Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy używacie Pampersów premium care pants?
    Strasznie się zmieniły teraz,w mojej opinii to kompletnie inny produkt niż do tej pory. Ich jakoś spadła i to mocno.

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Czy używacie Pampersów premium care pants?
    Strasznie się zmieniły teraz,w mojej opinii to kompletnie inny produkt niż do tej pory. Ich jakoś spadła i to mocno.

Ja używam na noc, ale nie zauważyłam różnicy i nigdy mi nie przeciekły a zwykłym premium care albo lidlowym skin care (czy jak one się tam nazywają) się zdarza.

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te nocne są bez zmian. Ale te dzienne dramat w porownaniu ze starymi. Są cieńsze,nie są takie miękkie tylko wręcz szorstkie a i te boki jak papier,już kilka rozerwałam w trakcie zakładania. I nie są już białe tylko zielone.

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Te nocne są bez zmian. Ale te dzienne dramat w porownaniu ze starymi. Są cieńsze,nie są takie miękkie tylko wręcz szorstkie a i te boki jak papier,już kilka rozerwałam w trakcie zakładania. I nie są już białe tylko zielone.

Ja dziennych używam na noc, ale to muszę mieć jeszcze jakąś starą partie, bo są białe.

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ostatnio fantazjowałam o pobycie w psychiatryku także może jakaś grupową sale nam dadzą, dojadę gdzie będzie trzeba xdd

U nas wczorajszy dzień to był kosmos, młody nie miał drzemki. Nie pozwoliłam mu zasnąć jak się zrobił zmęczony o 16. Przetrzymałam go w jękach i płaczu do 18 i na szczęście zasnął szybko i o dziwo spał dobrze.

Anabbit super są te pierwsze kopniaki 🥰 bardzo je lubię. Ja już powoli wchodzę w etap że jak mnie czasem kopnie to boję się że się posikam na miejscu 🙈🙈

preg.png

age.png
‹‹ ‹ 3139 3140 3141 3142 3143
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ