X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze nosiłam przejściowe i w lato też cienkie przeciwdeszczowe...jakoś mi nie po drodze z parasolkami. Przypomniało mi się że poprzednio podkradłam kilka razy mężowi:p jest to jakiś pomysł. On nosi czarne przeciwdeszczowe a schudl do m-ki to l-ke mogłabym mu zabrac:p

Dzisiaj jestem strasznie śpiącą i mnie mdli. Też coś pisałyście podobnego. Za to przespałam całą noc co jest wyczynem...jakoś źle spie w tej ciąży. Mam dziwne sny i co chwile się budzę. Ogólnie to już czekam bardzo na wiosne:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia, 22:05

Motylek🦋 lubi tę wiadomość

• Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 20 stycznia, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spałam od wczoraj całe 45 minut. Dziś się zapowiada na to samo. Cholerna bezsenność.
    Teraz hormony wariują i człowiek niby sie przyzwyczaja do nocnego wstawania (wiem ze to bzdury) a jak się urodzi dziecko to te hormony pójdą w pizdu i będę zasypiać na siedząco. Coś ta matka natura nie bardzo kuma co robi.

preg.png
‹‹ 659 660 661 662 663
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ