Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 26 maja, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bugaboo Donkey, niby się mieści w drzwi normalne to chyba nie taki szeroki.

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 26 maja, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś dostałam pierwszy w życiu naszyjnik z makaronu, wzrusz🥹

Tanashi, Blondi29, Margareetka, Nineq, Elza1234 lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 27 maja, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie śpię już od 5:30, bo mały robi takie wygibasy w łóżku, całe łóżko jego, a ja co chwilę dostaje albo kopa albo ręka 🙈

Blondi ten anex modu też jest piętrowy właśnie i w porównaniu do cybexa piętrowego wypada spoko, szczególnie cenowo 😅

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 27 maja, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To muszę poczytać o tych wózkach z ciekawości. U nas tutaj mają same takie szerokie i właśnie bugaboo, ale nie kojarzę jaki model. Choc chyba ten donkey.
    U nas pobudka o 6:30 i bunt na całego. Nie mogę usiąść, muszę być ciągle w ruchu, bo ilekroć usiądę albo stanę to drażnię swoje dziecko. W ruch znów idą stopery do uszu, bo krzyki towarzyszą nam całą dobę 😮‍💨 Czasem mam ochotę pójść śladem niektórych znanych mi mam - puścić jej bajkę na cały dzień, posadzić w kojcu i mieć spokój xd Ale potem sobie uświadamiam, że długofalowo to byłoby tylko gorsze.
    Czeka mnie jeszcze wygniatanie ciasta z panią marudą, bo przyjeżdża teść. Też życzcie mi powodzenia, bo zaraz na pewno usłyszę jakieś złote rady

• Nineq Autorytet

Wysłany: 27 maja, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula, pochwalisz się?

Margaretka, zbijam piątkę, 5:30 pobudka. Tyle dobrego, że ostatnie dwie noce nie wybudza się w ogóle i śpimy wszyscy ciągiem 6-7h. Od przedwczoraj zaczyna zasypiać SAM. Bez bujania, noszenia itd. nie wiem co mu się przestawiło w głowie.

Blondi, cierpliwości do teścia.

Czy dziecko przy ząbkowaniu i ślinieniu się na potęgę, że aż kapie, może przez tą ślinę wymiotować? Wczoraj 2x, dzisiaj rano po mleku 1x. On chce beknąć, a wymiotuje. Je normalnie, zachowuje się ok. Nie wiem czy to ślina czy coś się dzieje.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 27 maja, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, ten teść to mógłby ciasto przynieść 😅

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 27 maja, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Grzegrzula, pochwalisz się?

Margaretka, zbijam piątkę, 5:30 pobudka. Tyle dobrego, że ostatnie dwie noce nie wybudza się w ogóle i śpimy wszyscy ciągiem 6-7h. Od przedwczoraj zaczyna zasypiać SAM. Bez bujania, noszenia itd. nie wiem co mu się przestawiło w głowie.

Blondi, cierpliwości do teścia.

Czy dziecko przy ząbkowaniu i ślinieniu się na potęgę, że aż kapie, może przez tą ślinę wymiotować? Wczoraj 2x, dzisiaj rano po mleku 1x. On chce beknąć, a wymiotuje. Je normalnie, zachowuje się ok. Nie wiem czy to ślina czy coś się dzieje.

No pewnie że się pochwale!

https://ibb.co/MmCNfhn

xSmerfetkax, Nineq, Margareetka, Tanashi, Szarotka12, Cel95, Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 27 maja, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:
    No pewnie że się pochwale!

https://ibb.co/MmCNfhn

O wow i to kolorowy 😍

Grzegrzula lubi tę wiadomość

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 27 maja, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    O wow i to kolorowy 😍

Nooo jest czadowy, wczoraj dumnie nosiłam na placu zabaw🙂

age.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 27 maja, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:

O dajesz nadzieję Nineq, bo Józkowi się trochę popsuło usypianie i od miesiąca zasypiał wieczorem na cycu, ale zaczęłam go cisnąć od niedzieli, bo wtedy mi sam usnął i w poniedziałek zrobił wycie a wczoraj może nie wycie, ale jęczał długo i pokazywał na cyce, więc mu w końcu uległam. Muszę być dla niego bardziej twarda chyba xF

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 27 maja, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq super z tym, że próbuje sam zasypiać. Najwyraźniej był już na to gotowy 😊

Ja właśnie położyłam mojego bobasa na drzemkę. Najpierw o 10 zrobił awanturę że jest śpiący, a uciął sobie tylko 3min power nap na cycku 🤦

Tanashi jak mąż po operacji?

Karola macie już termin przyjęcia na oddział?

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 27 maja, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq nie wiem czy to fizjologiczne, ale moja też wymiotuje przy ząbkowaniu. Szczególnie jak się zdenerwuje i zapomni przełknąć tej śliny to się nią przykrztusi, a potem wymiotuje. Według męża to normalne. Na mój chłopski rozum też nie wydaje się żeby to było coś złego jeśli nie ma żadnych niepokojących objawów i nie rzyga co chwilę

• Tanashi Autorytet

Wysłany: 27 maja, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka póki co ok, bólowo mówi że do przeżycia, ma już wypis i mój brat wiezie go do domu. Ma też zakaz dźwigania, więc powodzenia dla mnie z szykowaniem roczku na 42 osoby z Kameleonem uwieszonym na szyi🤣 będzie jazda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja, 12:14

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 27 maja, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Nineq super z tym, że próbuje sam zasypiać. Najwyraźniej był już na to gotowy 😊

Ja właśnie położyłam mojego bobasa na drzemkę. Najpierw o 10 zrobił awanturę że jest śpiący, a uciął sobie tylko 3min power nap na cycku 🤦

Tanashi jak mąż po operacji?

Karola macie już termin przyjęcia na oddział?
    Tak,na 10.06. Czyli roczku nie robimy tak jak planowaliśmy.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 27 maja, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, sorki że tak wbijam od czapy - czy wy wiecie jak pozbyć tego żółtego zasranego pyłku sosny z białej koszulki? Wiatr mi wczoraj zwiał moją białą nową koszulkę na dzień mamy i wytarzał w gownie, nic nie pomaga i aż mi się płakać chce ze złości. Szczególnie że w sb sprzątałam balkon i jest żółty od nowa

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 27 maja, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Margaretka póki co ok, bólowo mówi że do przeżycia, ma już wypis i mój brat wiezie go do domu. Ma też zakaz dźwigania, więc powodzenia dla mnie z szykowaniem roczku na 42 osoby z Kameleonem uwieszonym na szyi🤣 będzie jazda

Wow dużą imprezę macie 🫣 ja tyle nie miałam na ślubie 😅😅

Karola przykro na pewno z powodu roczku, ale wiadomo że musicie iść na te badania. Trzymam kciuki, żeby się okazało, że jest wszystko ok 🤞

Drzemka była krótka i mam po niej festiwal marudzenia 🫠 mnie też coś głowa boli... Ogólnie tak wieje u nas, że strach z domu wychodzić.

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 27 maja, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza ten sosnowy pyłek bywa tłusty to może jakimś płynem do naczyń spróbuj i do tego odplamiacz?

age.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: 27 maja, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza, ja wszystkie plamy na białym traktuję nadwęglanem sodu, a jeśli zawiedzie to odplamiaczem precyzyjnym Dr Beckmann. Nie zdarzyło się, żeby coś zostało.

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 27 maja, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuję z nadweglanem
    Wybielacz nie pomógł :(

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 27 maja, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W najbardziej hardkorowych sytuacjach używałam rozcieńczonego domestosa miejscowo. Chwila na plamę, a potem pranie, żeby się nie odbarwiło.

Grzegrzula super naszyjnik, nie wiedziałam, że można z makaronu takie rzeczy robić ❤️

Blondi, dzięki. Właśnie on zachowuje się normalnie, a często krztusi go ta ślina i stąd te wymioty. Zwykle po mleku beka jak stary facet na pół bloku (skąd w dziecku taka moc?), a dziś zamiast tego wymioty.

Grzegrzula lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 2857 2858 2859 2860 2861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ