CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskawka wytrzymalas? Biedna. Trzymamy kciuki.
Anabitt mam nadzieję, że masz zapas papieru toaletowego.
Mała dziś tak płakała przy oddawaniu do żłobka, że nawet ja się popłakałam jak weszłam do domu. Całe szczęście od razu jej przeszło jak zobaczyła swoją ulubioną panią -
Blackapple wrote:Nineq ja raz przyszłam po młodego jak Pani mu zmieniała pieluchę i on normalnie leżał grzecznie na przewijaku jak maly bobas 😱 W domu to od pół roku nie używamy i już jest nawet wyniesiony na strych, bo tylko się kurzył.
Anabbit a dajesz jej tylko dentinox na te zęby?
Ja znowu od 3 dni mam serię, że dostaje ibufen (a przez 2 dni nawet miał dokładkę nad ranem, jak już przestawał dzialac), ale dzisiaj w nocy ładnie pospał ciągiem jakoś od 21.30 do 6.00 (z tym, że o 21.30 to ja go przypadkowo obudziłam, bo mi coś stuknęło jak się kładłam) a o 6.00 zjadł mleczko i jeszcze dospał do 6.45, więc chyba coś mu się przebiło z tych zębów w końcu, ale nie pozwala sobie zobaczyć.
Chyba mu puszczę Kicię Kocią popołudniu i spróbuję obejrzeć buzię 😅
Ibum wleciał przed spaniem też, ale mimo tego po 3h był płacz przez sen. -
Blondi29 wrote:Truskawka wytrzymalas? Biedna. Trzymamy kciuki.
Anabitt mam nadzieję, że masz zapas papieru toaletowego.
Mała dziś tak płakała przy oddawaniu do żłobka, że nawet ja się popłakałam jak weszłam do domu. Całe szczęście od razu jej przeszło jak zobaczyła swoją ulubioną panią
Jade zaraz do koleżanki poznać jej małego bobaska 🥰🥰 może wezmę rolkę papieru na wszelki wypadek xDDD
Moja urządziła taką histerię w drodze do żłobka, że mąż do mnie dzwonił w połowie drogi czy on może z nią wrócić bo tak się drze xd ale uspokoiła się po wejściu. Zaraz napiszę do jej cioci czy wszystko okej. -
Blondi nie chce Was mocno tu obrzydzać,więc tylko powiem że była krew i coś- białe twarde co zatykało te pęknięcie,a jak wyszło to leciała ropa 🫣 I tak dwa razy. Teraz już się zasklepiła ta rana,ale pod palcami nadal czuć że jest jakiś guz- mniejszy ale jest.
Gdyby nie to,to ta nocka bylaby fajna,bo Bubcia tylko raz się obudziła na mleko. No ale ja już nie mogłam zasnąć jak zobaczyłam że pękło 🙈 -
Truskawka, jakkolwiek to nie brzmi, mnie takie opisy ekscytują. Jestem na tyle zboczona i obleśna, że żałuję, że mnie tam nie było 😆🫣 Wciąż utwierdzam się w przekonaniu, że brzmi jak moja noga. Jak masz możliwość to zrób sobie prywatnie rezonans tego jak się zagoi. Takie rzeczy lubią wracać, babrać się i robią się przetoki. Ja żałuję, że moja mama zaniedbała temat, bo teraz na 90% czeka mnie normalna operacja połowy nogi zamiast usunięcie drobnego fragmentu tkanki
-
Anabbit ale ta Lila poszalała ze spaniem 😅 to już wiem czemu mój wojował od 5 rano xD ale dziś mąż go ogarniał więc ja dospałam do 7:30.
Elza jak będę kiedyś w Kauflandzie to muszę kupić na testy, słyszałam już coś o tych pampersach ale jakoś nie kupowałam wcześniej.
Jak w ogóle zdrówko u Ciebie i małej?
Truskawka a jak się to rozbabrało to i tak Ci wytną? Czy najpierw jakiś antybiotyk żeby ropa zeszła? -
Dzięki że pytasz
Obie mamy Katar i Kaszel ale jest o niebo lepiej
Dzisiaj znowu spała spokojnie w nocy od dwudziestej do 6 rano tylko raz musiałam do niej wstać także mam szansę się zregenerować
Ale strasznie mi spadła kondycja
Poszłabym z nią właśnie na taki dłuższy spacer to już mam zadyszkę -