Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, gratuluje przespanej nocy.

Margaretka, tak moje dziecko przeszło totalna zmianę od kiedy chodzi do żłobka. Nie spodziewałam się tego 😃

A co do samopoczucia to mi wczoraj zaczęły się nudności. Jeszcze nie jest tragicznie, bo mogę otworzyć lodówkę, ale cały wieczór przeleżałam w jednej pozycji 😶

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avionaut pixel ma wadliwą rączkę. Moze jeszcze ktos się załapie na zwrot kasy 😁

Tanasi gratulacje pierwszej przespanej nocki.

Annabit oby Ci przeszło szybko. Mając małe dziecko jednak trzeba być na chodzie a nie rzygać po krzakach....

Margaretka zazdro niekarmienia. Moja ostanio je co chwilę. Mam wrażenie ,że karmię ja sto razy w nocy .

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Avionaut pixel ma wadliwą rączkę. Moze jeszcze ktos się załapie na zwrot kasy 😁

Tanasi gratulacje pierwszej przespanej nocki.

Annabit oby Ci przeszło szybko. Mając małe dziecko jednak trzeba być na chodzie a nie rzygać po krzakach....

Margaretka zazdro niekarmienia. Moja ostanio je co chwilę. Mam wrażenie ,że karmię ja sto razy w nocy .
    Raczej nikt z nas bo to ten najnowszy co dopiero wyszedł :)
    Tanashi gratuluję nocy.
    U nas kolejna noc z tyłka niestety

AniulkA lubi tę wiadomość

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi zazdroo, czekam na takie zaskoczenie 😁
    U nas wjechało wczoraj szczepienie na meningokoki to i nocka średnia, bardzo go noga boli. Ale z rana lepszy humorek.

age.png

age.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, gratuluję pierwszej przespanej nocy ☺️

U nas ostatnie dwie noce to walka. Podjęłam próbę odstawienia smoczka do spania. Zaczynam rozumieć, dlaczego niektóre czterolatki wciąż go używają 🤡

Byliśmy wczoraj pierwszy raz w bawialni. Młody był dość wystraszony i niepewny, ale nie płakał. Zostawiał mnie i szedł się bawić. On bardzo długo oswaja się z nowymi miejscami ludźmi, czasem też z rzeczami. Myślałam więc, że uczepi się mnie albo będzie płakać, ale było lepiej niż sądziłam. Będziemy tam bywać częściej, bo miejsce było świetne.

• kasssia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekstra Tanashi 🥳

Margaretka, u nas też z tatą odrazu nie poszło, nawet nie próbowałam. Przez tydzień w nocy wstawałam i z nią chodziłam przytulona dopóki nie zasnęła. Ale dopiero po nocy z tatą zaczęła przesypiać. Możliwe też, że zbieg okoliczności, ale nie będę tego mu mówiła, niech się cieszy 😂

A dzisiaj to w ogóle dziwna noc. Spala do 4, dostała cyca, potem obudziła się o 6, zjadła pół banana i spała do 9:40 😃

age.png

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi Margaretka gratki 😀

Ja wieczorem padlam jak mąż latał za małym. No ale w koncubzasnal i odespal wczorajszy dzień i jakoś żyjemy. Na razie oprócz bycia marudą nic mu nie jest.

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiało się pochwalę, że ostatni raz karmiłam w sobotę wieczorem 🤯

Grzegrzula, Elza1234, Blondi29, Tanashi, Blackapple lubią tę wiadomość

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Nieśmiało się pochwalę, że ostatni raz karmiłam w sobotę wieczorem 🤯

O wow i jak Ci z tym?
    Zazdraszczam silnej woli, ja leniwie podaje cyca jak jest maruda bo to bez smoczkowe dziecko🙃 nie z mojej woli

age.png

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:
    O wow i jak Ci z tym?
    Zazdraszczam silnej woli, ja leniwie podaje cyca jak jest maruda bo to bez smoczkowe dziecko🙃 nie z mojej woli
    Moja się odsmoczkowala w 9 miesiącu życia, także rozumiem 😶
    A mi jest wspaniale. W końcu będę mogła umówić się z przyjaciółką na wieczorne wyjście bez martwienia się jak zgrać karmienie

Elza1234, Blondi29 lubią tę wiadomość

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:
    O wow i jak Ci z tym?
    Nie przejmuj się. Wszystko w swoim czasie :) to trzeba wyczuć odpowiednia chwilę i dla Ciebie i dla dziecka, inaczej się nie uda.

age.png

age.png
‹‹ 2986 2987 2988 2989 2990
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ