CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanashi, gratuluje przespanej nocy.
Margaretka, tak moje dziecko przeszło totalna zmianę od kiedy chodzi do żłobka. Nie spodziewałam się tego 😃
A co do samopoczucia to mi wczoraj zaczęły się nudności. Jeszcze nie jest tragicznie, bo mogę otworzyć lodówkę, ale cały wieczór przeleżałam w jednej pozycji 😶 -
Avionaut pixel ma wadliwą rączkę. Moze jeszcze ktos się załapie na zwrot kasy 😁
Tanasi gratulacje pierwszej przespanej nocki.
Annabit oby Ci przeszło szybko. Mając małe dziecko jednak trzeba być na chodzie a nie rzygać po krzakach....
Margaretka zazdro niekarmienia. Moja ostanio je co chwilę. Mam wrażenie ,że karmię ja sto razy w nocy . -
Raczej nikt z nas bo to ten najnowszy co dopiero wyszedłKarola3xJ:D wrote:Avionaut pixel ma wadliwą rączkę. Moze jeszcze ktos się załapie na zwrot kasy 😁
Tanasi gratulacje pierwszej przespanej nocki.
Annabit oby Ci przeszło szybko. Mając małe dziecko jednak trzeba być na chodzie a nie rzygać po krzakach....
Margaretka zazdro niekarmienia. Moja ostanio je co chwilę. Mam wrażenie ,że karmię ja sto razy w nocy .
Tanashi gratuluję nocy.
U nas kolejna noc z tyłka niestety
AniulkA lubi tę wiadomość
-
Tanashi, gratuluję pierwszej przespanej nocy ☺️
U nas ostatnie dwie noce to walka. Podjęłam próbę odstawienia smoczka do spania. Zaczynam rozumieć, dlaczego niektóre czterolatki wciąż go używają 🤡
Byliśmy wczoraj pierwszy raz w bawialni. Młody był dość wystraszony i niepewny, ale nie płakał. Zostawiał mnie i szedł się bawić. On bardzo długo oswaja się z nowymi miejscami ludźmi, czasem też z rzeczami. Myślałam więc, że uczepi się mnie albo będzie płakać, ale było lepiej niż sądziłam. Będziemy tam bywać częściej, bo miejsce było świetne. -
Ekstra Tanashi 🥳
Margaretka, u nas też z tatą odrazu nie poszło, nawet nie próbowałam. Przez tydzień w nocy wstawałam i z nią chodziłam przytulona dopóki nie zasnęła. Ale dopiero po nocy z tatą zaczęła przesypiać. Możliwe też, że zbieg okoliczności, ale nie będę tego mu mówiła, niech się cieszy 😂
A dzisiaj to w ogóle dziwna noc. Spala do 4, dostała cyca, potem obudziła się o 6, zjadła pół banana i spała do 9:40 😃 -
Tanashi Margaretka gratki 😀
Ja wieczorem padlam jak mąż latał za małym. No ale w koncubzasnal i odespal wczorajszy dzień i jakoś żyjemy. Na razie oprócz bycia marudą nic mu nie jest.
-
Moja się odsmoczkowala w 9 miesiącu życia, także rozumiem 😶Grzegrzula wrote:O wow i jak Ci z tym?
Zazdraszczam silnej woli, ja leniwie podaje cyca jak jest maruda bo to bez smoczkowe dziecko🙃 nie z mojej woli
A mi jest wspaniale. W końcu będę mogła umówić się z przyjaciółką na wieczorne wyjście bez martwienia się jak zgrać karmienie
Elza1234, Blondi29 lubią tę wiadomość
-
Nie przejmuj się. Wszystko w swoim czasieGrzegrzula wrote:O wow i jak Ci z tym?
Zazdraszczam silnej woli, ja leniwie podaje cyca jak jest maruda bo to bez smoczkowe dziecko🙃 nie z mojej woli
to trzeba wyczuć odpowiednia chwilę i dla Ciebie i dla dziecka, inaczej się nie uda.
-