CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanashi wrote:Ja w zeszłym roku szzczepilam we wrześniu młoda, Kameleon w styczniu no i jak dzieciaki zachorowały w lutym na te grypę to w sumie jeden dzień chorowali, tak samo. W tym roku zobaczę, przez chorobę przesunęło nam się szczepienie na ospę i kleszcze, więc mam nadzieję że w przyszłym tygodniu zrobimy i wtedy może grypa na koniec września.
Jezu zapomniałam jeszcze o tej na kleszcze a mi leży w lodówce, nie wiem jak to upchnąć teraz 🙈 -
Kurde, my na koniec września mamy ospę, wzw a i preveran
Także dopiero po tym grypę młodej dam, jakoś w październiku.
A kleszcze to już zacznę zima, jak będzie miała 6 w 1
Te szczepienia to niekończąca się historia 🙈
Truskawka chyba zostaje Ci tylko neurologopeda
Jest taki profil u Wojtusia na talerzu
Jej 3cie dziecko nie chce kompletnie jeść, ma już ponad 1.5 roku i tylko dziubie a tak to ciągle cyc - pamiętam że kiedyś pisała że wszystkich świętych odwiedziła, leżeli nawet na gastrologii a i tak nie wyszło nic
Ale myślę że neurologopeda byłby dobrym pomysłem. Może ma teraz jakąś nadwrażliwość w buzi -
Truskawka ja też bym zaczęła od neurologopedy. Może to jakieś napięcie, albo zęby. Współczuję tych przeprawa z jedzeniem małej
ja się cieszę, że chociaż na tym polu mam spokój, bo młody je w sumie wszystko co mu dam. Jedyne to też tak jak u Blondi ciągle muszę go karmić.
A odnośnie zębów to przebiły się dwie górne trójki 🥳 zostały jeszcze dwie dolne i mamy komplet xD -