SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Margaretka witam w moim świecie 🙈 mój kaskader ostatnio nauczył się wychodzić z wanny i łapiemy go takiego mokrego i ślizgającego się w locie 😅

Ej ej to Wy tak nie żyjecie na codzień od zawsze?🤣

Czy któryś bobas robi fikołki? Moja ewidentnie chce robić fikołki..

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Tanashi dzięki wielkie za propozycję, przypomniałaś mi tym że mam w piwnicy kurtkę do noszenia bobasa w chuscie 😅 więc brzuszek ciążowy też pomieści.

Truskawka współczuję chorowania i obniżenia. Teraz w ciąży mi też problem powrócił, po drugim porodzie będę musiała solidnie się wziąć za te mięśnie dna miednicy.

Pewnie Ci się nie będzie chciało jeździć taki kawał, ale mogę polecić kilka osób od ćwiczeń mięśni dna miednicy w Krakowie lub Modlniczce ;)

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple tydzień temu byłam u rodzinnego,podejrzewał anginę ale na teście nie wyszła. A dziś własnie wstałam z tym płucami i oddechem. Innych testow nie robiłam,nie wiem czy znowu nie pojde do lekarza sprawdzic.
    Najgorzej ze w piatek mialam isc do blizniaka na caly dzien pilnowac 🙈 Chyba jednak musze zrezygnować z tego. Z moim szczesciem jak dzis napisze że no3 dam rady to w piatek wstane zdrowa

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka to może to samo paskudztwo mamy, ja robiłam testy 2 razy, młodemu też zrobiłam, nic nam nie wychodziło. On w porównaniu ze mną to przeszedł to luźniutko, te smarki go tylko jeszcze męczą, puszczę go do żłobka chyba dopiero w poniedziałek. Ale ja to kaszel mam paskudny, suchy i duszący, przez ten katar to węch straciłam tak w 90%, jedyne co się przebija to 💩 bobasa 😂 masakra serio, z dwojga złego to lepiej, że to mi się wylosowało to gorsze xd ale no jak nie wiadomo co to to pewnie „przeziębienie” 😂

age.png
‹‹ 3126 3127 3128 3129 3130
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ