Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 10 lipca, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pogodowe kciuki na jutro bo jak odwołałam imprezę w 40 stopniach tak jest teraz chłodnawo. Chociaż po 16 było dziś naprawdę ładnie, liczę, że to dobry znak😅

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 10 lipca, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel powodzenia jutro 😊

Grzegrzula oj mnie też przetyrala budowa. Jak sobie przypomnę to siedzenie z młodą w ciąży od rana do nocy bo mąż na budowie, a potem z dzieciakami i w połogu, i te zimowe miesiące jak mąż kładł podłogi, to o matko... Obym nie musiała już więcej tego w życiu przeżywać 😅

Kasia też się chyba właśnie wybiorę do rodziców w przyszłym tygodniu. Zostały mi ostatnie trzy tygodnie przed powrotem do pracy, potem nie będzie już opcji na taki dłuższy wyjazd. A ostatnio u rodziców byłam w pierwszym tygodniu marca 😅

kasssia lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 10 lipca, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy prysznic spory z niskim brodzikiem i wstawiamy tam tą składaną wanienkę z primabobo. Młoda na siedząco jeszcze się mieści. Szału nie ma, ale na razie lepszego rozwiązania nie wymyśliliśmy.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 10 lipca, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi ja też mam w planach jechać do rodziców na tydzień, na początku sierpnia
    Mój mózg nie ogarnia że ja zaraz staczam do pracy..

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel powodzenia! My dziś wesele i też im współczuję pogody 😆 Lepszy deszcz niż upał.
    Młodej idą trójki i przyznam, że już chodzę po ścianach. Każdy ząb znosi gorzej. Biedactwo. Dorzucając do tego bunt mamy dość wesoło.
    Elza pozwolę sobie współczuć powrotu do pracy, bo widzę, że cię to trapi. Myślę, że jak się wdrożysz to już będzie okej. Wyczuwam podejście podobne do mojego więc domyślam się jak musisz to przeżywać :(
    Mówiłyście coś o tym, że remont starego domu to studnia bez dna? No to znalazłam piękny dwudziestoletni dom… 😆😆

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Blondie, stresuje się i żłobkiem i pracą - tym że muszę się wdrożyć na nowo, nauczyć wielu rzeczy, zespół trochę się zmienił więc muszę znowu się jakoś „wkupić”
    Dziwnie będzie nie spędzać z małą każdej chwili.
    Ale zarazem czuję dreszcz ekscytacji na myśl, że wrócę do robienia tego co lubię. Bo bardzo lubię moją pracę. Także no ciężka sprawa
    My dzisiaj ostatni pełny dzień nad morzem - nadal jest pięknie i słonecznie 🌞
    Jutro jakoś na drugą drzemkę małej chcemy wyjechać, ale na szczęście mąż ma jeszcze tydzień urlopu więc planujemy jeździć rowerem i w końcu wypróbować fotelik rowerowy małej bo kupiliśmy

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszlam sprawdzić z rana i mam kibel roca. To źle? Gadać mi tu

Zlew mam w kuchni z piramas i gówno takie,ze się rozpadło po 2 miesiącach.

Za to jestem zaskoczona zlewem w łazience z Kerra. On był objawoeniem bo długo szukałam średniej szerokości zlewu ale głębokiego. I po długim czasie poszukiwań ,na środku sklepu stał on,za 100zł w promocji.

event.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Cel powodzenia! My dziś wesele i też im współczuję pogody 😆 Lepszy deszcz niż upał.
    Młodej idą trójki i przyznam, że już chodzę po ścianach. Każdy ząb znosi gorzej. Biedactwo. Dorzucając do tego bunt mamy dość wesoło.
    Elza pozwolę sobie współczuć powrotu do pracy, bo widzę, że cię to trapi. Myślę, że jak się wdrożysz to już będzie okej. Wyczuwam podejście podobne do mojego więc domyślam się jak musisz to przeżywać :(
    Mówiłyście coś o tym, że remont starego domu to studnia bez dna? No to znalazłam piękny dwudziestoletni dom… 😆😆

20-letni to prawie nówka, my bralismy 80-letni xd dach w ramach izolacji miał glinę i słomę xd

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy mówicie o klozetach. Ja myślałam że o spłuczce 🤣 klozet mamy Cersanit chyba, w sumie to znów w to poszliśmy mimo że po tamtym widać było że ma swoje lata.

age.png

age.png
‹‹ 2962 2963 2964 2965 2966
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ