Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Organizacja Rainbow powrotów do Polski leży i kwiczy, szkoda słów 😐
    Powiedzieć Wam coś śmiesznego? Na lotnisku w Kos wsadzili nas do autobusów, żeby podwieźć do samolotu, który stał 10-15 metrów od nas 🤡😂Ci którzy się nie zmieścili mogli przejść pieszo.
    Obawiam się że znaleźliby się tacy co by wyzywali i składali skargi ze tego autobusu nie było xD 🤣
    Ja akurat z Rainbow byłam 3 razy i zawsze wszystko było git majonez, także mieliśmy szczęście chyba :)
    Boziu dzisiaj to w Polsce chyba cieplej niż w Grecji 😅 ma być 25 stopni, wyciągnęłam małej zestaw truskawkowy z hm i jakiś sweter jej wezmę tylko

age.png
  • Marsol Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka, Tanashi, Katikat, dziękuję za życzenia! 🥰

Katikat, rozumiem sytuację, bo moja jest bardzo podobna. Może nawet myślałabym o drugim dziecku, na które mam bardzo niewiele czasu, ale brak wsparcia mnie zniechęca. Moja mama mieszka daleko i słabo u niej ze zdrowiem, a teściowie wolą oglądać wnuka tylko na zdjęciach.

• Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam tylko raz w życiu na wycieczce z biura, ale to jak miałam 18,19 lat więc dawno, był to rainbow i było wszystko okej😄 pojechałam z ledwo co poznanym chłopem, teraz mówię na niego Mąż.

Z tymi autobusami to i bez biur tak często bywa, ja bym wolała pieszo podejść niż się ściskać w tłoku, ale cóż zrobić.

Mnie ciekawi fakt jak sobie radzicie w łazience w samolocie z Dzieckiem? Tam ledwo dorosły się mieści, chyba ,że ktoś ma 150. Ciężko mi sobie tam wyobrazić chłopa 185 z Maluchem i zmianę pieluchy nie mówiąc o warunkach epidemiologicznych w tym wspaniałym pomieszczeniu.

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Obawiam się że znaleźliby się tacy co by wyzywali i składali skargi ze tego autobusu nie było xD 🤣
    Ja akurat z Rainbow byłam 3 razy i zawsze wszystko było git majonez, także mieliśmy szczęście chyba :)
    Boziu dzisiaj to w Polsce chyba cieplej niż w Grecji 😅 ma być 25 stopni, wyciągnęłam małej zestaw truskawkowy z hm i jakiś sweter jej wezmę tylko
    Nie zdziwiłabym się. Był taki dziadek, który narzekał na wszystko, nawet na to, że barman nie nalał mu pełnego kieliszka.
    Oj, tu za późno zorganizowali transport na lotnisko. Dodatkowo 6.05 lot do Katowic, 6.15 do Warszawy, obydwa EnterAir, te same 5 stanowisk - prawie 500 osób, staliśmy 1.5h 🙄do bramek prawie biegiem. Wystarczyłoby żeby transport był 30 minut wcześniej.
    Jeszcze za nami siedziała para z dzieckiem, które przepraszam za to - ale darło ryja, bo inaczej tego nie potrafię nazwać. Pisk, ryk, płacz. Mój młody był spokojny dopóki nie zaczęło to się przedłużać i sam zaczął płakać przestraszony. Więc ryk na dwa gardła. Był na tyle śpiący, że przytulony mocno i bujany w końcu się uspokoił. Para z tyłu czekała aż dziecko przestanie.

Taa, w Grecji wczoraj deszcz i 20°😄dobrze, że wróciliśmy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:35

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c3214c652b093.jpghttps://zapodaj.net/plik-9O6H3Hx7wq

My odpalamy sezon na gołe stopy.

Nineq nas tez tak na jakimś lotnisku podwieźli. Dosłownie ze 20 metrów. Za to kiedyś jak w Katowicach czy Krakowie nas wieźli autobusem, to myślałam, ze my trasę na miejsce docelowe jedziemy nim zrobić. Tak długo jechał

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    c3214c652b093.jpghttps://zapodaj.net/plik-9O6H3Hx7wq

My odpalamy sezon na gołe stopy.

Nineq nas tez tak na jakimś lotnisku podwieźli. Dosłownie ze 20 metrów. Za to kiedyś jak w Katowicach czy Krakowie nas wieźli autobusem, to myślałam, ze my trasę na miejsce docelowe jedziemy nim zrobić. Tak długo jechał
    Mój to tylko skarpetki w samolocie miał a właśnie idziemy na zakupy to już też bez 😄
    W Dubaju też się tak długo jedzie jak mało ekskluzywne linie. A jak długo się idzie jak się ma transfer...
    Cel, na szczęście są łazienki z "przewijakiem". Rozkłada się go nad toaletą, a z drugiej strony ty blokujesz. Ciasno, ale da radę. Jak nie ma kupy to pantsy szybko sciagasz i wciągasz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:23

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 2790 2791 2792 2793 2794
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ