Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit, życzę cierpliwości 😂

Dzięki za to Lumo, nie znałam tego miejsca. Byliśmy w Oho tylko póki co.

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit czekamy na wieści 😊

W międzyczasie patrzcie jaką ładną książeczke Bubcia dostała od swojej babci (mamy A)

a6853940ef780.jpghttps://zapodaj.net/plik-66aPk4u0uK

Dla roczniaka ideolo 👍🏻

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Zawsze. Ona ma mamoze od urodzenia 😂 od małego nie mogłam jej odłożyć na macie i usiąść na kanapie xd a każde wyjście do łazienki to lament i histeria, nic się nie zmienia

Jakbym czytała o moim 😅😅 chociaż tyle dobrze, że mogę wyjść i jak całkiem znikam to umie się bawić z tatą czy babcią.

Karola współczuję :( kurde kolejna angina w tak krótkim czasie.

preg.png

age.png
  • Anabbit Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam z L4 ciążowego 😃 mój bobasek ma już ręce i nogi i mierzy 2,57 cm 🩷

Blondi29, Werzol, Margareetka, Grzegrzula, Elza1234, Cel95, Blackapple, Ukulele, Szarotka12, kasssia, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Jakbym czytała o moim 😅😅 chociaż tyle dobrze, że mogę wyjść i jak całkiem znikam to umie się bawić z tatą czy babcią.

Karola współczuję :( kurde kolejna angina w tak krótkim czasie.

Ona się w końcu ogarnęła oczywiście. Czasem trwa to dłużej, a czasem krócej xd

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka no babcia mocno wierzy w jej potencjał 🤣🤣🙈 takie zagadki dla roczniaka to przecież pikuś xD

preg.png

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi mówi, że moja Lila to ogarniacz bo żyrafy rozpoznaje wśród zwierzątek.
    Patrzcie, Kornelka już labirynty sama rozwiązuje 😅

Blondi29, Margareetka, Elza1234, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabitt gratuluję dzidziucha i L4. Zacznij odpowiadać, że tak zajebiście wam się wiedzie, że mała do żłobka, a ty do pracy nie wracasz xd Chociaż podejrzewam, że pewnie już poszła plota, że jesteś w ciąży i dopytują specjalnie żebyś powiedziała sama.
    No Truskawka, Kornelia bije na łeb wszystkie wątkowe dzieci. Karty pracy maturalne też już ma? A tak serio to nic mnie tak nie wkurwia jak prezenty na siłę niedostosowane do wieku. Moi teściowie kupują ciągle jakieś zestawy lekarza czy do makijażu z oznaczeniem 6+. Oczywiście z chińczyka więc śmierdzą tak, że od razu jak wyjdą to wystawiam je na dwór. Prośby nic nie dają. Wywiozłam już cały bagażnik do domu dziecka. Tyle razy mówię, że jak chcą koniecznie coś kupić to pieluchy, chrupki, banany albo niech po prostu zapytają co nam potrzeba. To nie, najlepiej kupić jej namiot, trzy zestawy lekarza, akcesoria do baniek i ciastolinę, a ja będę to składować na 45 metrach xd Cjociaz i tak najlepsza była akcja jak dali nam całą 30 letnią wyprawkę z poliestru. W ogóle smutne, bo teściowa tak bardzo chciała mieć córkę, że kupiła wszystko różowe i falbaniaste, a na jednym kocyku jest nawet wyhaftowane dziewczęce imię. Oczywiście nasza córka też według niej miała się tak nazywać więc wcisnęła nam ten kocyk po porodzie z nadzieją, że nazwiemy ją tak jak ona każe 😶🙃 Uwielbiam kontent o teściowych
    Karola jak dzieciory?
    W ogóle co u Kkk? Słuch po niej zaginął

• Margareetka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Pozdrawiam z L4 ciążowego 😃 mój bobasek ma już ręce i nogi i mierzy 2,57 cm 🩷

Toż to kawał człowieka 😍

preg.png

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że moi teściowie uznają, że ich prankujemy. Oni raczej są święcie przekonani, że po roku z szogunem, nie planujemy więcej dzieci 😂😂😂
    Brat mojego męża z żoną uznają na bank, że oszaleliśmy, bo oni mają bezproblemową jedynaczkę i powtarzają, że nie wiedzą jak ludzie ogarniają więcej dzieci.
    Moja rodzina to w sumie nie wiem, będą się cieszyć i liczyć na chłopca bo przecież trzeba mieć parkę

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabit, super wieści! I piąteczka bo u mnie dzisiaj była teleporada, siedzę i sprawdzam ZUS czy już zwolnienie wpadlo 😅

Dziewczyny, współczuję tych użądleń maluchów, biedaki

Boże ja ostatnio kupowałam zadania dla 4 latki i się zastanawiałam czy nie za łatwe, ale dowalić takie dla roczniaka to trzeba mieć fantazje 😀

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się właśnie miałam chwalić, że mój amant juz 15 minut siedzi na dupsku i puzzle układa. No ale tu widze zawodnicy bardziej pro🤣 labirynty i traktory, nieźle.

Ej serio chlop siedzi i juz dobre 15 minut przeklada puzzle z pudelka do pudelka, chyba ide zrobic trzecie jak takie grzeczne te dzieci🤣.

Anabbit, Blondi29, Margareetka, Werzol lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werzol który ty tydzień jesteś dokładnie dziś?
    Mówiłaś im w pracy? Xd
    Bo ja nie i jutro mnie czeka mail do managerki i rozmowa 😂 jestem okropna ale zamierzam wspomnieć o pokrzywce i o tym jaki to trudny dla mnie czas XDDD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 19:05

Blondi29, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annanit super ,ze wszytko dobrze. Mówił.cos o tej alergii?

Truskawka moze babcia na tyle wierzy w swój intelekt,że kupuje to z myślą, że mała jest mądra po babci.....Czas wyprowadzić ją z błędu😅 Jakby rozum miała po babci to nadal by cyckala stopy

Cel95, Blondi29 lubią tę wiadomość

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:
    A ja się właśnie miałam chwalić, że mój amant juz 15 minut siedzi na dupsku i puzzle układa. No ale tu widze zawodnicy bardziej pro🤣 labirynty i traktory, nieźle.

Ej serio chlop siedzi i juz dobre 15 minut przeklada puzzle z pudelka do pudelka, chyba ide zrobic trzecie jak takie grzeczne te dzieci🤣.

Korzystaj z tego czasu i bierzcie się do roboty 🤣🤣🤣

Anabbit, Grzegrzula lubią tę wiadomość

preg.png

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka płacze z tej książki 🤣 Kameleon zasnął, została mi jeszcze godzina pracy. Nie tak źle, ale mąż miał takie tempo że zaczęłam szybciej niż planowałam

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Annanit super ,ze wszytko dobrze. Mówił.cos o tej alergii?

Truskawka moze babcia na tyle wierzy w swój intelekt,że kupuje to z myślą, że mała jest mądra po babci.....Czas wyprowadzić ją z błędu😅 Jakby rozum miała po babci to nadal by cyckala stopy

Powiedział, że dobrze że dali mi steryd jednorazowo, a nie jakaś mała dawkę na dłużej, że tabletki mogę na luzie brać i oczywiście próbowaliśmy dojść do tego, skąd się to mogło wziąć. No i jego zdaniem testów na alergie mi nie zrobią, bo w ciąży wyjdą zakłamane, ale mówi żeby jutro i tak skonsultować z alergologiem.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi ty wróciłaś na pół etatu? Czy robisz 7h roboty w 4? Xd

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Tanashi ty wróciłaś na pół etatu? Czy robisz 7h roboty w 4? Xd

Niee, na pół etatu znowu przeszłam xD chociaż biorąc pod uwagę to ilu mam klientów, można powiedzieć że robię 7 h w 4 h xddd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 20:04

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi podziwiam. Dużo siły w powrocie do pracy!
    Grzegrzula już zrobiłaś? 😆😆😆 Też miewam takie myśli, dobrze, że mój mąż jest rozsądny.
    Anabitt też myślałam, że w ciąży ci nie będą chcieli zrobić chociaż gadałam z mężem i twierdzi, że ten Alex nie powinien być zafałszowany, ale kto wie. Daj znać co ci powie alergolog, bo w sumie sama jestem ciekawa

‹‹ 3024 3025 3026 3027 3028
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ