Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy mieć lawinę chyba już od teraz, bo jeszcze się na nimenrixa od razu umowie, a potem będzie odra, świnka, różyczka, ospa i kzm.

Blondi i Katikat ja też się garbię i jedyne co pomagało to regularne chodzenie na zdrowy kręgosłup i pilates i wyrabianie sobie takiego gorsetu mięśniowego, żeby się trzymać prosto, no ale teraz chodzę jak mam czas a nie 1x w tygodniu i widzę, że jest gorzej.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w ramach tych badań klinicznych mamy ospę i szczepienie na żółtaczkę za free jeszcze i kolejną dawkę Odry, świnki, różyczki, więc skorzystamy. Tylko za kzm będę płacić xD

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę jakos planowałać te szczepienia bo mamy zaległe 3w1 a gdzie tam reszta

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Margaretka kiedy masz lekarza? 🫢

14.05 umówiłam się do lekarza na NFZ, żeby zobaczyć czy już coś w ogóle widać 🫣 i liczę że dostanę skierowanie na badania, żeby trochę przycebulić i oszczędzić.
    A na 21.05 umówiłam się już do mojego lekarza prywatnie :)

Szczerze jakoś teraz bardziej to przeżywam i się zastanawiamy czy wszystko jest ok niż za pierwszym razem 🙈

Boziu jakoś nie spieszy mi się znów do tego maratonu szczepień.. Na te kleszcze to na pewno też muszę zaszczepić bobaska, bo niestety wychodzące kitku lubi przynieść na sobie kleszcza :/

age.png
‹‹ 2800 2801 2802 2803 2804
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ