Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, stresuje się czy mają miejsca w tym żłobku. To jest jedyne miejsce, które spełnia nasze kryteria i jest na tyle blisko żeby odprowadzać małą wózkiem. Mąż poprosił o rozmowę, bo ja już słyszałam, że jest komplet dzieci. No ale może zrobią jakiś wyjątek… Czuję, że ten żłobek to może być strzał w dziesiątkę. Martwi mnie tylko co jak będziemy wyjeżdżać na cały tydzień, bo nam się zdarza. Oni tu kręcą nosem na wszystko co nie jest 1:1 z harmonogramem

• Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi przecież nie muszą wiedzieć że gdzieś wyjeżdżacie nawet, zawsze możesz powiedzieć że młoda chora. Raczej nie kręcą głową jak słyszą że dziecko z gilem po pas dziś nie przyjdzie 😅

Anabbit, Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żłobki uwielbiają miec mało dzieci

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś pada cały dzień i mam przedsmak jesieni i zimy, bo nie udało mi się dziś zabrać ich na dwór. Mamy taki burdel na chacie, że wysiadam 😶‍🌫️ co ogarnę jeden kącik, to oni robią 2x większy burdel w innym xD słabo mi jak sobie pomyślę że mam zaraz wracać do pracy i nie będziemy mieli popołudnia na sprzątanie xD

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak informuję, że młodego nie będzie to nikt nie pyta o powód, a ja też nie tłumaczę.
    Przyjęli mnie do szpitala (sukces), zabieg mam jutro pierwsza (sukces kolejny), w sobotę wypis (jeszcze jeden sukces), w mieszkaniu podłączyli prąd (jupi!), od poniedziałku zaczynamy wykańczanie (siebie).💪

Blondi29, Margareetka, Elza1234, Katikat lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Jak informuję, że młodego nie będzie to nikt nie pyta o powód, a ja też nie tłumaczę.
    Przyjęli mnie do szpitala (sukces), zabieg mam jutro pierwsza (sukces kolejny), w sobotę wypis (jeszcze jeden sukces), w mieszkaniu podłączyli prąd (jupi!), od poniedziałku zaczynamy wykańczanie (siebie).💪
    Co za pasmo sukcesów! 🥳🥳🥳

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Karola Twoja mała to niezła agentka jest 😅 ale fajnie jak tak dużo ogarnia.

Anabbit wow czyli odstawienie za Wami 🥰 ja póki co nadal nie jestem gotowa na to ostatnie karmienie i na samą myśl mam łzy w oczach. Myślę że młody zniesie odstawienie lepiej niż ja 🫣
    Współczuję mdłości.. Ciężko jest źle się czuć przy takich wulkanach energi jak nasze bobasy :(

U nas nadal gorączka i kurde nie wiem czy nie pójść do pediatry, żeby na niego spojrzała. W nocy mieliśmy 3h OA bo znów mu temperatura rosła, źle się czuł widać było po nim :(
    Kitikat bo Ty też ostatnio pisałaś o gorączce po mmr. Długo sie trzymała?
    Dwa dni 38 a potem ta cała noc zarwana już bez temperatury. Teraz ciagle mamoza dużo na ręce chce co u niego nie jest normalne

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
‹‹ 2989 2990 2991 2992 2993
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wspólny cel zamiast presji, czyli jak dbać o relację podczas starań o dziecko

Starania o dziecko to wyjątkowy czas w życiu pary, który potrafi mocno zbliżyć, ale też wystawić związek na poważną próbę. Początkowa ekscytacja i spontaniczność seksu szybko ustępują miejsca kalendarzykowi dni płodnych oraz presji czasu. Wtedy bliskość przestaje przynosić przyjemność, a zamienia się w zadanie do odhaczenia. Kluczem do przetrwania tego okresu w harmonii jest zmiana podejścia. Zamiast skupiać się wyłącznie na celu, warto postawić na relację, bliskość i wzajemne wsparcie.

CZYTAJ WIĘCEJ