SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi pamiętaj że my mamy w planach być rodziną wielodzietną, ja nie wiem czy mnie stać na doktorskie wesele 😆😆 muszę Kameleona na polibudę wysłać już teraz żeby miał 10 lat doświadczenia na 18 urodziny

age.png
  • Grzegrzula Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lol Blondi co za baba.
    Powiedzcie prosze, że to było już ostatnie pokolenie z takim podejściem a my będziemy normalnymi teściowymi.

Moja dla odmiany wprowadziła się na nasze mieszkanie a na każde pytanie kiedy się wyprowadza, glupio sie śmieje i mówi, że nigdy. I tak już 7 rok leci.
    Jak nas przyciśnie będziemy musieli skorzystać z uslugi, sprzedam mieszkanie z uporczywymi lokatorami i puścić za pół ceny.

age.png

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu Grzegrzula wasza jest najmocniejsza chyba w takim razie.
    Spoko Tanashi. Nasze wesele było swojskie i po taniości. My nie lubimy wydawać na imprezy więc damy radę. My to bardziej wiejska remiza niż pałac w rozalinie

• Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel Twój mąż nie mógł iść do roboty,bo mogły go stawy boleć ale Ty musisz karmić chciaz możesz umrzeć? Hahah. Czasem mam wrażenie ,że faktycznie jesteś fikcyjną postacią😅

Co.do.kiecek na ślub to ja wszystkim mówiłam, że na lajcie mogą miec białe,czarne ,czerwone. Jakie chcą. Zależy od młodych. Jacy są postępowi.

Blondi co do leczenia się ludzi, to ja się już nie wypowiadam. Dzisiaj byl napływ dziwnych ludzi i mam dość gadania o ludziach. Chuba ruskie coś rozpylają w powietrze,serio. Co jeden to dziwniejsza gadka.

Moja mam wychodzi ze szpitala jutro. Usunęli jej woreczek,podleczyli trzustkę. Będzie żyć.
    Mąż reż juz spoko. Chodzi normalnie. Juz aż tak go nie boli.

Tanasi z placówkowych opowieści.
    Mój syn robił na lekcji zadanie i miał narysować coś co zaczyna sie na "o". Narysował flagę i babka sie spięła,że flaga jest na "f". Na co syn do niej "nie widzisz, że to flaga Omanu?!" Mąż był na dywaniku😅 Ja poszlam na stopy do salonu 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:52

Blondi29, Elza1234 lubią tę wiadomość

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel rozumiem Cię, ale sama po sobie i po młodym widzę, że kończenie karmienia trochę bardziej się przedłuża z mojego powodu niż z jego.

On jak jest rozbawiony po żłobku to zapomina o popołudniowym a rano jak nie chce go budzić i cicho wychodzę do pracy to mąż go potrafi jeszcze dolulać na godzinkę nawet jak się przebudzi z placzem, że mamy nie ma obok. Także de facto jakbym pociągnęła temat to moglibyśmy mieć 1-2 karmienia a często mamy nawet 4.

Wydaje mi się, że ten pomysł z redukcja co 3 dni od Tanashi jest ok. No i trzymam kciuki, żeby Wam się udało odstawić, na prawdę dałaś jej to co najlepsze.

Moja teściowa jest całkiem ok, mało się wtrąca. A jeśli już to nie do naszego małżeństwa tylko swojej córki, ale to mnie akurat mało obchodzi 😆

age.png
  • Grzegrzula Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Cel Twój mąż nie mógł iść do roboty,bo mogły go stawy boleć ale Ty musisz karmić chciaz możesz umrzeć? Hahah. Czasem mam wrażenie ,że faktycznie jesteś fikcyjną postacią😅

Co.do.kiecek na ślub to ja wszystkim mówiłam, że na lajcie mogą miec białe,czarne ,czerwone. Jakie chcą. Zależy od młodych. Jacy są postępowi.

Blondi co do leczenia się ludzi, to ja się już nie wypowiadam. Dzisiaj byl napływ dziwnych ludzi i mam dość gadania o ludziach. Chuba ruskie coś rozpylają w powietrze,serio. Co jeden to dziwniejsza gadka.

Moja mam wychodzi ze szpitala jutro. Usunęli jej woreczek,podleczyli trzustkę. Będzie żyć.
    Mąż reż juz spoko. Chodzi normalnie. Juz aż tak go nie boli.

Tanasi z placówkowych opowieści.
    Mój syn robił na lekcji zadanie i miał narysować coś co zaczyna sie na "o". Narysował flagę i babka sie spięła,że flaga jest na "f". Na co syn do niej "nie widzisz, że to flaga Omanu?!" Mąż był na dywaniku😅 Ja poszlam na stopy do salonu 😅

Dobrze słyszeć, że sytuacja zdrowotna uległa poprawie.

Ale stopy na zime? Co za rozpusta. Zarabiasz jakos na tym?🤔

age.png

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja nie planowałam być rodziną wielodzietną, a będę 😅🫣

Cel w Twojej sytuacji też bym się nie zastanawiała z tym karmieniem, pewnie będzie ciężko, ale dacie radę!

age.png

preg.png
‹‹ ‹ 3130 3131 3132 3133 3134
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ