Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi przybijam piątke. Doskonale Cie rozumiem,przytulam 🫂

Ech,już nawet jej ulubiona kanapka jest be.
    Ja sie boje z nią wyjść z domu,bo wrzeszczy i ryczy że chce jeść ale nic nie zje. Nawet chrupki czy rolsy odpadają. Mleka w dzień pić nie chce.

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Ja w zeszłym roku szzczepilam we wrześniu młoda, Kameleon w styczniu no i jak dzieciaki zachorowały w lutym na te grypę to w sumie jeden dzień chorowali, tak samo. W tym roku zobaczę, przez chorobę przesunęło nam się szczepienie na ospę i kleszcze, więc mam nadzieję że w przyszłym tygodniu zrobimy i wtedy może grypa na koniec września.

Jezu zapomniałam jeszcze o tej na kleszcze a mi leży w lodówce, nie wiem jak to upchnąć teraz 🙈

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple pediatra mi mówiła że w trybie przyspieszonym można zrobić kleszcze co dwa tygodnie zamiast co miesiąc. Ja robię kleszcze z ospa bo można łączyć :)

Blackapple lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, my na koniec września mamy ospę, wzw a i preveran
    Także dopiero po tym grypę młodej dam, jakoś w październiku.
    A kleszcze to już zacznę zima, jak będzie miała 6 w 1
    Te szczepienia to niekończąca się historia 🙈

Truskawka chyba zostaje Ci tylko neurologopeda
    Jest taki profil u Wojtusia na talerzu
    Jej 3cie dziecko nie chce kompletnie jeść, ma już ponad 1.5 roku i tylko dziubie a tak to ciągle cyc - pamiętam że kiedyś pisała że wszystkich świętych odwiedziła, leżeli nawet na gastrologii a i tak nie wyszło nic

Ale myślę że neurologopeda byłby dobrym pomysłem. Może ma teraz jakąś nadwrażliwość w buzi

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka ja też bym zaczęła od neurologopedy. Może to jakieś napięcie, albo zęby. Współczuję tych przeprawa z jedzeniem małej :( ja się cieszę, że chociaż na tym polu mam spokój, bo młody je w sumie wszystko co mu dam. Jedyne to też tak jak u Blondi ciągle muszę go karmić.

A odnośnie zębów to przebiły się dwie górne trójki 🥳 zostały jeszcze dwie dolne i mamy komplet xD

preg.png

age.png
‹‹ 3068 3069 3070 3071 3072
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ