Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do pracy to ja też się stresowałam, ale teraz mi już mija drugi tydzień i się wdrozylam, nawet chyba mam więcej cierpliwości do młodego i on się też już chyba przyzwyczaił a przynajmniej już od kilku dni nie miał takiego przebudzenia z d*py na godzinę w nocy.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple ja mam spoko młodego lekarza na NFZ i nie było problemu z tym :) ale też na wizycie mówię że jestem "obciążona" genetycznie bo moja prababcia zmarła na raka piersi i ciocia też chorowała. Co prawda badałam geny i ja tak naprawdę nie mam tego genu, ale zawsze robią USG

age.png
‹‹ 3071 3072 3073 3074 3075
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ