Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też jak u Tanashi z kroczkami, kilka i hop czworaki

Pozdrawiam z 9h OA😄 dopiero po kąpielce i może pójdziemy spać 🤪
    Dziś nie ma odpoczynku bądź drzemek😄 tylko 11-12
    No nie dałabym tak rady każdego dnia, a muszę się pochwalić, że jakoś mi się udało uszykowac rybę na parze z warzywami, a no i posprzątać sporo
    Ale jak 2 dni miała bez apetytu, tak dziś mega dużo zjadła więc dobrze, że Mąż mi właśnie coś ogarnął xD bo jej odłożyłam na jutro też porcje

U nas zwierzaki z zeszytu do ćwiczeń mowy zostały dziś nakarmione chlebkiem😅
    Przyszły też książki z tego usborne, któraś z Was polecała, fajne bardzo, Mozart i Szopen na razie na tapecie
    Super sprawa, bo muzyka i angielski w 1

W ogóle juz zdrowa dziś. Także super. Ja chora 1 dzień, Dziecko 2-3, Mąż najdłużej w sumie😄 ale też już w pełni zdrowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca, 21:03

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka super, że wszystko w porządku u malucha ❤️❤️❤️

Margareetka lubi tę wiadomość

• Cel95 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Anabbit gratulacje kroczków! 🥳

Ja po wizycie, bobas w brzuchu nadal jest bez płci 🙈 także coraz bardziej się nastawiam na dziewczynę, bo nic póki co tam między nogami nie dynda 😅
    Waży już zawrotne 195g, ogólnie wszystko dobrze 😊 trochę mnie zmartwiła informacja, że szyjka ma ujście na opuszek ale podobno przy kolejnych ciążach to się zdarza i najważniejsze że jest twarda i skierowana do kości krzyżowej. I chyba jakieś zapalenie pęcherza mi się przyplątało, w moczy wyszły fosforany, bakterie i pH 8. Mam zrobić posiew i zobaczymy.

Wow to już coraz bliżej połowy
    Gratulacje i ja też obstawiam dziewczynę💕

Margareetka lubi tę wiadomość

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu
    Mrgaretka,spory kawał płoda! Też obstawiam dziewczynkę !

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki Margaretka
    Też myślę że dziewczynka będzie ♥️

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka jak tak dalej pójdzie to ja szybciej poznam płeć niż ty 😂

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka ależ jesteś już "daleko". 🥹Powtarzam się, ale zazdroszczę. Ciąża do tego 33-35 tc była dla mnie naprawdę spoko. Pomijam początki i krwiaka.
    Mogłabym tak gdyby tylko nie rodził się szogun. Bo mój to biega jak szalony po podwórku. A ja za nim. Nie usiądzie to dziecko na 5 minut. Ma to po ojcu. Karola, czy piwnica aktualna? 🥲

Anabbit, super, gratuluję kroków 🥳

Anabbit lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png

Wysłany: 31 lipca, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Margaretka ależ jesteś już "daleko". 🥹Powtarzam się, ale zazdroszczę. Ciąża do tego 33-35 tc była dla mnie naprawdę spoko. Pomijam początki i krwiaka.
    Mogłabym tak gdyby tylko nie rodził się szogun. Bo mój to biega jak szalony po podwórku. A ja za nim. Nie usiądzie to dziecko na 5 minut. Ma to po ojcu. Karola, czy piwnica aktualna? 🥲

Anabbit, super, gratuluję kroków 🥳
    Jasne ,że aktualna. Z 5 pomieszczeń wolne są jeszcze 3. Pozostałe dwa zajmują moje dzieci😅

event.png

Wysłany: 31 lipca, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Margaretka jak tak dalej pójdzie to ja szybciej poznam płeć niż ty 😂
    Kurcze czas na obstawianie u Ciebie. Chyba nie obstawiałyśmy. Tez dziewczynka bedzie.

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obstawiam chłopaka u margaretki niezmiennie, a u Werzol i Anabitt dziewczynki. Choć u werzol się jeszcze waham. U anabitt nie uwierzę w siurka dopóki nie zobaczę po porodzie, że ma na bransoletce „s” zamiast „c” 🤪
    Jezu, jak ja wam zazdroszczę tych ciąż. Już się powtarzam, ale mam taką obsesję, uwielbiam wszystko co kręci się wokół ciąży i porodu. To musi być chyba jakiś pierwotny instynkt, bo ta fascynacja jest dla mnie jakaś zwierzęca. Całe szczęście, że nie mamy jeszcze domu, a mała daje popalić, bo chodziłabym w ciąży rok w rok xd

• Anabbit Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Kurcze czas na obstawianie u Ciebie. Chyba nie obstawiałyśmy. Tez dziewczynka bedzie.

Ja chyba wam przygotuje ankietę jakąś online i będziecie głosować przed badaniami nipt xd
    Swoją drogą waham się między nifty a sanco. Z lila robiłam nifty. Macie jakies opinie?

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit ja obstawiam chłopczyka.
    Nie robiłam tych badań w pierwszej ciąży to się nie wypowiem, nie pamiętam nawet czym się różnią.

Józek u dziadków poszedł spać o 22.30, chyba był za bardzo rozemocjonowany, ciekawe jak im pośpi.

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam tylko (znajoma robiła), że aktualnie bardziej sanco polecają wszyscy. Ale czemu to nie wiem.

Karola to mojego tam podrzucę 🙂

Jej, chłop ma 14 miesięcy już.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:28

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 3014 3015 3016 3017 3018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ