CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Obawiam się że znaleźliby się tacy co by wyzywali i składali skargi ze tego autobusu nie było xD 🤣Nineq wrote:Organizacja Rainbow powrotów do Polski leży i kwiczy, szkoda słów 😐
Powiedzieć Wam coś śmiesznego? Na lotnisku w Kos wsadzili nas do autobusów, żeby podwieźć do samolotu, który stał 10-15 metrów od nas 🤡😂Ci którzy się nie zmieścili mogli przejść pieszo.
Ja akurat z Rainbow byłam 3 razy i zawsze wszystko było git majonez, także mieliśmy szczęście chyba
Boziu dzisiaj to w Polsce chyba cieplej niż w Grecji 😅 ma być 25 stopni, wyciągnęłam małej zestaw truskawkowy z hm i jakiś sweter jej wezmę tylko -
Truskawka, Tanashi, Katikat, dziękuję za życzenia! 🥰
Katikat, rozumiem sytuację, bo moja jest bardzo podobna. Może nawet myślałabym o drugim dziecku, na które mam bardzo niewiele czasu, ale brak wsparcia mnie zniechęca. Moja mama mieszka daleko i słabo u niej ze zdrowiem, a teściowie wolą oglądać wnuka tylko na zdjęciach. -
Ja byłam tylko raz w życiu na wycieczce z biura, ale to jak miałam 18,19 lat więc dawno, był to rainbow i było wszystko okej😄 pojechałam z ledwo co poznanym chłopem, teraz mówię na niego Mąż.
Z tymi autobusami to i bez biur tak często bywa, ja bym wolała pieszo podejść niż się ściskać w tłoku, ale cóż zrobić.
Mnie ciekawi fakt jak sobie radzicie w łazience w samolocie z Dzieckiem? Tam ledwo dorosły się mieści, chyba ,że ktoś ma 150. Ciężko mi sobie tam wyobrazić chłopa 185 z Maluchem i zmianę pieluchy nie mówiąc o warunkach epidemiologicznych w tym wspaniałym pomieszczeniu.23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Nie zdziwiłabym się. Był taki dziadek, który narzekał na wszystko, nawet na to, że barman nie nalał mu pełnego kieliszka.Elza1234 wrote:Obawiam się że znaleźliby się tacy co by wyzywali i składali skargi ze tego autobusu nie było xD 🤣
Ja akurat z Rainbow byłam 3 razy i zawsze wszystko było git majonez, także mieliśmy szczęście chyba
Boziu dzisiaj to w Polsce chyba cieplej niż w Grecji 😅 ma być 25 stopni, wyciągnęłam małej zestaw truskawkowy z hm i jakiś sweter jej wezmę tylko
Oj, tu za późno zorganizowali transport na lotnisko. Dodatkowo 6.05 lot do Katowic, 6.15 do Warszawy, obydwa EnterAir, te same 5 stanowisk - prawie 500 osób, staliśmy 1.5h 🙄do bramek prawie biegiem. Wystarczyłoby żeby transport był 30 minut wcześniej.
Jeszcze za nami siedziała para z dzieckiem, które przepraszam za to - ale darło ryja, bo inaczej tego nie potrafię nazwać. Pisk, ryk, płacz. Mój młody był spokojny dopóki nie zaczęło to się przedłużać i sam zaczął płakać przestraszony. Więc ryk na dwa gardła. Był na tyle śpiący, że przytulony mocno i bujany w końcu się uspokoił. Para z tyłu czekała aż dziecko przestanie.
Taa, w Grecji wczoraj deszcz i 20°😄dobrze, że wróciliśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:35
-
https://zapodaj.net/plik-9O6H3Hx7wq
My odpalamy sezon na gołe stopy.
Nineq nas tez tak na jakimś lotnisku podwieźli. Dosłownie ze 20 metrów. Za to kiedyś jak w Katowicach czy Krakowie nas wieźli autobusem, to myślałam, ze my trasę na miejsce docelowe jedziemy nim zrobić. Tak długo jechał -
Mój to tylko skarpetki w samolocie miał a właśnie idziemy na zakupy to już też bez 😄Karola3xJ:D wrote:
https://zapodaj.net/plik-9O6H3Hx7wq
My odpalamy sezon na gołe stopy.
Nineq nas tez tak na jakimś lotnisku podwieźli. Dosłownie ze 20 metrów. Za to kiedyś jak w Katowicach czy Krakowie nas wieźli autobusem, to myślałam, ze my trasę na miejsce docelowe jedziemy nim zrobić. Tak długo jechał
W Dubaju też się tak długo jedzie jak mało ekskluzywne linie. A jak długo się idzie jak się ma transfer...
Cel, na szczęście są łazienki z "przewijakiem". Rozkłada się go nad toaletą, a z drugiej strony ty blokujesz. Ciasno, ale da radę. Jak nie ma kupy to pantsy szybko sciagasz i wciągasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:23
-