CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie od 1 do 3 u góry widzę takie srogie opuchnięcie, a jedynki jakby chciały eksplodowaćAnabbit wrote:U nas znów noc z dupy. 1:30-3:30 nocne oa urządziła. Chyba jej te górne zęby też w końcu idą, bo są już na maksa nisko, ale coś się przebić nie mogą. Z tym, że wydaje mi się, że idą cztery na raz 🙃
Zaprowadziłam ją do żłobka, może się zdrzemnę zaraz. Wieczorem w końcu idziemy na szczepienie, bo już psychicznie mnie męczy to że ona w żłobku bez szczepień jest
Jeszcze widzę że jest na przejściu z tych 2 drzemkę na 1 i po prostu walczy z tym spaniem. Nie mam na to cierpliwości już -
Ja nie wiem, jak mamy się pod ten żłobek ustawić... Jedziemy samochodem całe 3 minuty i na koniec agent już oczy przymyka o 9:15 🙄 Starałam się go położyć od 20:00, turlał się ponad godzinę. Potem pobudka o 1:00 i ponad 40 min usypiania po czym wstał o 5:00 i koniec. A na wyjście do żłobka pada. No i płakał ze zmęczenia od połowy posiadówki
-
Chyba po prostu potrzebuje czasu aż załapie że nie ma sensu wstawać o tej 5Szarotka12 wrote:Ja nie wiem, jak mamy się pod ten żłobek ustawić... Jedziemy samochodem całe 3 minuty i na koniec agent już oczy przymyka o 9:15 🙄 Starałam się go położyć od 20:00, turlał się ponad godzinę. Potem pobudka o 1:00 i ponad 40 min usypiania po czym wstał o 5:00 i koniec. A na wyjście do żłobka pada. No i płakał ze zmęczenia od połowy posiadówki
Ale współczuję wam ogólnie
Mnie bardzo stresuje kwestia drzemki, bo moja mała ma trafić do grupy tej średniej i oni maja drzemkę 12-14/14:30
A ona dopiero trzeci dzień idzie spać o 11 wstając o 7:15
Ja nie wiem jak ona im od 6 do 12 wytrzyma, jak im będzie wyła to ja pola wcześniej dla własnego dobra 🙈 -
Nieq jak tam?
U mnie goście pojechali po obiedzie. I teraz tak pusto w domu. Stwoerdzam ,ze jedzenie zarcia z grilla 3 dni to złoto.
Byłam z małą na kontroli i uszy sa okej. Ale kurde no,dwa antybiotyki w miesiąc....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 15:53
-
Ten mały skubaniec najpierw mi zrobił 2 drzemki jakieś z d*py, ten o 11.30 spał 15 min a o 14.30 pól godziny a on normalnie śpi tak 12.00-14.00 a teraz zaczął biegać na spore odległości 😅
Także chyba musiał przetworzyć bieganie w trakcie tych drzemek. Śmieszne te dzieciaki. -
Elza, myślę że jak będą widzieć, że jest zmęczona to ją położą. Mój jak chodził na 2h i chciał spac to na leżankę i spał.
Byliśmy po południu u lekarza, gardło czyste to przynajmniej tyle dobrego. Bostonko podobna choroba.
Młody czuje się dobrze, humor dopisuje i gdyby nie krosty to by był w tym tygodniu szczepiony i szedł do żłobka. -
Grzegrzula teraz to mi wstyd za mój tort co zrobiłam dla córki 🤣
Słuchajcie wczoraj wam napisałam, że mam nadzieję, że młoda się przestanie budzić i była pierwsza noc bez pobudek, cycka czy bujania 🥳 nie chce zapeszać ale jest światełko w tunelu. Do tego wreszcie zmieniłam pościel starszej i śpi u siebie. Czuje się jak panicz jakiś w łódzku z jednym dzieckiem nieprzyłączonym do mojego cycka.
Elza, myślę że się szybko przestawi jak zacznie chodzić. Na bank też będzie bardziej zmęczona po żłobku niż normalnie i może wcześniej zacznie chodzić spać 🤞 -