Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka ślicznie
Przedszkolanko, narzekałaś na brak objawów, to masz
Beti, dziady... no weźże nie pier*l bosko, cudnie i w ogóle! Masz taki fajny, zaraźliwy uśmiech ja Ci dam dziada!
A biust to zasługa cudownego biustonosza za 300zł z LiParie uwielbiam go! Nawet przy przymiarce sukni krawcowa się nad nim rozpływała Za to nie polecam majtek łączonych z pasem do pończoch, no wiecie, że paski są przyczepione do majtek. Dzień wcześniej wzięłyśmy sobie ze świadkową po dwa hydrominum, żeby nie być takie napuchnięte po wieczornym proseczo dzień naszego ślubu był strasznie upalny i parny, na sali chodziła klima no ale tańce itd. wiadomo, zaczęłam się bardziej pocić, co chwila siku, aż w końcu jakoś z godzinę przed oczepinami poczułam chłód na tyłku... pończochy zaczęły zjeżdżać razem z gaciami... no makabra jakaś. Mówię do świadkowej, jaka sytuacja a ona wytrzymaj do oczepin, to czekałam, próbując tańczyć i jednocześnie trzymać gacie... na przypale albo wcale!
My mieliśmy wesele na 120 osób, ale ja takie bardzo chciałam, planowanie tego wesela to była najlepsza zabawa! ja wiem, że niektóre powiedzą że nienormalna, no ale tak, przygotowania sprawiły mi dużo przyjemnościNona, Lami, Szczęściara, Beti82, Słoneczko12, Ani0nka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Ja też 92 tylko ja luty
W maju stuknie nam 11 lat razem a w sierpniu będzie 3 rocznica ślubu
Kark widzę, że nie tylko ja mam takie odczucia
Podziwiam, że macie tak długie staże, a jesteście np. Rok młodsze ode mnie , bo ja 91. Szybko udało się trafić na "Tego"moyeu, Beti82, przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Ejj super zdjęcia ślubne uwielbiam je! Kto następny się chwali?
-
moyeu wrote:Anionka ślicznie
Przedszkolanko, narzekałaś na brak objawów, to masz
Beti, dziady... no weźże nie pier*l bosko, cudnie i w ogóle! Masz taki fajny, zaraźliwy uśmiech ja Ci dam dziada!
A biust to zasługa cudownego biustonosza za 300zł z LiParie uwielbiam go! Nawet przy przymiarce sukni krawcowa się nad nim rozpływała Za to nie polecam majtek łączonych z pasem do pończoch, no wiecie, że paski są przyczepione do majtek. Dzień wcześniej wzięłyśmy sobie ze świadkową po dwa hydrominum, żeby nie być takie napuchnięte po wieczornym proseczo dzień naszego ślubu był strasznie upalny i parny, na sali chodziła klima no ale tańce itd. wiadomo, zaczęłam się bardziej pocić, co chwila siku, aż w końcu jakoś z godzinę przed oczepinami poczułam chłód na tyłku... pończochy zaczęły zjeżdżać razem z gaciami... no makabra jakaś. Mówię do świadkowej, jaka sytuacja a ona wytrzymaj do oczepin, to czekałam, próbując tańczyć i jednocześnie trzymać gacie... na przypale albo wcale!
My mieliśmy wesele na 120 osób, ale ja takie bardzo chciałam, planowanie tego wesela to była najlepsza zabawa! ja wiem, że niektóre powiedzą że nienormalna, no ale tak, przygotowania sprawiły mi dużo przyjemnościmoyeu, blair., Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:dziewczyny z innej beczki. Jeszcze mam 5 globulek czyli w srode wieczorem wsadzam w pipe ostatnią. Kiedy mogę powtórzyć posiew? Od razu po kuracji? W czwratek lub piatek czy za wczesnie? Chce jakby co miec wyniki przed ewentualnym hsg.
Nona lubi tę wiadomość
-
Ale Wy młode i piękne!
A to my, z sesjiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 17:24
Meggs, Julia93, Pestkaa, Szczęściara, moyeu, blair., Lami, Beti82, Iwona28, przedszkolanka:), Ani0nka, kark, Arashe lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Z tego co tu mam to nasze jakieś tam ślubne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1b86f6ed016.jpgSłoneczko12, Nona, Szczęściara, Lami, Pestkaa, Beti82, Iwona28, blair., moyeu, Julia93, przedszkolanka:), Ani0nka, kark, Arashe, tęczova lubią tę wiadomość
-
Słoneczko12 wrote:Ale Wy młode i piękne!
A to my, z sesji
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f20c878b55ea.jpgSłoneczko12, Lami, kark lubią tę wiadomość
-
Meggs ja Cie juz obczaiłam wczesniej pięknoto na insta
Meggs lubi tę wiadomość