Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeszcze tu napisze bo mi cos ten watek lutowy nie podchodzi.Powiedzcie mi z jakiego powodu trzeba w ciazy odstawic Miovarian/ovarin/inofem ?
-
Lami ale za wzgl na ten myo-inozytol ? No bo tam pozniej jest kwas foliowy i witamina B12.Chodzi mi o to ,ze jakos waga mi troszke spada po miovarianie hah I chyba Nona pisala ,ze jej tez W witaminach b complex metylo ,tez jest inozytol.Tylko nie wiem czy myo inozytol a inozytol to jest to samo .No i w tych comlex zdecydowanie mniejsza dawka
-
Myślę Beti, że Lami chodzi o to, skoro to suplement diety, a nie lek, to skład jest niepewny i przed wprowadzeniem nie robi się badań tak jak przed wprowadzeniem leku. Producenci suplementów jedyne co to składają deklaracje składu i nikt tego nie sprawdza, chyba że jest jakaś skarga.
-
Byłam na becie dzisiaj, jak narazie pojawił się tylko wynik progesteronu: 14,1 ng/ml - chyba najwyższy jaki miałam, a wcześniej badałam 7/8 dpo a teraz jestem chyba 11 dpo więc robi nadzieję jedna z moich teorii dot. tego cyklu padła, bo myślałam że cykl bezowulacyjny a tu prosze jaki piękny prog teraz pozostaje pytanie, kiedy ta owulacja faktycznie była
przedszkolanka:), speakyourmind93, Pestkaa lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Szczęściara wrote:Hej hej. Mogę? Brakuje mi Was różu. Potrzebuję takiego pozytywnego kopa.
No własnie... smutno bez Was na rózu, tyle Was odeszlo stamtad na razkark lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:No własnie... smutno bez Was na rózu, tyle Was odeszlo stamtad na raz
speakyourmind93, Nona, Słoneczko12, Arashe lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs wrote:Na lutowym różu za dużo nieznajomych.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się waszymi opiniami nt. lutowego wątku... Będę tam chyba głównie wchodzić po to by uzupełniać listę.
Z Wami było i jest najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 19:32
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Messenger to mogłoby być za dużo, ciagle by coś przychodziło a jak któraś ma czas to nadrabia zaległości i coś dopisze my właśnie oglądany mecz bo mąż jest wielkim fanem Barcelony
Nona lubi tę wiadomość