CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Anabbit czekamy na wieści 😊
W międzyczasie patrzcie jaką ładną książeczke Bubcia dostała od swojej babci (mamy A)
https://zapodaj.net/plik-66aPk4u0uK
Dla roczniaka ideolo 👍🏻
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Anabbit wrote:Zawsze. Ona ma mamoze od urodzenia 😂 od małego nie mogłam jej odłożyć na macie i usiąść na kanapie xd a każde wyjście do łazienki to lament i histeria, nic się nie zmienia
Jakbym czytała o moim 😅😅 chociaż tyle dobrze, że mogę wyjść i jak całkiem znikam to umie się bawić z tatą czy babcią.
Karola współczuję
kurde kolejna angina w tak krótkim czasie.
-
Margareetka wrote:Jakbym czytała o moim 😅😅 chociaż tyle dobrze, że mogę wyjść i jak całkiem znikam to umie się bawić z tatą czy babcią.
Karola współczuję
kurde kolejna angina w tak krótkim czasie.
Ona się w końcu ogarnęła oczywiście. Czasem trwa to dłużej, a czasem krócej xd -
Anabitt gratuluję dzidziucha i L4. Zacznij odpowiadać, że tak zajebiście wam się wiedzie, że mała do żłobka, a ty do pracy nie wracasz xd Chociaż podejrzewam, że pewnie już poszła plota, że jesteś w ciąży i dopytują specjalnie żebyś powiedziała sama.
No Truskawka, Kornelia bije na łeb wszystkie wątkowe dzieci. Karty pracy maturalne też już ma? A tak serio to nic mnie tak nie wkurwia jak prezenty na siłę niedostosowane do wieku. Moi teściowie kupują ciągle jakieś zestawy lekarza czy do makijażu z oznaczeniem 6+. Oczywiście z chińczyka więc śmierdzą tak, że od razu jak wyjdą to wystawiam je na dwór. Prośby nic nie dają. Wywiozłam już cały bagażnik do domu dziecka. Tyle razy mówię, że jak chcą koniecznie coś kupić to pieluchy, chrupki, banany albo niech po prostu zapytają co nam potrzeba. To nie, najlepiej kupić jej namiot, trzy zestawy lekarza, akcesoria do baniek i ciastolinę, a ja będę to składować na 45 metrach xd Cjociaz i tak najlepsza była akcja jak dali nam całą 30 letnią wyprawkę z poliestru. W ogóle smutne, bo teściowa tak bardzo chciała mieć córkę, że kupiła wszystko różowe i falbaniaste, a na jednym kocyku jest nawet wyhaftowane dziewczęce imię. Oczywiście nasza córka też według niej miała się tak nazywać więc wcisnęła nam ten kocyk po porodzie z nadzieją, że nazwiemy ją tak jak ona każe 😶🙃 Uwielbiam kontent o teściowych
Karola jak dzieciory?
W ogóle co u Kkk? Słuch po niej zaginął
-
Ja myślę, że moi teściowie uznają, że ich prankujemy. Oni raczej są święcie przekonani, że po roku z szogunem, nie planujemy więcej dzieci 😂😂😂
Brat mojego męża z żoną uznają na bank, że oszaleliśmy, bo oni mają bezproblemową jedynaczkę i powtarzają, że nie wiedzą jak ludzie ogarniają więcej dzieci.
Moja rodzina to w sumie nie wiem, będą się cieszyć i liczyć na chłopca bo przecież trzeba mieć parkę -
Annabit, super wieści! I piąteczka bo u mnie dzisiaj była teleporada, siedzę i sprawdzam ZUS czy już zwolnienie wpadlo 😅
Dziewczyny, współczuję tych użądleń maluchów, biedaki
Boże ja ostatnio kupowałam zadania dla 4 latki i się zastanawiałam czy nie za łatwe, ale dowalić takie dla roczniaka to trzeba mieć fantazje 😀
-
A ja się właśnie miałam chwalić, że mój amant juz 15 minut siedzi na dupsku i puzzle układa. No ale tu widze zawodnicy bardziej pro🤣 labirynty i traktory, nieźle.
Ej serio chlop siedzi i juz dobre 15 minut przeklada puzzle z pudelka do pudelka, chyba ide zrobic trzecie jak takie grzeczne te dzieci🤣.
Anabbit, Blondi29, Margareetka, Werzol lubią tę wiadomość
-
Werzol który ty tydzień jesteś dokładnie dziś?
Mówiłaś im w pracy? Xd
Bo ja nie i jutro mnie czeka mail do managerki i rozmowa 😂 jestem okropna ale zamierzam wspomnieć o pokrzywce i o tym jaki to trudny dla mnie czas XDDDWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 19:05
Blondi29, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Annanit super ,ze wszytko dobrze. Mówił.cos o tej alergii?
Truskawka moze babcia na tyle wierzy w swój intelekt,że kupuje to z myślą, że mała jest mądra po babci.....Czas wyprowadzić ją z błędu😅 Jakby rozum miała po babci to nadal by cyckala stopy
Cel95, Blondi29 lubią tę wiadomość
-
Grzegrzula wrote:A ja się właśnie miałam chwalić, że mój amant juz 15 minut siedzi na dupsku i puzzle układa. No ale tu widze zawodnicy bardziej pro🤣 labirynty i traktory, nieźle.
Ej serio chlop siedzi i juz dobre 15 minut przeklada puzzle z pudelka do pudelka, chyba ide zrobic trzecie jak takie grzeczne te dzieci🤣.
Korzystaj z tego czasu i bierzcie się do roboty 🤣🤣🤣
Anabbit, Grzegrzula lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Annanit super ,ze wszytko dobrze. Mówił.cos o tej alergii?
Truskawka moze babcia na tyle wierzy w swój intelekt,że kupuje to z myślą, że mała jest mądra po babci.....Czas wyprowadzić ją z błędu😅 Jakby rozum miała po babci to nadal by cyckala stopy
Powiedział, że dobrze że dali mi steryd jednorazowo, a nie jakaś mała dawkę na dłużej, że tabletki mogę na luzie brać i oczywiście próbowaliśmy dojść do tego, skąd się to mogło wziąć. No i jego zdaniem testów na alergie mi nie zrobią, bo w ciąży wyjdą zakłamane, ale mówi żeby jutro i tak skonsultować z alergologiem. -
Anabbit wrote:Tanashi ty wróciłaś na pół etatu? Czy robisz 7h roboty w 4? Xd
Niee, na pół etatu znowu przeszłam xD chociaż biorąc pod uwagę to ilu mam klientów, można powiedzieć że robię 7 h w 4 h xdddWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 20:04
-
Tanashi podziwiam. Dużo siły w powrocie do pracy!
Grzegrzula już zrobiłaś? 😆😆😆 Też miewam takie myśli, dobrze, że mój mąż jest rozsądny.
Anabitt też myślałam, że w ciąży ci nie będą chcieli zrobić chociaż gadałam z mężem i twierdzi, że ten Alex nie powinien być zafałszowany, ale kto wie. Daj znać co ci powie alergolog, bo w sumie sama jestem ciekawa