Czy jest jeszcze szansa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam za was kciuki zapytam jeszcze czy wszystkie bety były robione w tym samym laboratorium? to ma znaczenie. W tej ciązy pierwszą bet robiłam w przychodni, druga robiono mi w szpitalu. Druga choć była wyższa nie miała odpowiedniego przyrostu procentowego, do tego miałam krwawienia. Zaniepokoił mnie oczywiście ten niższy wynik ale gin mnie uspokoił, powiedział, że każdy lab ma swoje normy i nie można porównywać wyników z różnych źródeł.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Przepraszam, ze zawracam Wam glowe... Po prostu musze sie komus wygadac... Jest 22, za 14 godzin powinnam wiedziec, bo bete w tym samym laboratorium robia od 10. O 12 powinny byc wyniki...
Wiem jedno, jesli przyrosnie to sie nie poddam. Nie bedzie od razu szpitala, zrobie USG za jakis czas...Limerikowo lubi tę wiadomość
Kasia34 -
ja mialam raz wlasnie bez zarodka i pecherzyk rosl ale bety nie sprawdzalam bo mieszkam w Irl i tu ciezki dostep, poza tym czeka sie na wyniki pare dni
jestem po 2 stratach, moge sobie tylko przypomniec co przezywasz...
ZAWSZE JEST NADZIEJA ZE BEDZIE OKWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 22:38
-
nick nieaktualny
-
Bardzo dziekuje za kciuki i wszystkoe dobre mysli!
Nie pamietam jak ja dzisiaj dojechalam do laboratorium na to pobranie krwi. Ze tez zadnego wypadku nie spowodowalam... Pobrali mi krew minute przed 9, uprosilam panie zeby dolaczyly do krwi, ktora kurier zabiera o 9. W laboratorium mi powiedzieli, ze maszyna do bety rusza o 10. Moja krew jest na cito wiec mam nadzieje, ze wyniki beda lada moment...
Umre z nerwow. Siedze w pracy i nie wiwm jak udawac, ze wszystko jest okKasia34 -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny, naprawde, ze jestescie ze mna. W pracy nikt nie wie, przyjaciolka we Francji, ma malego dzieciaczka wiec malo czasu, a facet jak to facet - jak z baba sie nie pogada
Wyniki jednak za 3 godziny, nie wiem dlaczego, ale w laboratorium powiedzieli, ze to skomplikowane badanie i trwa dluzej...Kasia34