 dzieci to się da ogarnąć samemu 🤣 pisze to, choć sama czasami siedzę załamana jak mi dwójka płacze na naraz 😅 uszy do góry laski, chcieć to móc 😆
Zazdroszczę majówek w plenerze. Ja dzisiaj wyszłam do rossmana 🤪 -
Cel95 wrote:Z innej beczki.. nie zanosi się u nas na noce bez kp
Co z zębami w tej sytuacji tak sobie myślę.. ktoś z Was karmił już też w nocy i było ok? W sensie jak macie więcej niż 1 bobo
Mleko matki nie szkodzi, bo dziecko pije inaczej niż z butli, leci prosto do gardła. Karmiłam córkę 2 lata i 4 miesiące (w nocy też) i wszystkie zęby zdrowe, żadnej dziurki.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:16
KarolaKinga lubi tę wiadomość
-
Ja powiem Wam że jak jestem sama z dwójką to mamy najmniej dram 😅 pierwsze dwa miesiące były trudne, ale potem już spoko. Za to jak tatuś wraca do domu to młoda odpala czasem wszystkie możliwe humory, bo po narodzinach brata tata jest teraz numerem 1 i przejmuje dzielnie wszystkie dramy, ale radzi sobie z nimi lepiej niż ja, więc nie narzekam xdd
-
Kurczę też miałam pisać. Ja za to jak jestem sama to szybciej wieczorem wszystko szykuję i wcześniej kładę je spać 🤣 jak jesteśmy we dwójkę to jakoś się rozluźniam chyba i wolniej idzie.
W ogóle nam majówka upływa pod hasłem starsza idzie spać o 20, piękny czas 😅 -
Cel ja nie kumam o co pytasz.
Blackapple super wypad mieliście.
Annabit no ja to tak bez butów! Nie wolno drażnić babci! Jest tylko 25 stopni!
My mieliśmy grilla u nas. Dzieciaki jakieś dramy odwalały,moj syn odpalił . Nerwowo było ,ale to przez dzieci. Tak to było super.
Blackapple lubi tę wiadomość
-
Dajcie spokój ja o tych butach juz słuchać nie mogę 🙄 i też ostatnio jak jestem sama przyjemność wieczornym "obrządku" to jakoś sprawniej nam idzie i maly szybciej zasypia, chyba dlatego ze tata zawsze go bardziej rozbawi niz wyciszy 🫠
To ciekawe co piszecie ze mleko matki nie szkodzi na ząbki w ogole, nie zdawałam sobie sprawy a u nas tez KP nocne. Ogólnie to zawsze zakładałam ze 12 miesiecy to będzie moj maks KP, potem koniec ale teraz to sobie tego nie wyobrażam, cyc lekarstwem na wszystko i usypianiem bez względu na okoliczności 😅 -