CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też jak u Tanashi z kroczkami, kilka i hop czworaki
Pozdrawiam z 9h OA😄 dopiero po kąpielce i może pójdziemy spać 🤪
Dziś nie ma odpoczynku bądź drzemek😄 tylko 11-12
No nie dałabym tak rady każdego dnia, a muszę się pochwalić, że jakoś mi się udało uszykowac rybę na parze z warzywami, a no i posprzątać sporo
Ale jak 2 dni miała bez apetytu, tak dziś mega dużo zjadła więc dobrze, że Mąż mi właśnie coś ogarnął xD bo jej odłożyłam na jutro też porcje
U nas zwierzaki z zeszytu do ćwiczeń mowy zostały dziś nakarmione chlebkiem😅
Przyszły też książki z tego usborne, któraś z Was polecała, fajne bardzo, Mozart i Szopen na razie na tapecie
Super sprawa, bo muzyka i angielski w 1
W ogóle juz zdrowa dziś. Także super. Ja chora 1 dzień, Dziecko 2-3, Mąż najdłużej w sumie😄 ale też już w pełni zdrowyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca, 21:03
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Margareetka wrote:Anabbit gratulacje kroczków! 🥳
Ja po wizycie, bobas w brzuchu nadal jest bez płci 🙈 także coraz bardziej się nastawiam na dziewczynę, bo nic póki co tam między nogami nie dynda 😅
Waży już zawrotne 195g, ogólnie wszystko dobrze 😊 trochę mnie zmartwiła informacja, że szyjka ma ujście na opuszek ale podobno przy kolejnych ciążach to się zdarza i najważniejsze że jest twarda i skierowana do kości krzyżowej. I chyba jakieś zapalenie pęcherza mi się przyplątało, w moczy wyszły fosforany, bakterie i pH 8. Mam zrobić posiew i zobaczymy.
Wow to już coraz bliżej połowy
Gratulacje i ja też obstawiam dziewczynę💕
Margareetka lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Margaretka ależ jesteś już "daleko". 🥹Powtarzam się, ale zazdroszczę. Ciąża do tego 33-35 tc była dla mnie naprawdę spoko. Pomijam początki i krwiaka.
Mogłabym tak gdyby tylko nie rodził się szogun. Bo mój to biega jak szalony po podwórku. A ja za nim. Nie usiądzie to dziecko na 5 minut. Ma to po ojcu. Karola, czy piwnica aktualna? 🥲
Anabbit, super, gratuluję kroków 🥳
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Jasne ,że aktualna. Z 5 pomieszczeń wolne są jeszcze 3. Pozostałe dwa zajmują moje dzieci😅Nineq wrote:Margaretka ależ jesteś już "daleko". 🥹Powtarzam się, ale zazdroszczę. Ciąża do tego 33-35 tc była dla mnie naprawdę spoko. Pomijam początki i krwiaka.
Mogłabym tak gdyby tylko nie rodził się szogun. Bo mój to biega jak szalony po podwórku. A ja za nim. Nie usiądzie to dziecko na 5 minut. Ma to po ojcu. Karola, czy piwnica aktualna? 🥲
Anabbit, super, gratuluję kroków 🥳 -
Ja obstawiam chłopaka u margaretki niezmiennie, a u Werzol i Anabitt dziewczynki. Choć u werzol się jeszcze waham. U anabitt nie uwierzę w siurka dopóki nie zobaczę po porodzie, że ma na bransoletce „s” zamiast „c” 🤪
Jezu, jak ja wam zazdroszczę tych ciąż. Już się powtarzam, ale mam taką obsesję, uwielbiam wszystko co kręci się wokół ciąży i porodu. To musi być chyba jakiś pierwotny instynkt, bo ta fascynacja jest dla mnie jakaś zwierzęca. Całe szczęście, że nie mamy jeszcze domu, a mała daje popalić, bo chodziłabym w ciąży rok w rok xd -
Karola3xJ:D wrote:Kurcze czas na obstawianie u Ciebie. Chyba nie obstawiałyśmy. Tez dziewczynka bedzie.
Ja chyba wam przygotuje ankietę jakąś online i będziecie głosować przed badaniami nipt xd
Swoją drogą waham się między nifty a sanco. Z lila robiłam nifty. Macie jakies opinie? -