Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To i ja dodam. Tylko nie cytujcie bo chcę usunąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 03:46
przedszkolanka:), Iwona28, Pestkaa, Słoneczko12, Lami, blair., moyeu, Julia93, Nona, Meggs lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Moyeu mieszanka cebuli z miodem i cytryną nie przypasowala,już jest lepiej
Lami polubiłam przypadkowo.
Ale fajnie Was zobaczyć i to takie szczęśliwe
Arashe ja teź '91Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 22:03
moyeu, Arashe lubią tę wiadomość
-
Odkryłam dzisiaj dlaczego ciągle mnie boli brzuch. Przez całą @ i podczas plamień myślałam, że to jajniki, a okazuje się, że jelita. Mam takie rewolucje, że nawet o seksach nie marzę... Choć już mi brakuje, haha
Mój M miał mieć urlop od poniedziałku, ale mu przesunęli i ma od czwartku. Cieszę się, bo owu w okolicach walentynek. Będzie się działo :dAni0nka, blair., kark lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanko...ekhem, cebula, mód i cytryna mówisz, słabo mi na samą myśl o takich połączeniach ale w ciąży to podobno normalne, wiesz śledzie z czekoladą itd
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Julia... nie byłam świadoma, że dzieci w przedszkolu mogą robić takie rzeczy? Ja w ich wieku jadłam trawę na dworze bo bawiłyśmy się w kucyki pony... szlaczki, czytanki, kolorowanki a nie komputer! Jezu słodki w morelach... ja rozumiem, że w dzisiejszych czasach to jest mus w sumie żeby dziecko obsługiwało sprzęty elektroniczne, ale myślę że na naukę będzie czas w podstawówce.30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julia trochę mnie to też szokuje, ja codziennie mijam podstawówkę idąc do pracy i jak widzę te małe wypierdki ze smartfonami na pół twarzy, albo w tych małych rączkach to też mnie to przeraża ... ale z drugiej strony takie czasy... te dzieci nie znają innego świata, one znają świat z ludźmi z nosami w telefonach, tabletach, komputerach... dobrze obrazuje to pytanie córki mojej koleżanki: "mamo a ty jaką miałaś ulubioną grę na smartfonie jak byłaś mała taka jak ja?"
-
Ojaaa... Nie bylo mnie przez kilka godzin, a tu takie rzeczy sie dzieja! W koncu moge skonfrontowac to, jak wygladacie z moja wyobraznia. Wszystkie jestescie takie piekne!!! *_*
Ja znam mojego meza od 6 klasy podstawowki, cale zycie bylismy w jednej paczce i nagle zaiskrzylo. Jestesmy razem prawie 8 lat, w sierpniu bedziemy mieli druga rocznice ślubu i jeszcze nie mieliśmy sesji ślubnej haha Ale jak Wy sie ujawniacie to i ja (zdjecie bez męża, bo zabiłby mnie gdyby się dowiedzial, ze gdzies go wrzucilam, wole miec czyste sumienie :d) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc5da2202455.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 23:34
Julia93, Nona, moyeu, blair., Ani0nka, Lami, Meggs, przedszkolanka:), Beti82, Pestkaa, kark, Słoneczko12, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiało zaglądam i podczytuję, wlasnie nadrobilam watek. Strasznie tęskno za Wami na różu! Tu z kolei jeszcze dziwnie mi się udzielać, musze się oswoić z tym kolorem hahah Ale może to element tego pozytywnego nastawienia, wizualizacje:D
Fotki śliczne! Mi stuknie z mężem 5 lat znajomości w marcu, poznaliśmy się na nartach;) Jesteśmy 1,5 roku po ślubie
Dobrej nocy dziewczęta!
Lami, Pestkaa, kark lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyAch, tutaj się schowalyscie!!! szukam i szukam na lutym, a tam prawie same nowe osoby i jakoś tak obco. Piękne macie te foteczki ślubne i nie tylko. Miło popatrzeć na was.
Ja jestem z tych co mają konkubenta:-D Znamy się z moim niemęzem jakieś 7 lat, razem jako para jastesmy 3, a od roku mamy wspólny kredyt;-)
A ślub chyba we wrześniu pykniemy jakis cichy. Zawsze mnie stresowały i przerażały weselne klimaty, więc pewnie skończy się na obiedzie dla najbliższych po prostu.
Przyszłam tu za wami żeby zbierać pozytywne fluidy, czuję że szybciej się wyliżę jak was tu będę podczytywala no i za jakieś dwa-trzy miesiące będę tu już na legaluLami, Beti82, Nona, Pestkaa, blair., kark, Julia93, Słoneczko12, Wik89 lubią tę wiadomość