Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    A u nas znowu 8 zł za dzień na własnej kuchni 🙈 chociaż widziałam menu i te posiłki i wyglądają super
    Wolałabym dać 30 zł za dzień za jedzenie żeby mieć pewność że będzie smacznie ale no nie da się 😅

A dużo jest dzieciaków w placówce? Pewnie im więcej tym taniej te jedzenie wychodzi, bo mogą wieksze ilości kupować. U nas gdy jest komplet to 24 dzieciaki na cały żłobek, ale teraz w środku roku pewnie jest ich 16-18 myślę

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    A dużo jest dzieciaków w placówce? Pewnie im więcej tym taniej te jedzenie wychodzi, bo mogą wieksze ilości kupować. U nas gdy jest komplet to 24 dzieciaki na cały żłobek, ale teraz w środku roku pewnie jest ich 16-18 myślę
    Cały żłobek to trochę ponad 70, bo są 3 grupy wiekowe

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    Kurde hardkor, że tyle dopłaty oprócz tego co mają z zusu, u nas w mieście wszystkie żłobki się reklamowały tym, że jedyna opłata to wyżywienie - ale tu chyba mamy najwięcej z tego co piszecie, bo 30zł za dzień, też mają własną kuchnię.

Biada mi, młody zrobił sobie właśnie drzemkę xd co zabawne - wziął pieluchę z suszarki, poszedł do naszej sypialni na łóżko, wlazł na nie i zaczął sobie nakrywać twarz tą pieluchą i przewracać się itd. Zasłoniłam żaluzje, poprzewracał się jeszcze z 2 razy i zasnął xd

Jezu to dla mnie brzmi jak bajka o smokach 🙈 ja nigdy nie doczekam czegoś takiego 🙃😆

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
‹‹ 2976 2977 2978 2979 2980
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ