Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Werzol Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabit kurczę to brzmi naprawdę poważnie, oby nie wróciło i wszystko było dobrze ❤️ na pocieszenie ja z młodą miałam jakoś w 8 tygodniu drętwienie w ręce w nocy, albo mnie pies pociągnął na spacerze, albo wyszło mi bokiem pranie ręczne. W każdym razie izba przyjęć, trochę gipsu nawet, a później orteza. Ja oczywiście głupia pracowałam nadal, jedną ręką i nikomu nic nie mówiłam 🙃 jak zaczęła mnie boleć druga, pewnie z przeciążenia, to wzięłam, wow dwa dni zwolnienia. Wylądowałam nawet u reumatologa i robiłam badania czy to nie jest jakieś zapalenie stawów, borelioza i inne takie ale wszystko ok. Tak sobie dzisiaj wspominałam, że w poprzedniej ciąży miałam jeszcze bogatszy pakiet pierwszych badań. Ostatecznie przeszło, ale pamiętam jak mąż pomagał mi się myć i później przejął wszelkie sprzątanie w domu

Ciąża to naprawdę dziwny stan

U nas 7 zębów, ale ostatnio jak szła dolna dwójka to był to jedyny ząb który tak odczuliśmy. Pobudki co dwie godziny i tylko cyc pomagał

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sześć zębów. Co chwila mam wrażenie, że próbują jej się przebić trójki, ale parę dni ma napuchnięte i koniec. Nic z tego. Nie wiem czy sobie nie roję. Z drugiej strony jest marudna i pcha ręce do buzi non stop. Kupy też ma raczej zębowe. Nie wiem, już czwarty tydzień są aferki o wszystko i nie wiem na co to zwalać.
    Tanashi współczuję sytuacji. U nas było kiedyś podobnie. Moja babcia zajmowała się mną i bratem jak byliśmy młodsi, bo rodzice dużo pracowali do późna. Potem do dziadków przyszła babcia, która miała początki demencji i raz rzuciła w mojego wówczas dwuletniego brata pilotem od telewizora. Od tamtej pory byliśmy bardzo mocno odseparowani. Moi rodzice bardzo to przeżyli, ale babcia chyba najbardziej. Tylko u nas nie było zbytnio innej opcji więc tym bardziej nie rozumiem oburzenia Twoich teściów. Mam nadzieję, że szybko się pogodzicie

• Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanasi spokojnie,dziadki z nożem wyskakują w nocy. W dzień śpią.
    Pamiętaj:noc- obce kobiety (mężczyźni ) wchodzą im do domu i robią na złość . Kradną,gwałcą. W dzień dziadki odsypiają. Ewentualnie się zesrają i na półśnie zrobią picassa.

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie babcia nie śpi. Ona zanim była w dpsie to mieszkała sama i miała zapewnione opiekunki, i żadna nie wytrzymała dłużej niż miesiąc, bo babcia im tam robiła piekło z życia. Xd Wiecie, ja ją poznałam jeszcze zanim miała demencję i ona już wtedy była nieprzyjemną kobietą, a teraz to już po prostu choroba nią kieruje i wybija to wszystko na wierzch. Ostatnio nawet szwagra okrzyczala podczas wizyty że po co jej tu przywiózł dzieci, tylko bałagan zrobiły i zabrały jej portfel (nie widziała dzieci od 1.5 roku), a potem próbowała rzucić w niego walizka także tak xd

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwestia ustawienia leami przez geriatrę. Przyleci Wróżka Leczuszka i bedzie git.

event.png
‹‹ 3004 3005 3006 3007 3008
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ