CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kk, to u mnie tarczyca do tej pory git😃
Elza, pewnie pomyliło Ci się z 1:10 bo w skrócie napisałam zamiast 1: 10 00023/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Tak, bo jak teraz robiliśmy te testy to dużo o tym rozmawialiśmy u ostatecznie uznaliśmy, że jesteśmy gotowi. Było nam przykro, że wyszły negatywne. No i u nas sytuacja dotycząca pracy męża i tak się nie zmieni więc w sumie to powoli planujemy. Póki co bez większej Spiny. Jak będzie to będzieAnabbit wrote:W ogóle u was decyzja o drugim dziecku oficjalnie zapadła? Bo ostatnie co pamiętam to, że się dziwiłaś że my się decydujemy mając takiego szatana w domu 😂 😂
Anabbit, Margareetka, xSmerfetkax lubią tę wiadomość
-
Blondi, byłaś dziś na becie?23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Kkk77 wrote:Cóż… Ja 😂 tzn jak jest jedna drzemka to 2h pośpi, jak 2 to zazwyczaj 2x1h xD w nocy od 19.30 (w
porywach do 21 jak pajacuje xD) i może z 2 razy w nocy postęka, ale rzadko 😂 budzi się ok 6-7, ale tylko dlatego, że budzi go budzik Starego xD oczywiście nie muszę dodawać, że Starego ten budzik nie budzi?
My też tak mamy, łącznie z budzikiem starego, który budzi mnie i młodego a jego własciciela nie xD
Kkk77 lubi tę wiadomość
-
Blondi29 wrote:I ogólnie dalej się dziwię i wam, i nam i każdemu, ale no kiedyś te nasze dzieci z tego wyrosną, a rodzeństwo już zostanie. My na przykład nie widzimy się w pieluchach znowu po latach jak mała będzie starsza
No właśnie ja się boję, że jeśli będę czekać to ona się ogarnie z wiekiem i mi się w głowie poprzewraca od dobrobytu i wtedy już nie zaryzykuję ponownie 😂 -
Ja to się boje, że drugie będzie miało do wyboru albo wszystko: kolki, alergia na bmk, refluks, brak snu, nienawiść do wózka i pewnie coś jeszcze po drodze😆
Młody nie sypia źle, szybko odstawił nocne jedzenie, lubi wózek, potrafi się sam pobawić. -
Te co jest zapach drzewa i morza (dla mnie to akurat zapach świeżego prania)Anabbit wrote:Która pachnąca wzięłaś? Ja się pokłóciłam z mężem o te zapachy hahahaha bo robiłam mu blind test i nic nie zgadł
Ale była jedna książka co śmierdziała czosnkiem 😅🙈 -
Anabbit wrote:No właśnie ja się boję, że jeśli będę czekać to ona się ogarnie z wiekiem i mi się w głowie poprzewraca od dobrobytu i wtedy już nie zaryzykuję ponownie 😂
O to też ja 🤣 oboje z mężem wiedzieliśmy, że teraz albo nigdy 🫣 a jednocześnie mój mąż nie wyobrażał sobie mieć jedynaka.
Nineq to ja już przeszłam to combo o którym piszesz, to drugie będzie prostsze, prawda? 🙈 -
Przepraszam bardzo. Mi sie udało spokojne za 3 razem.Tanashi wrote:Sorry ale ja już w to nie uwierzę, statystyka nie jest po mojej stronie 🤣 chyba że mój mąż weźmie drugą żonę to możemy sprawdzić czy te geny to moja czy jego wina 🤣
Edytuje ,ze to nie tak ,że ona jest aniołkiem,ale przy tamtych to niebo a ziemia. Tamtą dwójka powinna mi być wdzięczna,że nie skończyła w rzece.
Dzisiaj byłyśmy u lekarza fizjo i mamy miec zmiejszona reha. Powiedziała,ze ona nie widzi już w ogóle potrzeby fizjo ale zostawi ją na zmniejszony wymiar,ze względu,ze zaczyna chodzić. Żeby miec ja na oku chwilkę jeszcze. Może będę miała chwile spokoju przed powrotem do pracy😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja, 20:03
Blondi29, Blackapple lubią tę wiadomość