CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Anabbit gratulacje! To tak jak u nas, też zanim znalam płeć drugiego to myślałam, że łatwiej by nam było z drugą dziewczynka. Przynajmniej wiadomo jak obslugiwac😅.
No trzeba uwazac na tego siusiaka na początku bo strasznie zdradliwy, wszedzie te fontanny leca.
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Ha, tak czułam Anabbit. Życzę syna jak Józef, dla pewności możesz dać tak na imię (albo chociaż na drugie tak, jeśli nie lubisz takich 'staroświeckich) 😆
To prawda, ubrania są brzydkie i jest mniejszy wybór niż dla dziewczynek. Jak sama kupuje to biorę zazwyczaj w hmie, tam są jeszcze spoko te wzorki, w szczególności z adorables.
A z fontannami z susiaka to polecam kłaść na nim pieluszkę terenową zanim się ogarnie przebieranie.
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:I jak się z tym czujesz? Jednak będziesz mama chłopca

Już się ciocia nie doczepi że nie masz parki 🤣
Natomiast budżet ucierpi - nowe ciuchy was czekają xD 🤣
Jakbym miała po raz pierwszy zostać mamą xDD
No, jak będę u teściów to robię przegląd szafy młodej, pakuję róż i kwiatki i otwieram lumpeks na vinted xdd -
A co do ciotki… no właśnie kurna nie wiem co to będzie. Jak to udało się parkę… ehhh
No ale na pewno nie odgonię się od rad, jak przygotować młodą na pojawienie się rodzeństwa (ciotka ma dzieci rok po roku) -
Anabitt spokojnie ciocia na pewno coś znajdzie. Różnica wieku będzie za mała (jakbyś poczekała to byłaby za duża), dzieci nie mają własnych pokoi, jak to mała tak do żłobka; bo będzie mu choroby znosić. A w ogóle to czemu karmisz piersią. A czemu nie karmisz. A czemu wracasz do pracy. A czemu nie wracasz. A w ogóle to imię brzydkie i włosy też masz brzydkie.
-