CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola tak jest, 640 to sporo lepiej niż 10000 (10tys)23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Anabbit wrote:Ja tylko przyszłam tu napisać, że moje dziecko spało dziś w nocy 12h (z pobudkami) i właśnie ma drzemkę 2h15min. Czy mam się martwić ? Czy ktoś żyje takim życiem na co dzień?
Ja nie xd i wiesz co powinnaś zrobić 😅😅
Cel95, Anabbit lubią tę wiadomość
-
Margareetka wrote:Ja nie xd i wiesz co powinnaś zrobić 😅😅
To brzmi lepiej niż spa jak jest poniżej 3 pobudek i samodzielna drzemka 2h🤣23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Kupiłam dzisiaj małej w Lidlu za 18 złotych taką książkę z serii „Akademia Mądrego Malucha”. Idę wykupić całą resztę. To są te książki, w których można przesuwać palcem, ale są wyjątkowo sztywne i podpasowały małej. Od pół godziny się sama bawi. Najdłuższy okres bez krzyków od tygodni 😮💨 POLECAM
Margareetka, KarolaKinga lubią tę wiadomość
-
Anabbit wrote:Ja tylko przyszłam tu napisać, że moje dziecko spało dziś w nocy 12h (z pobudkami) i właśnie ma drzemkę 2h15min. Czy mam się martwić ? Czy ktoś żyje takim życiem na co dzień?
Cóż… Ja 😂 tzn jak jest jedna drzemka to 2h pośpi, jak 2 to zazwyczaj 2x1h xD w nocy od 19.30 (w porywach do 21 jak pajacuje xD) i może z 2 razy w nocy postęka, ale rzadko 😂 budzi się ok 6-7, ale tylko dlatego, że budzi go budzik Starego xD oczywiście nie muszę dodawać, że Starego ten budzik nie budzi?
Cel, mi tak tarczyca po ciąży z powrotem oszalała, miałam 2 lata spokoju, jak mi waga jakiś czas temu przestała spadać i zrobiłam badania to wielki come back Hashimoto - ale to chyba jakieś szaleństwo pociążowe tylko, bo już wraca do normy. Oby u Ciebie też tak było 😏 -
Blondi29 wrote:Margaretka ale pomyśl jakie będziecie mieli spokojne życie za dwa/trzy lata.. 😅 Podziwiam wszystkich budujących się. My po konsultacjach zdecydowaliśmy, że jednak kupujemy gotowy dom. Nie mamy nerwów ani czasu na budowę
My nie mamy hajsu na kupno gotowego domu. Także została nam budowa, bo te koszta można rozłożyć na kilka lat. Wiadomo sumarycznie i tak nas to wyjdzie milion i to nie za pałac xD
Kkk wygrałaś na loterii z tym spaniem 😍 -
Podziwiam wszystkich Bobów Budowniczych 🫡 mnie aż otrząsa jak pomyślę o wykańczaniu. Jeszcze bardziej mnie otrząsa jak pomyślę o wyprowadzce w przyszłym tygodniu. Ostatniego maja robimy młodemu roczek i w planach jest zrobić już to u mojej mamy😱
Anabbit, los Ci teraz wynagradza te miesiące niespania. -
Ja za to przyszłam się pochwalić,że dziś pierwszy raz od porodu wsiadłam za kółko i sama z dzieckiem pojechałam do tej znajomej 😁
Zostałam tez sama z dziećmi na pół godziny i było ok. Nastepnym razem zostane godzine 😃
I dogadałyśmy się już na kwotę za te pojedyncze godziny i ile od nowego roku- i powiem wam że zacnie mi to wychodzi.
Więc póki co jest super 😊
Margareetka, Blondi29, Anabbit, Elza1234, KarolaKinga, Blackapple, Marsol lubią tę wiadomość
-
Ja też byłam święcie przekonana że to bardzo słabe świecenieKarola3xJ:D wrote:Cel ja tez myślałam ze niższa wartość to lepszy wynik. Nie pamiętam jak sie te przeciwciała ocenia.
Moja ciupie w elektronicznego pop it jak chcę ją czymś zająć.
Ale mój mózg nie działa póki co -
Margaretka trzymaj się dzielnie w tej podróży, dalej jest tylko gorzej xD
Dojechał mnie ten dzień. Młody miał tylko dwie drzemki po pół h, dół wygląda jakby tornado przeszło, bo ciągle tylko próbuje się wspinać i nic nie ogarnęłam, katar mu się leje z nosa strumieniami, ale jak odciagam odkurzaczem to prawie nic nie leci 🫠. Ciągle płacze, chyba że jest na rękach, ale na rękach ciągle uderza mi głową w tę ranę po zębie i już widzę gwiazdy z bólu. A do wieczora jeszcze daleko 🫣 właśnie wzięłam poranną dawkę antybiotyku, bo nie zdążyłam wcześniej 🫠 wiem że nie powinno się tak robić ale wolę nie ryzykować nadkażenia rany xD ale chociaż sztachnelam się bzem w ogrodzie i mi lepiej xd szkoda że musiałam nosić młodego 1.5 h bo wszystko mokre xDWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja, 15:39
-
Tanashi wrote:Margaretka trzymaj się dzielnie w tej podróży, dalej jest tylko gorzej xD
Wiem 🙈🙈
Współczuję chorego Kameleona
jeszcze jak sama masz z tym zębem przeboje.
U nas nie zapowiada się na drugą drzemkę póki co 🤦 pierwszą spał niecałe półtorej godziny -
Też dziś wzięłam trzy, w tym jedną pachnącą 🤣Blondi29 wrote:Kupiłam dzisiaj małej w Lidlu za 18 złotych taką książkę z serii „Akademia Mądrego Malucha”. Idę wykupić całą resztę. To są te książki, w których można przesuwać palcem, ale są wyjątkowo sztywne i podpasowały małej. Od pół godziny się sama bawi. Najdłuższy okres bez krzyków od tygodni 😮💨 POLECAM
Blondi29 lubi tę wiadomość
-
Tanashi trzymaj się dzielnie. Podziwiam twój względny optymizm w całej sytuacji. Na twoim miejscu chyba już bym wyła z tymi dziećmi.
Moja ma już tylko jedną drzemkę. Czasem nawet nie więc mam ogólnie wesoło. Ale cieszę się mimo wszystko, bo nie zniosłabym usypiania jej trzeci raz. Tak to śpi około godziny, czasem półtorej i mam chwilę oddechu, ale usypianie to godzina więc ja bym się już chyba zabiła xd