CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jebi**e. Wlasnie sie dowiedziałam,ze dwie działki dalej robią hotel dla psów. Tam juz maja kilka,które ujadają 24 h. Wielkie,ujadające całą dobę psy. A teraz bedzie duzo więcej ujadających psów. Musimy przenosili sypialnie bo sie spać nie dało. Jak ktoś śpi w sypialniach dla gości to narzeka ,że się spać nie dało przez to kundle. Ostanie czego mi trzeba,to koszty spraw cywilnych o kundle
-
To ja walczę od paru h z małą, bo działkę obok jest impreza z dziećmi i psami i co wyjdziemy na dwór to ryczy,ze tam chce iść. Tyle co zrobiłam sobie mały skalniak(mam nadwyżkę 30 kg kamyków😅) i wyplewiłam kawałek przed domem i musiałam iść z nią na rowerek, bo nie da się na ogródku siedzieć....Tanashi wrote:My wracamy z imprezy urodzinowej w rodzinie. Wzięłam na chwilę małego bobasa, Kameleon zobaczył to, dopadł do mnie w sekundę i odwalił taką syrenę że jeszcze rozpłakał bobasa i musieliśmy się zwijać 😅🙉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca, 18:52
Grzegrzula lubi tę wiadomość
-
Mój syn jest z babcią na wakcjach. Sto razy jej mówiłam,że ma mu nie kupować coli i gównianych słodyczy. No to dziś mi dzwoniła,że wczoraj zarzygał im nowe auto. Zdziwiłam się ,bo on nie wymiotuje raczej. Zaczęliśmy drążyć. Okazało się,ze babciap mu kupiła mentosy i colę. On widział jakos eksperyment,że w szklance to mocno gazuje. Więc naciągnął babcię w sklepie i zarzygał jej auto. Niech ma babcią nauczkę.
-
Karola roca i koło to to samo, jest git
My dzisiaj byliśmy w śląskim zoo, powiedziałabym że nic się nie zmieniło przez ostatnie 10 lat jak byłam, ale jak się dobrze zastanowię to nic się nie zmieniło przez ostatnie 25 xD i niektóre dzieci są serio okropne, widziałam z daleka jak jakiś dzieciak gonił z gałęzią pawia, który sobie chodził tam luzem, a rodzice mieli to w dupie, paw uciekał przerażony. Gdzieś nam zniknęli a już chciałam lecieć z opierdolem, bo wszyscy jakoś mieli to gdzieś. Żenada trochę.
Od wczoraj za to remontują nam drogę pod domem, hałas jak cholera, ale bobas zachwycony, bo budowlańcy zostali jego najlepszymi kolegami, co wychodzimy przed dom popatrzeć to raz mu wywrotka zatrąbi, raz koparka, każdy mu macha i w ogóle jacyś tacy dzieciolubni 😂😂😂 -
Kkk77 myśmy też dzisiaj mieli jechać do zoo do Chorzowa. Plan się zmienił rano.
Mam bociany obok domu i widzę,ze bocianica (?) wykopała z tydzien temu bociana na latarnię obok a sama siedzi z młodymi w gnieździe. Jakie to życiowe😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca, 21:21
Elza1234, kasssia lubią tę wiadomość
-
Blondi, oby jednak wasze wyjście nie było takie złe, trzymam kciuki za Was i za Małą! Ale no to puszczenie bajek i zostawienie samej to porażka, nie dziwię się że się wkurzyłaś
Wmawiam sobie, ze drożdżowe z borówkami smakuje prawie tak samo dobrze jakby było z jagodami 😅 blackapple, uważam że super cena, też bym wzięła na przetwory i mrożenie
Tanashi, kurczę mogłam zrobić najpierw testy jak młoda reaguje jak mam na rękach jakiegoś bobasa 😅
Karola, słaba akcja, to i tak dziwne że babcia w ogóle się przyznała, że zwymiotował. Przecież to było oczywiste, że się wyda na co pozwoliła
Blackapple lubi tę wiadomość
-
Ja mam blisko do parku ale jestem tam raz do roku- na Biegu Dla Słonia.Elza1234 wrote:My będziemy w zoo w Chorzowie za miesiąc, bo moja sis z chłopakiem kupili sobie mieszkanie całkiem niedaleko
ostatnio jak u nich byliśmy to poszliśmy właśnie na spacer do parku śląskiego -
Werzol moja córka też reagowała bardzo źle jak miałam jakieś inne dziecko na rękach, ale z bratem nie miała problemu 😅 raczej ciągle negocjowała kiedy ona będzie mogła go potrzymać w końcu xD
A dziś przy śniadaniu mówi: może jeszcze kiedyś będziemy mieli jakąś bratosiostrę? 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca, 22:49
Grzegrzula, Margareetka, Blondi29 lubią tę wiadomość
-
No ja mam do zoo jakieś 25min, ale bywam tam właśnie raz na 10 lat 😂 już częściej jestem w samym parku śląskim z psami z kumepla na spacer 😂 za miesiąc jedziemy do tego w ostrawie, bo podobno jest bardzo fajne, a też mamy tam dość blisko. I może jeszcze się uda do wrocka w tym roku, bo lubię tamto zoo, a byłam hohoho tam dawno że jeszcze nie było afrykarium, a młody lubi rybki 😂 a i jeszcze ze zwierzęcych miejscówek to zostaje nam leśny park niespodzianek w ustroniu i alpaki w bielsku 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca, 23:30
-
Moja siostra z rodzicami była w Ostrawie rok temu - ja wtedy czekałam na poród więc zostaliśmy w domu - no to też byli zachwyceni:)Kkk77 wrote:No ja mam do zoo jakieś 25min, ale bywam tam właśnie raz na 10 lat 😂 już częściej jestem w samym parku śląskim z psami z kumepla na spacer 😂 za miesiąc jedziemy do tego w ostrawie, bo podobno jest bardzo fajne, a też mamy tam dość blisko. I może jeszcze się uda do wrocka w tym roku, bo lubię tamto zoo, a byłam hohoho tam dawno że jeszcze nie było afrykarium, a młody lubi rybki 😂 a i jeszcze ze zwierzęcych miejscówek to zostaje nam leśny park niespodzianek w ustroniu i alpaki w bielsku 😂
-
Ja miałam pomysł, żeby jechać z młodym do zoo we Wrocławiu ale ceny biletów mnie mocno zszokowały 🙈
Na pierwszy raz pojedziemy do jakieś zagrody niedaleko nas, bo można kupić też karmę i karmić zwierzaki. Koty uwielbia karmić i ma zawsze ogromną radość jak mu wylizują paluszki 😅 -
My już w domu. Mała przeszczęśliwa. Zareagowała tak samo jak po naszym wyjeździe na weekend. Uśmiech od ucha do ucha, przytula się, ale zero płaczu. Zachowuje się jakbyśmy wrócili z Lidla po 30 minutach, a nie z wesela po całej nocy. Podobno miała tylko jeden mały kryzys o 17, ale rozjechały jej się drzemki i jak przysnęła to już było super. Tylko wesele było słabe i w sumie żal mi straconego czasu xd Natomiast bardzo się cieszę, że mała tak chętnie zostaje. Chyba przyzwyczajanie jej do ludzi i zostawianie na krótko z kimś innym od małego dały efekt
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Zaległe sto lat lipcowym bobasom!! ❤️
Ja mam te https://allegro.pl/produkt/befado-kapcie-dzieciece-rzepy-bezowy-rozmiar-22-958fd640-0229-4a1a-9ee5-ac6e1b2c80ea?offerId=17989177499Margareetka wrote:Jaki macie model z tego befado? Patrzyłam na nie ale jakoś nie mogłam się zdecydować.
Ja zaluje płytek w kuchni a najbardziej tej fugi. Jest za jasna i tak się ubrudziła ze nawet środki z tiktoka se nie radzą z tym. Jestem wsciekla. Teraz z młodym ciagle są czymś zalane te fugi. Dramat.
Ja mam do skucia łazienkę która jest nieustawna. Do zrobienia hydraulika. Przestawienie wszystkiego. Nawet nie wiem gdzie zacząć żeby mi ktoś to g jakos zaprojektował sensownie.
Nigdy starego domu pod remont nie bierzcie. Idzie tylko płakać.
Jeszcze naokoło się budują nowe domki więc nikt nie chce robić krzywych ścian i schodów.
Z fajnych rzeczy mlody zaczyna tańczyć. Jeeeej jakie to słodkie.
Teraz pada a on by tylko na dworze siedział. Co wracamy to jest płacz 😆
-
Tak, oni mi właśnie mówili że bilety są mega tanie, pięknie tak, jest to ogromne no i tak ze Śląska to ogólnie mega blisko.Margareetka wrote:Ej obczaiłam to zoo w Ostrawie, od nas pokazuję całe półtorej godziny jazdy. Myślałam, że to dalej jest 🙈
Bilety są śmiesznie tanie, to już wiem gdzie pojedziemy na wycieczkę jak znajdziemy wolny weekend od budowy 😅
Też planujemy pojechać ale chyba już w przyszłym roku
w tym roku zaliczymy Chorzów
-