Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A my jesteśmy razem od 3,5 roku. W czerwcu 2018 ślub. I jakoś od sierpnia starania.
Hehe z nami śmieszna historia bo mojego męża z początku swatałam z moją przyjaciólka no ale średnia ze mnie swatka jak widaćLami, Ani0nka, Beti82, Pestkaa, przedszkolanka:), Arashe, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam. Moge sie tu dolaczyc? Same znajome nicki. Dostalam okres po 26 dniach. Nigdy mi sie nie zdarzylo tak wczesnie. Ale to chyba z odatawienia za wczesnie luteiny. Chcialam isc na monitoring zeby sprawdzic czy ze zaburzylo to owulki ale moj lekarz na urlopie akurat w tym tygodniu. Zostaja chyba testy owulacyjne.
Beti faktycznie bardzo szybka akcja. W sumie lepiej bo i serduszka duzo czestsze.
My w lipcu minie 7 lat razem a w sierpniu 5 lat po slubieAni0nka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:A my jesteśmy razem od 3,5 roku. W czerwcu 2018 ślub. I jakoś od sierpnia starania.
Hehe z nami śmieszna historia bo mojego męża z początku swatałam z moją przyjaciólka no ale średnia ze mnie swatka jak widaćMeggs lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Ja nie liczę na ten cykl ale jak w następnym by się udało to listopadowe skarby byśmy miały
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Iwona28 wrote:Witam. Moge sie tu dolaczyc? Same znajome nicki. Dostalam okres po 26 dniach. Nigdy mi sie nie zdarzylo tak wczesnie. Ale to chyba z odatawienia za wczesnie luteiny. Chcialam isc na monitoring zeby sprawdzic czy ze zaburzylo to owulki ale moj lekarz na urlopie akurat w tym tygodniu. Zostaja chyba testy owulacyjne.
Beti faktycznie bardzo szybka akcja. W sumie lepiej bo i serduszka duzo czestsze.
My w lipcu minie 7 lat razem a w sierpniu 5 lat po slubie
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Ja też 92 i jeszcze listopad
W maju stuknie nam 11 lat razem a w sierpniu będzie 3 rocznica ślubuBeti82, Arashe lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Też miałam takie cykle. U mnie okazało się że prolaktyna namieszała. Teraz jak zaczęłam brać na zbicie wydłużył się cykl do 43-45
-
Anionka, wiem że jestem po owulacji wg of jestem (sic!) 19dpo, ale ja myślę że owu mogła się przesunąć na 20dc i mogę być jakoś 11 dpo. Cykle mam zazwyczaj 26-28 dni, dzisiaj jest 31 dc30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:15
Lami, moyeu, Pestkaa, Meggs, Szczęściara, Nona, przedszkolanka:), Iwona28, Arashe, blair., Ani0nka, Nikodemka, fiorella82, kark, tęczova lubią tę wiadomość
-
U mnie to mąż naciskał na zaręczyny i ślub ja to miałam wtedy 23 lata nie spieszyło się widać bal się ze mogę mu uciec:)
Ślub tez w kwietniu i tydz przed ślubem był śnieg do kolan w dniu ślubu był deszcz ale w kościele byłam bez bolerka nawet z odkrytymi ramionami tak mi było gorąco z emocji bo mąż wymyślił ze przysięgi z pamięci Haha. 2 dziecko miało być dużo szybciej ale mieliśmy dosyc duży kryzys 3 lata temu i dlatego starania się opóźniły Naszczescie później było zakochanie na nowo wiec warto się nie poddawać i czasem powalczyć -
Julia93 wrote:Musi! Nie ma wyjścia )
Beti oj było przepięknie, ślub 14 kwietnia. Pogoda wręcz idealna, było jakieś 23-25 stopni Szwagierka jak usłyszała że w kwietniu sobie wymyśliliśmy to kręciła nosem że pogoda będzie kiepska pewnie. Oni mieli ślub we wrześniu 2016 i spodziewali się że jeszcze zahaczą o lato, a okazało się że lało cały dzień Ale najmądrzejsza oczywiście musiała się wypowiedzieć. A później ją skręcało z zazdrości jak zobaczyła tą pogodę na naszym ślubie ;Pmoyeu lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Ja nie liczę na ten cykl ale jak w następnym by się udało to listopadowe skarby byśmy miały
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Beti, PRZEPIĘKNIE! Śliczna dziewczyna z Ciebie!
Ja wrzucę swoje, tylko nie cytujcie to później usunę [usunęłam]Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 23:12
Pestkaa, Słoneczko12, Meggs, Beti82, Szczęściara, Nona, przedszkolanka:), Lami, Iwona28, Arashe, Julia93, blair. lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Moyeu ale pieknie.Bosko cie zobaczyc kochana
moyeu lubi tę wiadomość