SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Babymey Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle czasu ze sobą tu rozmawiacie, a boicie się cokolwiek odpowiedzieć ignoranckiej, bezczelnej i dość prostackiej osobie, przez którą jedna z Waszych koleżanek postanowiła odpuścić tę grupę. Na miejscu Cel byłoby mi przykro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:49

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kocham jesień i zimę Karola. Nienawidzę jak pot leje mi się po dupie i z tego powodu brałam ślub w styczniu 😆

Elza1234 lubi tę wiadomość

• Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babymey wrote:
    Tyle czasu ze sobą tu rozmawiacie, a boicie się cokolwiek odpowiedzieć ignoranckiej, bezczelnej i dość prostackiej osobie, przez którą jedna z Waszych koleżanek postanowiła odpuścić tę grupę. Na miejscu Cel byłoby mi przykro.
    Tylko nie prostackiej!

event.png

Wysłany: Dzisiaj, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Też kocham jesień i zimę Karola. Nienawidzę jak pot leje mi się po dupie i z tego powodu brałam ślub w styczniu 😆
    Ocho,przyszła Pani Grypa

Blondi29 lubi tę wiadomość

event.png
  • Babymey Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Tylko nie prostackiej!
    Niestety jesteś do bólu prostacka.

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babymey wrote:
    A ty do bólu smutna, że w sobotni wieczór zakładasz konto na forum specjalnie po to żeby komentować kwestie, które Ciebie nie dotyczą i krytykować jedną z użytkowniczek forum 🤗

Wysłany: Dzisiaj, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babymey wrote:
    Przepraszam. Moge cos z tym zrobić? Masz jakies rady?

event.png
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Nadal kocham
    Zapraszam ;)

Revolutionary - wiem ze nie pociesze ale chujowe nocki mamy od zeszłego piątku. Był
    Płacz co 15-20 min non stop. Teraz do północy płacze, potem spokój i zaczyna od 4
    Też już mnie brzuch boli na myśl o nocy

Jezu nie pocieszasz 🫪😶 w sensie my ostatnio w ogole mamy kijowe nocki ale ta byla pierwsza taka gdzie cyca odpychał i sie rzucał w amoku i Krzykach po lozku i tylko bujanie w pionie pomoglo 😬 takze juz sie boje.... ale! Polecam SIO GILU - po drzemce wybudził sie znowu z płaczem i wrzaskiem, nic nie pomagało, bujanie, noszenie, odłożenie, cycka odpychał, no mialam juz wizje jazdy na sor...weszlam z nim do wanny i wrzuciłam tej soli i jak ręką odjął, uspokoił sie, katar troche zelżał, nawet wypił sporo wody, zjadl pizze na kolację i nawet tańczył i sie bawil 🤡 takze polecam 👌

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
‹‹ ‹ 3132 3133 3134 3135 3136
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ