Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami dziękuję. Faktycznie ja pd wizyty dużo leżę bo i Pola chora to korzystam a jak już poszyję to coś tam poczuję,więc może i coś w tym jest dzisiaj skladamy łóżeczko do zdjecia calej wyprawki,troche pracy mnie czeka wiec mam nadzieję że fasol się obudzi nim matka zwariuje ;p
Glupia ja tempke rano zmierzylam ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle przez noc naprodukowałyście
U nas było tak, że moja najlepsza psiapsióła, do której całe gimnazjum chodziłam dzień w dzień plus ferie i wakacje mieszka 100m od M. I przez te 3 lata ani razu się nie zobaczyliśmy
Potem byliśmy razem w LO w klasie. Pierwszy rok ja uważałam Mka za debila, a on mnie za porąbaną idiotkę
Potem na wakacjach przez przypadek spotkaliśmy się na koncercie i stwierdziliśmy, że jesteśmy całkiem fajni zaczęliśmy się kuplować.
Po 5mscach listopad 2007 zaczęliśmy się spotykać, a już czerwiec 2008 miałam II z najstarszą Wrzesień 2008 zaręczyny, a w Halloween 2008 cywilny
Rok później mieliśmy kościelny i wesele, bo w rodzinie M musi być wesele, ja nie chciałam za bardzo.
Także razem jesteśmy ponad 11 lat, po ślubie ponad 10 latPestkaa, Beti82, Lami, Ewelina92, Nikodemka, Ani0nka, Słoneczko12, Nona, blair., moyeu, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dołączam do Was
Czekam na @ i działamy dalej. Właśnie zamówiłam 50 testów owu ^^
Mam nadzieję, że w marcu będę mogła pochwalić się dwiema grubymi kreseczkami.Beti82, Lami, kark, Nona lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
alexxandra84 wrote:Moge dolaczyc.?? czesc.kkochane... wlasnie jestem w trakcie staran o dzieciatko
-
Wszystkie piękne zdjęcia
My z mężem poznaliśmy się w Internetach, po 4 miesiącach się oświadczył, a po 8 wzięliśmy ślub i w tym roku wypada już 7 rocznica.Beti82, kark, Lami, Nikodemka, Słoneczko12, Nona, fiorella82, moyeu, Arashe lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Nona - to chwilowy spadek, jutro odbije
U mnie dziwna sprawa... Temperatura poszla do gory z 36,54 na 36,71. To 7dc, moze jakies przeziebienie mnie bierze...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA zdjęć ślubnych z 2008 i 2009 roku nie będę wrzucać, ale tu macie przykład jak wygląda małżeństwo z 10 letnim stażem Z naszej imprezy z okazji 10 rocznicy (akurat wtedy owu miałam i liczyłam na ekstra prezent rocznicowy, no, ale nie wyszło )
Nie cytujcie, bo potem usuwamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 11:32
Ewelina92, Pestkaa, Ani0nka, speakyourmind93, Julia93, Słoneczko12, Nikodemka, Szczęściara, przedszkolanka:), fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Na fiolecie siedzę codziennie, ale doczytałam wątek styczniowy do końca i na lutym jakoś tak Was mało
Dziewczyny, obyście zapuściły na tym kolorze takie korzenie, żeby w ciągu 9-10 miesięcy przyszły na Świat Wasze wyczekane maleństwa
Przyznaję sobie prawo do zaglądania, lubienia i czasami komentowania
Trzymam kciuki :-* NieustanniePestkaa, Nona, Słoneczko12, Ani0nka, kark, blair., Beti82, Ewelina92 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dziewczynki ale tutaj jest wesolo bardzo mi sie u Was podoba i mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic watek aby poznac Was
Ja mam na imie Ola, mam 35 lat (o moj Boze ale stara ) jestem mama dwoch doiabelkow
Obecnie staramy sie o trzecie dziecko - oczywiscie fajnie by bylo by byl róż ale co bedzie to bede szczesliwa ))
Z mężem jestem od 9 lat, z czego 7 lat malzenstwaPestkaa, Słoneczko12 lubią tę wiadomość