X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Cel czym jest koordynowanie gotowania?

W temacie pomagania innym to się okazuje, że mąż oprócz remontu u nas jedzie zrobić łazienkę i kuchnie mojej mamie. Oznacza to,ze wyjadą na tydzień jakieś 400 km stąd . Młodego nie bierze bo będzie tam przeszkadzał . Muszę córkę ściągnąć do mnie na ten tydzień bo jak się coś wysra w nocy to co ja z dzieckiem zrobię....Trochę stresu jest jednak jak sie ma dziecko w domu i zostaje się z nim samemu.

Znam to. Jeszcze właśnie wtedy coś zawsze jak na złość się dzieje. Mój stary jak wyjeżdża na polowania np na kilka dni czy w zeszłym roku był u siostry we Włoszech robić remont 2 tygodnie, to byłam sama w domu z córką, jedynie teściowa obok w domu jeszcze ale czynna zawodowo także rzadko bywa w domu. Lato było to luz ale jak w listopadzie był na 3 dni na zbiorówce w Karpaczu to byłam całkiem sama bo znów teściowa pojechała do Włoch, to akurat piec mi się zepsuł, podajnik nie szedł, zimno w chałupie przez całą noc, rano musiałam drzewem napalić, nanosić go sobie a to był sam ten początek ciąży 9/10 tydzień, no nie wiedziałam czy mam siąść i płakać czy co robić z tej bezsilności 🫣🫣

Amelia 23.12.2015 🩷
    Czekamy na Hanię 06.2025 🩷

preg.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena321 no więc wiesz o co chodzi. U nas też zawsze fajerwerki w najgorszym momencie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 21:58

preg.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    Katikat, ja się kompletnie nie ludze, że mój Mąż będzie tak dużo zarabiał jak wcześniej

U mnie jak ludzie poodpadali x miesięcy temu to np teraz robią 2x więcej za 2x mniejsza kasę gdzie indziej... A mówię o osobach z mega doświadczeniem i umiejętnościami.

Ale też nic nam się nie stanie jak pojedziemy na 1 wakacje zagraniczne zamiast 4, gdzie i tak w lecie mamy małego bobasa a jesteśmy zieleni w temacie.

A w Polsce autem w okolicy pojeździć też można.

Po prostu fajnie jakby znalazł takie coś, żeby był zwyczajnie uśmiechnięty idąc tam. To by było super.. I tego też Wam życzę
    Ech to slabo ze tyle mniej kasy i roboty o tyle więcej.
    No to trzymamy kciuki tez żeby coś było po prostu dobrego zbilansowanego

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf:
    32dc beta 750 🤞
    38 dc pęcherzyk I ciałko żółte
    52 dc mamy serduszko ❤

preg.png
‹‹ 940 941 942 943 944
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ