CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola jeszcze chodzi na wolności więc chyba za trzecie po parce nie idzie się do pierdla. Ja to bym chciała teraz chociaż drugie, ale jak się ma tyle lat co ja to też patrzą dziwnie, bo przecież dziecko w wieku 21 lat to zawsze wpadka. I jak mówię, że po naszym hnb chciałabym jeszcze nawet i trójkę gdybym miała warunki to też jestem UFO. A jakbym chciała jeszcze te dzieci tak co max 3 lata to już tylko zapiąć w pasy xd
-
A tak w ogóle to małej się coś dzisiaj odkleiło i wstała o 2:00 i skakała ze dwie godziny. Pół biedy, ze w sumie musiałam tylko dwa razy do niej wstać, ale to takie spanie/niespanie jak dziecko biega po całym łóżku. Wstała o 6:00, a ja mam od wczoraj tak parszywy humor, że już zdążyłam się dwa razy popłakać w łazience. Cóż za piękny dzień się zapowiada 🥲
Muszę się dziś wziąć za przegląd ciuchów małej i chyba te ciuchy będę sprzedawać/wywalać. Tak to trzymałam, ale nie wiem w sumie. Znając życie to przy drugim dziecku i tak nakupuję zamiast korzystać z tego co mam. Choć ja nie lubię dzieciowych zakupów i jak mam coś kupić małej z ubrań czy butów to mną telepie, bo czuję się mniej więcej jak w castoramie xd -
Ja trzymam wszystkie ciuchy zdatne do użytku po córce i synu 🙉 ale chyba muszę zmienić system i zostawiać tylko te w super stanie, bo mam już zajęte workami całe wielkie łóżko, jedną część paxa i jeszcze mam trzy kartony w nieużywanym pokoju xD serio mogłabym lumpeks otworzyć. Ale z drugiej strony szkoda mi wyrzucać te ciuchy, bo po młodej rzeczywiście używam dla małego xd
-
Elza1234 wrote:Wg Nasz Dom wygląda jak dom wiariatów - wszyscy chodzimy w kaskach rowerowych xd 🤣
Chciałabyś rozwinąć tą historię? XDDDD -
W sumie zaczęłam przeglądać ubrania na next. Kurna na chłopca też wydam fortunę 🤡
Mężu ja naprawdę przepraszam, to silniejsze ode mnie -