CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no, bez przesady z tymi złymi wzorcami. Małemu nie daliśmy nigdy okazji do obserwacji pijących z kieliszków dorosłych, więc nie skojarzy. Raczej się bawi - picie z dużego naczynia, z małego, a ostatnio ulubionym widelcem jest ampułka po soli fizjo do inhalacji. Tylko minus dla mnie taki, że latam teraz z naparstkiem, żeby się napił.
Nie dziwię się, że wolisz, żeby małą obejrzał jakiś lekarz z zewnątrz. Jak tam u Was dzisiaj choroba? -
Masakra Szarotka, nawet nie wiedziałam że coś takiego jest 🙈
Ja dziś zostawiłam młodą w domu, bo jedziemy jutro do moich rodziców, żeby nie przyniosła czegoś nowego na weekend 😅. Zdążyliśmy już w trójkę zrobić drugie śniadanie, obiad, pranie, suszenie, napisaliśmy list do chrzestnej z laurką na urodziny i wycinaniem jakichś stu naklejek, zaliczyliśmy drzemkę z czytaniem, Kameleon zdążył porysować dwie ściany, przesłuchaliśmy 3x playlistę z Krainy Lodu, wypiłam trzy zimne kawy i zaraz idę odpocząć do pracy jak mąż wróci 🤣 -
Szarotka,Elza dużo dużo zdrowia
Dziś rano zapisałam i opłaciłam zadatek na sesje świąteczną- tym razem u nas w mieście,nie tam co dotychczas.
Wieczorem napisała do mnie fotografka u której zawsze robiliśmy zdjęcia,że w ramach podziękowania za aktywność na jej profilu oraz fakt że troche tych sesji już u niej robiliśmy to zaprasza nas na darmową sesję świąteczną 🥹
Czyli w tym roku będą dwie sesje 🙈
xSmerfetkax, Anabbit, Elza1234, Szarotka12 lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Szarotka dostaliście antybiotyk?
Tak, mamy Klacid. Akurat 10 dni temu skończyliśmy Ospen na anginę 😢 -