CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanashi wrote:Truskawka będzie dobrze, sama mówiłaś że mała go ostatnio uwielbia bo ją zabawia ciągle, więc na pewno sobie poradzą
a czynności pielęgnacyjne to nie fizyka kwantowa, poradzi sobie jak będzie musiał, nie martw się na zapas. Powodzenia u lekarza 
Ja nie wiem kogo w dzisiejszych czasach w ogóle stać na opiekunkę na pełny etat 😅
Jeśli przez stać rozumiesz “zarabiać żeby opłacać opiekunkę i mieć resztki wypłaty na przeżycie od pierwszego do pierwszego” to mnie stać xDDD ale co to za życie. W ogóle czułabym się jak przegryw gdybym miała użerać się w robocie całymi dniami tylko po to żeby opłacić opiekunkę mojemu dziecku.
No a tak serio to nie wiem, pewnie jak zarabiasz 15k+ w pojedynkę to można uznać, że stać. Na bank są takie jednostki 😂 -
No ja podejrzewam że opiekunka zjadłaby całą moją pensję, więc jakbym miała zarabiać po to żeby płacić komuś za cały dzień opieki nad dzieckiem, widzieć dziecko jakieś 1.5 h dziennie zanim pójdzie spać i wyjść na 0, to już bym wolała nie zarabiać i spędzić chociaż dzieciństwo dziecka z nim xD
Anabbit, xSmerfetkax lubią tę wiadomość
-
Elza nie zaprzeczam. Ale stało się. Własnie zostawiłam ich samych,Bubcia śpi. A ja jade sama. Boże jak mi dziwnie 😶
Tanashi na takiej zasadzie mnie zatrudnili jako niania. To co Ona zarabiala to oddawala mi. Ale nie chciala stracic tej pracy i chciala miec oplacane skladki+ lata pracy. Jej mąż bardzo dobrze zarabiał i nie mieli zadnego kredytu bo mieszkanie dostali od rodzicow.
Teraz lepiej bedą wychodzic bo dostaną te 1500zł na nianie więc coś jej bedzie zostawać. -