CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Truuskaawka wrote:Czy używacie Pampersów premium care pants?
Strasznie się zmieniły teraz,w mojej opinii to kompletnie inny produkt niż do tej pory. Ich jakoś spadła i to mocno.
Ja używam na noc, ale nie zauważyłam różnicy i nigdy mi nie przeciekły a zwykłym premium care albo lidlowym skin care (czy jak one się tam nazywają) się zdarza. -
Truuskaawka wrote:Te nocne są bez zmian. Ale te dzienne dramat w porownaniu ze starymi. Są cieńsze,nie są takie miękkie tylko wręcz szorstkie a i te boki jak papier,już kilka rozerwałam w trakcie zakładania. I nie są już białe tylko zielone.
Ja dziennych używam na noc, ale to muszę mieć jeszcze jakąś starą partie, bo są białe. -
Ja też ostatnio fantazjowałam o pobycie w psychiatryku także może jakaś grupową sale nam dadzą, dojadę gdzie będzie trzeba xdd
U nas wczorajszy dzień to był kosmos, młody nie miał drzemki. Nie pozwoliłam mu zasnąć jak się zrobił zmęczony o 16. Przetrzymałam go w jękach i płaczu do 18 i na szczęście zasnął szybko i o dziwo spał dobrze.
Anabbit super są te pierwsze kopniaki 🥰 bardzo je lubię. Ja już powoli wchodzę w etap że jak mnie czasem kopnie to boję się że się posikam na miejscu 🙈🙈 -