Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jeszcze chodzi na wolności więc chyba za trzecie po parce nie idzie się do pierdla. Ja to bym chciała teraz chociaż drugie, ale jak się ma tyle lat co ja to też patrzą dziwnie, bo przecież dziecko w wieku 21 lat to zawsze wpadka. I jak mówię, że po naszym hnb chciałabym jeszcze nawet i trójkę gdybym miała warunki to też jestem UFO. A jakbym chciała jeszcze te dzieci tak co max 3 lata to już tylko zapiąć w pasy xd

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to małej się coś dzisiaj odkleiło i wstała o 2:00 i skakała ze dwie godziny. Pół biedy, ze w sumie musiałam tylko dwa razy do niej wstać, ale to takie spanie/niespanie jak dziecko biega po całym łóżku. Wstała o 6:00, a ja mam od wczoraj tak parszywy humor, że już zdążyłam się dwa razy popłakać w łazience. Cóż za piękny dzień się zapowiada 🥲

Muszę się dziś wziąć za przegląd ciuchów małej i chyba te ciuchy będę sprzedawać/wywalać. Tak to trzymałam, ale nie wiem w sumie. Znając życie to przy drugim dziecku i tak nakupuję zamiast korzystać z tego co mam. Choć ja nie lubię dzieciowych zakupów i jak mam coś kupić małej z ubrań czy butów to mną telepie, bo czuję się mniej więcej jak w castoramie xd

• Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzymam wszystkie ciuchy zdatne do użytku po córce i synu 🙉 ale chyba muszę zmienić system i zostawiać tylko te w super stanie, bo mam już zajęte workami całe wielkie łóżko, jedną część paxa i jeszcze mam trzy kartony w nieużywanym pokoju xD serio mogłabym lumpeks otworzyć. Ale z drugiej strony szkoda mi wyrzucać te ciuchy, bo po młodej rzeczywiście używam dla małego xd

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My,mimo że dzieci więcej mieć nie będziemy, to mam w piwnicy 6 worków próżniowych 🤡
    Czekam aż ktoś dziewczynkę będzie miał w końcu i będę mogła to dać dalej w świat bo oddałam tylko rzeczy dla chłopca

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg Nasz Dom wygląda jak dom wiariatów - wszyscy chodzimy w kaskach rowerowych xd 🤣

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Wg Nasz Dom wygląda jak dom wiariatów - wszyscy chodzimy w kaskach rowerowych xd 🤣

Chciałabyś rozwinąć tą historię? XDDDD

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie zaczęłam przeglądać ubrania na next. Kurna na chłopca też wydam fortunę 🤡
    Mężu ja naprawdę przepraszam, to silniejsze ode mnie

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    W sumie zaczęłam przeglądać ubrania na next. Kurna na chłopca też wydam fortunę 🤡
    Mężu ja naprawdę przepraszam, to silniejsze ode mnie
    Tu mąż. Wybaczam. Kupuj ile chcesz.

Elza1234 lubi tę wiadomość

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Chciałabyś rozwinąć tą historię? XDDDD
    Moje dziecko uznało że w domu trzeba mieć kask i to zapięty i każe nam zakładać nasze i tak sobie chodzimy w trójkę w kaskach rowerowych

age.png
‹‹ 3070 3071 3072 3073 3074
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wspólny cel zamiast presji, czyli jak dbać o relację podczas starań o dziecko

Starania o dziecko to wyjątkowy czas w życiu pary, który potrafi mocno zbliżyć, ale też wystawić związek na poważną próbę. Początkowa ekscytacja i spontaniczność seksu szybko ustępują miejsca kalendarzykowi dni płodnych oraz presji czasu. Wtedy bliskość przestaje przynosić przyjemność, a zamienia się w zadanie do odhaczenia. Kluczem do przetrwania tego okresu w harmonii jest zmiana podejścia. Zamiast skupiać się wyłącznie na celu, warto postawić na relację, bliskość i wzajemne wsparcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ