Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    U nas znów noc z dupy. 1:30-3:30 nocne oa urządziła. Chyba jej te górne zęby też w końcu idą, bo są już na maksa nisko, ale coś się przebić nie mogą. Z tym, że wydaje mi się, że idą cztery na raz 🙃
    Zaprowadziłam ją do żłobka, może się zdrzemnę zaraz. Wieczorem w końcu idziemy na szczepienie, bo już psychicznie mnie męczy to że ona w żłobku bez szczepień jest
    Ja właśnie od 1 do 3 u góry widzę takie srogie opuchnięcie, a jedynki jakby chciały eksplodować
    Jeszcze widzę że jest na przejściu z tych 2 drzemkę na 1 i po prostu walczy z tym spaniem. Nie mam na to cierpliwości już

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem, jak mamy się pod ten żłobek ustawić... Jedziemy samochodem całe 3 minuty i na koniec agent już oczy przymyka o 9:15 🙄 Starałam się go położyć od 20:00, turlał się ponad godzinę. Potem pobudka o 1:00 i ponad 40 min usypiania po czym wstał o 5:00 i koniec. A na wyjście do żłobka pada. No i płakał ze zmęczenia od połowy posiadówki

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq jak tam młody?

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarotka12 wrote:
    Ja nie wiem, jak mamy się pod ten żłobek ustawić... Jedziemy samochodem całe 3 minuty i na koniec agent już oczy przymyka o 9:15 🙄 Starałam się go położyć od 20:00, turlał się ponad godzinę. Potem pobudka o 1:00 i ponad 40 min usypiania po czym wstał o 5:00 i koniec. A na wyjście do żłobka pada. No i płakał ze zmęczenia od połowy posiadówki
    Chyba po prostu potrzebuje czasu aż załapie że nie ma sensu wstawać o tej 5
    Ale współczuję wam ogólnie :(
    Mnie bardzo stresuje kwestia drzemki, bo moja mała ma trafić do grupy tej średniej i oni maja drzemkę 12-14/14:30
    A ona dopiero trzeci dzień idzie spać o 11 wstając o 7:15
    Ja nie wiem jak ona im od 6 do 12 wytrzyma, jak im będzie wyła to ja pola wcześniej dla własnego dobra 🙈

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieq jak tam?

U mnie goście pojechali po obiedzie. I teraz tak pusto w domu. Stwoerdzam ,ze jedzenie zarcia z grilla 3 dni to złoto.
    Byłam z małą na kontroli i uszy sa okej. Ale kurde no,dwa antybiotyki w miesiąc....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 15:53

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten mały skubaniec najpierw mi zrobił 2 drzemki jakieś z d*py, ten o 11.30 spał 15 min a o 14.30 pól godziny a on normalnie śpi tak 12.00-14.00 a teraz zaczął biegać na spore odległości 😅

Także chyba musiał przetworzyć bieganie w trakcie tych drzemek. Śmieszne te dzieciaki.

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza, myślę że jak będą widzieć, że jest zmęczona to ją położą. Mój jak chodził na 2h i chciał spac to na leżankę i spał.

Byliśmy po południu u lekarza, gardło czyste to przynajmniej tyle dobrego. Bostonko podobna choroba.
    Młody czuje się dobrze, humor dopisuje i gdyby nie krosty to by był w tym tygodniu szczepiony i szedł do żłobka.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 20 lipca, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę się pochwalić, zrobiłam pierwszy w życiu bento cake.

20260720-094605.jpg

Anabbit, Elza1234, Katikat, Blackapple, Blondi29, Marsol lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:

20260720-094605.jpg
    Ale śliczny! 🤩
    Nineq no myślę że jak im będzie tam płakać ze zmęczenia to stwierdzą że nie ma co walczyć xD

Grzegrzula lubi tę wiadomość

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:

20260720-094605.jpg
    Oo najs. Jaki robilas tynk?

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śliczny’

• Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 20 lipca, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat wrote:
    Oo najs. Jaki robilas tynk?

Robiłam tzw. Nadtynk, oszukany ganache z bialej czekolady, na adademi tortu znalazlam

Katikat lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula teraz to mi wstyd za mój tort co zrobiłam dla córki 🤣

Słuchajcie wczoraj wam napisałam, że mam nadzieję, że młoda się przestanie budzić i była pierwsza noc bez pobudek, cycka czy bujania 🥳 nie chce zapeszać ale jest światełko w tunelu. Do tego wreszcie zmieniłam pościel starszej i śpi u siebie. Czuje się jak panicz jakiś w łódzku z jednym dzieckiem nieprzyłączonym do mojego cycka.

Elza, myślę że się szybko przestawi jak zacznie chodzić. Na bank też będzie bardziej zmęczona po żłobku niż normalnie i może wcześniej zacznie chodzić spać 🤞

age.png

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdro z oa i płaczu od 23....

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
‹‹ 2984 2985 2986 2987 2988
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ