Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula po pierwszej ciąży w 15 miesiącu:) u mnie ta niepłodność laktacyjna LAM trwa długo, ale myślę że długie karmienie i spanie z bobasem trzyma prolaktynę wysoko.

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam czasem wrażenie, że mam dziecko harpagana 🥲wczoraj przewrócił się i rozciął wargę (dobrze, że nie wybite zęby), dzisiaj upadł głową na kamienie i ma guza, siniaka i zadrapania (dobrze, że nie rozcięta głowa), po drodze milion upadków, porysowane kolana, ręce. Boję się co będzie dalej.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam malej super zabawkę. Bawią sie tym bardzo długo w ciągu dnia.
    Polecajka.

https://www.dobreliski.pl/pl/p/Whacky-Ball-lustrzany-kulodrom-z-mlotkiem-B.Toys-BX1013Z/15993?edgelid=CjwKCAjw-rTUBhAiEiwADv8gBM4Iive9xUHs4zi0A3bDSgx7QFpJE359ZxuxPAwB3pjqXZMdYSIB5hoCJCwQAvD_BwE&gad_source=1&gad_campaignid=17189706197&gbraid=0AAAAACvDXkquTHzbJ9UOoujtgTOuPnF5b&gclid=CjwKCAjw-rTUBhAiEiwADv8gBM4Iive9xUHs4zi0A3bDSgx7QFpJE359ZxuxPAwB3pjqXZMdYSIB5hoCJCwQAvD_BwE

Elza1234, Blondi29, Margareetka lubią tę wiadomość

event.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, fajnie wygląda! Kupiłabym gdyby moje dziecko nie miało fioła na punkcie aut 🙈 Na placu zabaw znajdzie każde i spędza nad nim średnio 5 minut, wołając „ato brum brum”. Potem porzuca, łapie kolejne i tak w kółko. Inne zabawki mogą nie istnieć.

• Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Tanashi powodzenia w staraniach. Mam nadzieję, że się pozytywnie zaskoczysz.
    Anabitt mocne kciuki i afirmacje antyhajnidowe. Siusiak chyba może być w tej sytuacji? 😆
    Smerfetka jak tam?
    Cel co u was? Wchodzisz tu czy wojujesz z teściem?

Czytam Was wieczorami jak Maluch spi :P

Nie wojuje, nie widuje itp. Dalej mam w głowie mindfuck, że starczyłoby jedno przepraszam by chociażby na chwilę wspólnie posiedzieć na plaży zrobić babki z piachu 🤡 ja rozumiem, że mogłam kogoś irytować tyle, że jak ktoś mi szczerze mówi to staram się poprawić. A krzyk, że ktoś od dawna uważa mnie za głupią bo ośmieliłam się mieć rację w dyskusji dotyczącej w sumie mojej rodziny to jednak co innego (bo wiecie starszy ma zawsze racje). Zresztą szczerze to dobił mnie hejt jak wyciągnęłam rękę na zgodę. Nigdy w życiu czegoś takiego nie doświadczyłam. Ja naprawdę uważałam chłopa za rodzinę. Od 10 lat. No szok.

Spędzamy miło czas z moją Mama.

Apetyt ,Maluchowi tak dokrecilo odkąd chodzi, że w sumie ciągle muszę myśleć o jedzeniu haha. Zwiedza wszystkie knajpki.

A i tak krzyczy jak czegoś chce, że ludzie się odwracają. Jedna Pani powiedziała "oj ty pójdziesz ze mna" i coś w tym stylu zaczęła mówić to powiedziałam do Dzuecka i do niej że nie, nigdzie nie pójdzie i jej nie mam zamiaru oddawać i dziwna propozycja. Typowe ktoś chce dobrze, ale metoda sprzed lat. Za to inna babka zaczęła coś śmiesznego gadać jak płakała i to pomogło. Ogółem co chwila ktoś zagaduje, mówi coś miłego, uśmiecha się. To jest tak samo rozrabiaka jak słodziak😃

Morze uwielbia. Plażę też. Pogoda jest to korzystamy.

Fajnie się bawić na plaży z takim Maluchem.

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Mojej małej wyszły gorczne czwórki a ja nawet nie zauważyłam kiedy 😁

U nas czwórki są mocno przeżywane więc zazdroszczę 😅

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ogromne gratulacje i mocne kciuki!
    Bliźniaki mi się kojarzą z ogromem pracy na początku, ale potem masz dwójkę większych ogarniętych Dzieci i dużą Rodzinę.

Annabit kciuki za jutro, ja liczę na Dziewczynkę, cobyśmy na forum miały co czytać o komentarzach w rodzinie🤣

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit to mój ciążowy mózg stwierdził, że jak nie wyobrażasz sobie siebie jako mamy chłopca to znaczy, że chcesz dziewczynę 😅😅
    Ale oczywiście życzę Ci low needa albo chociaż normalsa!

preg.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Mam czasem wrażenie, że mam dziecko harpagana 🥲wczoraj przewrócił się i rozciął wargę (dobrze, że nie wybite zęby), dzisiaj upadł głową na kamienie i ma guza, siniaka i zadrapania (dobrze, że nie rozcięta głowa), po drodze milion upadków, porysowane kolana, ręce. Boję się co będzie dalej.

Ma energię chłopak. Mój ma dwa guzy na głowie, bo wariował na balkonie i zaliczył zderzenie z barierką 🤦 oczywiście miałam mega wyrzuty sumienia, ale kurde nie da rady każdego upadku przewidzieć, a siedziałam dosłownie obok niego wtedy.

preg.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój młody zaliczył rozciętą wargę w niedzielę i miałam wyrzuty sumienia, bo się ganialiśmy i w trakcie ganiania chciałam mu poprawić gacie, no i wyrżnął i chyba przygryzł, ale nawet za bardzo nie płakał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:05

age.png
‹‹ 3066 3067 3068 3069 3070
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ