Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Marsol Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Revolutionary, przykro mi z powodu babci. Mam nadzieję, że leczenie jednak będzie wchodziło w grę. Trzymaj się dzielnie!

Kasia, współczuję tych przebojów z lekarzami. Ja już przywykłam do bagatelizowania objawów u dorosłych, ale u dzieci niezmiennie mnie to (jeszcze) wkurza.

Moje dziecko po 4 dniach bycia najgorszą wersją siebie stało się najsłodszą dzidzią na świecie. Od wczoraj ma świetny humor, śpiewa lalala, je normalniej, a nawet spał 12 godzin z dwiema krótkimi pobudkami. Chwilo trwaj! Mamy dziś konsultację z terapeutką SI i mam nadzieję, że to go nie zepsuje, bo reaguje ciężkim płaczem na obcych.

• Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w 10 godzin to faktycznie ucho moze się zapalić. Tak bywa czasem.

Tanasi na pewno przesadzasz z tym bajzlem.
    Moja dzisiaj strasznie marudzi. Dałam jej paracetamol,zobaczymy.
    Robimy z nią sernik na zimno dla męża ale robiąc sernik bez bmk czuje się jak jakiś wariat.

Zapisałam małą do dwóch chirurgów,każdy bierze 450 zl za wizytębo to profesory (eden wylada jak zbok). Mam nadzieję, ze jakiś pomoże z tymi kupami bo to jest jakaś tragedia.

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam dziś z młodym na sensoryce i w sumie wyszłam wkurzona, bo zajęcia są niby opisane jako 0-3l a tam same około dwulatki, biegają, mówią, rozumieją wszystkie zabawy. Wyszłam z poczuciem, że moje dziecko jest głupie :(

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Ja byłam dziś z młodym na sensoryce i w sumie wyszłam wkurzona, bo zajęcia są niby opisane jako 0-3l a tam same około dwulatki, biegają, mówią, rozumieją wszystkie zabawy. Wyszłam z poczuciem, że moje dziecko jest głupie :(
    No jeśli ma.już prawie rok i nie jest na poziomie dwu-trzylatka to faktycznie dureń jakich mało

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    No jeśli ma.już prawie rok i nie jest na poziomie dwu-trzylatka to faktycznie dureń jakich mało

No dokładnie xdd

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    No dokładnie xdd
    Zawsze mozesz oddać. Drugiemu zroób testy na IQ wyizolowane na badaniach prenatalnych😅

Dobrze ,że go tam nie zadeptali

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:55

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Zawsze mozesz oddać. Drugiemu zroób testy na IQ wyizolowane na badaniach prenatalnych😅

Dobrze ,że go tam nie zadeptali

Ej te dzieci serio były takie grzeczne 😲 prędzej to mój bobas chciał na nie wchodzić 😅

age.png
‹‹ 2842 2843 2844 2845 2846
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ