Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark no juz usunelas ? Nie zdazyłam Cie zobaczyc nawet
-
Mi też nie udało się zobaczyć Kark a słyszę, że piękność, to chciałabym nacieszyć oczy z władz, że jestem estetą przez swój zawód
Ja nie mam takiego ładnego zdjęcia ze ślubu, bo to była szybka piłka, wszystko w niecałe 3 Msc, bez wesela, której nie lubię, tylko z obiadem dla rodziców i rodzeństwablair. lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Cześć dziewczyny! Przesyłam ciążowego wirusa! Oby był baaaaardzo zakaźny żeby każda z Was zobaczyła w tym miesiącu upragnioną kreseczkę. Bety rośnijcie!
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko bedziesz jeszcze bete robila czy juz nie ?
-
alexxandra84 wrote:super Lami i o to wlasnie chodzi widze duzo juz tutaj dziewczyn zafasolkowanych gratulacje dla kazdej z Was za reszte trzymam mocno kciuki ja za kilka dni sprawdzam czy obecny cykl byl owocny
-
KasiaLukasia wrote:Cześć dziewczyny! Przesyłam ciążowego wirusa! Oby był baaaaardzo zakaźny żeby każda z Was zobaczyła w tym miesiącu upragnioną kreseczkę. Bety rośnijcie!
Kasia od iebie tez łapie!!! im wiecej wirusow tym lepiejKasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Aniołka ja jak zaszlam albo już miałam, albo zaraz po... Ale raczej to drugie, bo jak nie miewam, to w ciąży od razu bah infekcja...
A ginekolog coś mówił? Niby się nie wspolzyje podczas leczenia, przynajmniej tak poza na opakowaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 17:11
blair., Pestkaa, moyeu, przedszkolanka:), kark, Słoneczko12, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Mam ten żel ale nie wiem czy dopuszczać męża... ehhh jeszcze nigdy tak mocnej kreski testowej nie miałam