CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Revolutionary, przykro mi z powodu babci. Mam nadzieję, że leczenie jednak będzie wchodziło w grę. Trzymaj się dzielnie!
Kasia, współczuję tych przebojów z lekarzami. Ja już przywykłam do bagatelizowania objawów u dorosłych, ale u dzieci niezmiennie mnie to (jeszcze) wkurza.
Moje dziecko po 4 dniach bycia najgorszą wersją siebie stało się najsłodszą dzidzią na świecie. Od wczoraj ma świetny humor, śpiewa lalala, je normalniej, a nawet spał 12 godzin z dwiema krótkimi pobudkami. Chwilo trwaj! Mamy dziś konsultację z terapeutką SI i mam nadzieję, że to go nie zepsuje, bo reaguje ciężkim płaczem na obcych. -
No w 10 godzin to faktycznie ucho moze się zapalić. Tak bywa czasem.
Tanasi na pewno przesadzasz z tym bajzlem.
Moja dzisiaj strasznie marudzi. Dałam jej paracetamol,zobaczymy.
Robimy z nią sernik na zimno dla męża ale robiąc sernik bez bmk czuje się jak jakiś wariat.
Zapisałam małą do dwóch chirurgów,każdy bierze 450 zl za wizytębo to profesory (eden wylada jak zbok). Mam nadzieję, ze jakiś pomoże z tymi kupami bo to jest jakaś tragedia. -
No jeśli ma.już prawie rok i nie jest na poziomie dwu-trzylatka to faktycznie dureń jakich małoMargareetka wrote:Ja byłam dziś z młodym na sensoryce i w sumie wyszłam wkurzona, bo zajęcia są niby opisane jako 0-3l a tam same około dwulatki, biegają, mówią, rozumieją wszystkie zabawy. Wyszłam z poczuciem, że moje dziecko jest głupie

-